Arama sonuçlarınız

1. E

Bir motor istiyorum!!!!

Dün akşam işten çıktım, eve gidiyorum, resmen yüzüme baka baka önüme çıkan ve yolu tamamen kapatan arabayı kurtaramayıp yandan yaslandım. Aracın çıkış istikametinde motoru yatırdığım için otomobille direk ben temasa geçtim. Sonuç: Bende birkaç kısmi (ayakta, omuzda ve kalçada) ezilmeden başka...
  2. E

KTM DUKE 250 ABS?

KTM Türkiye sayfasında ktm duke 200 özelliklerini inceliyordum, bunu fark ettim. Gerçi fiyat harici herhangi bir bilgiye ulaşamadım ama.
  3. E

Ön çift far

Arkadaşlar motorumun aydınlatma gücünden şikayetçiyim. Öne çift yuvarlak far düşünüyorum. Biri büyük biri küçük veya ikisi de aynı boyutta olabilir. Bu malzemeyi bulamadım. Bulabilirsem elektrik teknisyeni arkadaşla ikisinin de hem kısa hem uzun yanmasını sağlayacağız...
  4. E

100 km/h de kalmak

2013 model MR 150 Vulture kullanıyorum malum. Motor 9 bin km'de falan, geçen yıl, çok zorlamadan 110 km hıza ulaşabiliyordu, az daha zorlasam o da biraz daha gidecekti ama zorlamıyordum, şimdi 100 km hızda kalıyor. Baskı desem, debriyajı azcık sert kaçırınca yanlıyor, Motorda sorun var desem...
  5. E

Şerit ihlali ve hatalı dönüş

Bu gün bölünmüş yolda ilerliyorum, önümde hafif ticari bir araç soldan gidiyordu. Arkasından yaklaştım, yol istemeye kalmadı, sağa doğru çekildi adam, tam soluna geçtim, benim ön teker adamın sürücü kapısı hizasındayken birden sola dönüş yapmaya kalktı eleman. Dönmeye çalıştığı yerde orta refüj...
  6. E

Tiger 250 S / MCT 250 hakkında

Değerli Arkadaşlar, Ankara Çubukta ikamet ediyorum. İki motoru merak ediyor ve planlıyorum. 1. Kanuni Tiger 250 S 2. Mondial MCT 250 Biliyorum, model yılları eski, bakım ister falan. Ama istediğim tip özellikle Tiger 250 S'de var. Planım şu, kazasız, kaporta aksamı düzgün bir tane alıp, icap...
  7. E

Lastik ölçüleri hakkında

3,00 - 17 ebattaki lastiğin tabak genişliği kaç mm dir? Misalen benim arka lastik 110/90-16 110 taban genişliği, üstteki ebat nasıl bir şey oluyor? ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ---------- Yok mu bilen? İnç olan ölçünün metrik olarak...
  8. E

Güzel bir gezintiye hava muhalefeti ve sonrasında yaşadıklarım

Fotoğraf çekemedim kusura bakmayın. Telefonu evde bırakmışım. Bilenler vardır, Ankara Çubuk'tan Çankırı'ya Şabanözü üzerinden giden bir yol var, bol virajlı falan. Tam motosiklet ile gezmelik diye nitelendiriyorum ben o yolu. Bu gün o yolda Çankırı istikametinde (niyetim Çankırı'ya gitmekti)...
  9. E

Satılık 2013 model Mondial Mr 150 Vulture

Arkadaşlar detaylar; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-goz-nuru-saglam-vulture-184738708/detay/ Ekstra sorusu olanlar özel mesaj atabilirler.
  10. E

Ruhsata yeni motor numarası işletmek

Bildiğiniz gibi Mondial MR 150 kullanıyorum. Aslında bunu satıp yeni bir motor alma planım vardı ancak uzun araştırmalarım istediğim gibi bir motor bulamayışım ile sonuçlandı. Bu arada istediğim motor derken işlevsellik değil görsel olarak istediğim tarzı yakalabilmeye yakın olduğum bir motor...
  11. E

Acayip Hava Muhalefetinde İki Teker

Ankara'da oturuyorum. Hava durumu tahmininde haftasonu için yağış beklendiğini biliyorduk ama bir tek pazar günleri o da nadiren izinler tutuyor. Neyse çıktık yola, giderken kısmi yağmura girdik. Biraz ıslandık ama yağmurdan çıkınca kurudu. Yemek yedik falan, derken dönüş yoluna çıktık. Önce...
  12. E

AEA

Altın Elbiseli Adam Çarşamba günü yayınlanan 11. bölümde dün için 250 cc kıyaslama videosu çekeceklerini ve bunun dün yayına gireceğini söylemişti, bakıyorum ama yok. Bilen duyan var mı?
  13. E

Motor ömrü konusu

Soru sormak değil bilgi vermek amacım bu sefer. İçten yanmalı 4t motorlarda uzmanlaşmış bir makine mühendisi arkadaş var. Onunla yaptığımız bilgi alış verişini iletiyorum. Daha doğrusu o bilgi verdi, ben aldım :) Hoca 4t içten yanmalı motorların çalışma prensibi pistonun silindir içinde aşağı...
  14. E

Paslı Egzoz

Benim mondialin egzoz siyah. Kısım kısım paslanmaya başladı. Pası temizlemek kolay da temizledikten sonra boyamak gerekecek. Egzoz çok ısınıyor malum, ne ile boyanabilir?
  15. E

Jant Şeridi Sökmek

Motoruma jant şeridi çekmiştim şu kendinden yapışkanlı olanından. Yer yer kalkmalar ve sökülmeler oldu. Tamamını söküp daha kaliteli olanını çekmek/çektirmek istiyorum ancak sökme işlemini başaramadım. Jant siyah boyalı olduğundan herhangi bir alet yardımı ile kazıma şansım yok. Bu nalet olası...
  16. E

Az daha kaza yapıp katil oluyordum

Sabah işe motorla gittim. Akşam eve dönerken aklıma geldi, babama uğradım. Motoru bırakıp arabayı aldım. Bir işim var, rotamda çok da çiftlik falan var, köpek falan kovalar, arabayı tercih ettim. Çıktım yola; Önüm boş, viraja geldim, ayağımı gazdan çekmeden girdim viraja, hızım o viraj için...
  17. E

İlginç bir kaza atlatmanın akabinde yaşananlar

Yolda gidiyorum bu gün, 3 şeritli yol, sağ şeride girmiyorum bilerek, zira yola traktör falan çıkabiliyor, üstelik sağ şeritte asfalt ıslak ve bütün logar kapaklarını oraya koymuşlar. Zaten trafik çok seyrek, birden solumda bir korna ile irkildim, beni sollayan araba (orta şeridin ortasından...
  18. E

malum sitede garip ilan (custom kawasaki)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-modifiye-tum-dunyada-tek-197693301/detay Bu nedir arkadaş? Parası çok olan biri şunu alıp yaksında alet kurtulsun bunun elinden.
  19. E

Neden motordan düştüğümü buldum

Uzun uzun düşündüm, motosiklette yeniyim belki ama diğer motor sporlarına hele ki denizde yapılanlara oldukça aşinayım. Böyle düşmemem lazım. Sonra geçmiş tecrübelerimi hatırlamaya çalışıp nerede hata yaptığım konusunu irdeledim. Belirli bir noktada geçmişten gelen reflekslerim beni zor durumda...
  20. E

Kimliğini Bilmiyorum

Facebooktaki grupta gördüm haberi. Tanımıyorum. Allah rahmet eylesin. Yine kaskını koluna takan bir motosikletçi, yine ölüm....