AEA

Altın Elbiseli Adam Çarşamba günü yayınlanan 11. bölümde dün için 250 cc kıyaslama videosu çekeceklerini ve bunun dün yayına gireceğini söylemişti, bakıyorum ama yok. Bilen duyan var mı?

Altın Elbiseli Adam Çarşamba günü yayınlanan 11. bölümde dün için 250 cc kıyaslama videosu çekeceklerini ve bunun dün yayına gireceğini söylemişti, bakıyorum ama yok. Bilen duyan var mı?

dün çekim yapıldı hatta bizim ninja halen Barkın Beylerde. akşam dönüşte ise çok geç saate kaldıkları için hemen gidip kurguya girememeişlerdir. zaten çekimler bittikten sonra kurgu montaj derken 2-3 günü alıyor çekimin yayına hazır olması. Bütün gün çekim yapıyorlar ardından en iyi görüntü veren sahneleri harmanlıyorlar. Kurgu ve montaj aşaması en az çekim kadar vakit ve emek isteyen bir süreç.

tahmini konuşuyorum (kesin bilgi kabul etmeyin) : bir ihtimal çarşamba canlı yayında ufak bir parça yayınlarlar ardından cuma günüde full yükleme yaparlar. en azından daha önce çoğunlukla böyle oluyordu. tabi hiç belli olmaz ben bu mesajı yazdıktan 10 dakika sonra bile yüklenebilir video. en iyi cevabı AEA ekibi verecektir büyük bir ihtimal ile.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
r25, ninja, cbr tamam da, inazumanın orda işi ne dediğim kıyaslama.

Güzel bir kıyaslama videosu olacak gibi bir his var içimde ama r25 hepsini döver bence :)

rc200 de olsaymış çok güzel olurmuş.. bir de inazumanın ne işi var abi naked sonuçta :thumright

alt segment kategorisinde suzuki diyince ilk akla gelen model inazuma oluyor.
video bugün yüklenir muhtemelen,bizde bekliyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar