Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Altın Elbiseli Adam Çarşamba günü yayınlanan 11. bölümde dün için 250 cc kıyaslama videosu çekeceklerini ve bunun dün yayına gireceğini söylemişti, bakıyorum ama yok. Bilen duyan var mı?
Altın Elbiseli Adam Çarşamba günü yayınlanan 11. bölümde dün için 250 cc kıyaslama videosu çekeceklerini ve bunun dün yayına gireceğini söylemişti, bakıyorum ama yok. Bilen duyan var mı?
dün çekim yapıldı hatta bizim ninja halen Barkın Beylerde. akşam dönüşte ise çok geç saate kaldıkları için hemen gidip kurguya girememeişlerdir. zaten çekimler bittikten sonra kurgu montaj derken 2-3 günü alıyor çekimin yayına hazır olması. Bütün gün çekim yapıyorlar ardından en iyi görüntü veren sahneleri harmanlıyorlar. Kurgu ve montaj aşaması en az çekim kadar vakit ve emek isteyen bir süreç.
tahmini konuşuyorum (kesin bilgi kabul etmeyin) : bir ihtimal çarşamba canlı yayında ufak bir parça yayınlarlar ardından cuma günüde full yükleme yaparlar. en azından daha önce çoğunlukla böyle oluyordu. tabi hiç belli olmaz ben bu mesajı yazdıktan 10 dakika sonra bile yüklenebilir video. en iyi cevabı AEA ekibi verecektir büyük bir ihtimal ile.