E efendy06 Katılım 20 Eyl 2013 Mesajlar 2,767 3 Şub 2015 Konu Yazar #1 Facebooktaki grupta gördüm haberi. Tanımıyorum. Allah rahmet eylesin. Yine kaskını koluna takan bir motosikletçi, yine ölüm....
Facebooktaki grupta gördüm haberi. Tanımıyorum. Allah rahmet eylesin. Yine kaskını koluna takan bir motosikletçi, yine ölüm....
end2end Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 15 3 Şub 2015 #2 Kaskı keşke kolunda değilde başında olsaymış Allah rahmet eylsin..
eraksoy Katılım 30 Nis 2007 Mesajlar 303 3 Şub 2015 #3 Fotoğraf çektirirkende mi kafasın da olacak, adam kaskı yanında işte, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Fotoğraf çektirirkende mi kafasın da olacak, adam kaskı yanında işte, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
E efendy06 Katılım 20 Eyl 2013 Mesajlar 2,767 4 Şub 2015 Konu Yazar #4 eraksoy' Alıntı: Fotoğraf çektirirkende mi kafasın da olacak, adam kaskı yanında işte, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Genişletmek için tıkla ... Evet üstad, totoyu koltuğa koyuyorsan kask kafada olacak.
eraksoy' Alıntı: Fotoğraf çektirirkende mi kafasın da olacak, adam kaskı yanında işte, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Genişletmek için tıkla ... Evet üstad, totoyu koltuğa koyuyorsan kask kafada olacak.