Arama sonuçlarınız

1. M

Bütçeye göre alınacak motor ne olabilir?

kalite öyle ama daha çok servis ve yedek parça durumlarını merak ediyorum halen. ADV 390 kaşındırıyor beni de
  2. M

Bütçeye göre alınacak motor ne olabilir?

o paraya az km olan ikinci el KTM için dezavantaj ne olabilir ?
  3. M

350 ile 500cc Arası Motorlarınız 100 km'de Ortalama Ne Yakıyor ?

olaya yakıt açısından bakıyorsanız evt çok bir kerameti yok. ama güvenlik açısından, tehlikeden uzaklaşabilmek adına 250 + cc daha iyi. hele artık elektirikli araçların artması ile ilk hızlanmaları yüksek olan araçlar arasından sıyrılma veya tehlikeden kaçınma amaçlı güç lazım oluyor. sürekli...
  4. M

Motora aksesuar önerisi

güzel görüntü için pek bişey diyemem. arka tekere yakın fren yağı hazne koruyucusu ( inip binerken kıranlar olmuş ) egzos koruyucu takozu ( egzos pahalı olduğu için ) üzerinde gelen motor koruma çok dandik olduğu için değiştirme ( düşüp bacağı kıranlar olmuş ) bi tık daha rahat oturuş için...
  5. M

Dominar 400 motorum için lastik önerisi

interneti tarattırdım yabay zekalara. aşağıdaki gibi çıktı verince Metzeler M9 aldım. 17 bin küsür gitti. takıp deneyince de yazarım inş. Dunlop yazıyor ama ben olsam bu listeden çıkarırdım Kıyaslama Tablosu Lastik Model Islak & Soğuk Performans Avantajlar Dezavantajlar Metzeler Sportec...
  6. M

Dominar 400 motorum için lastik önerisi

winter gripte ön için var, arka lastik için uygun yok, sizin arka lastik ebatı kaçtı winter grip için ? bende arıyorum bulamadım, fabrikaya sordum yok dediler 1755855375 bir whatsapp grubunda michelin pilot power öneriyor ama su kanalları çok az. dominar 400 için düzgün bir lastik bulursanız...
  7. M

2025 Motosiklet fiyat zamları

D400 283 küsür den 301 olmuş NS 400 de 285 den 303 :(
  8. M

Pulsar NS200 UG2 mi, Dominar 250 D mi?

hepsini de kullandım. NS200 daha iyi. D250 güce göre gereksiz ağır kalıyor ve ns200 den eksikleri de var ( arkadaş bahsetmiş ). D400 de ağır ama gücü tatmin ediyor. dominarda 250 artık görüntü ve ses haricinde pek bi işe yaramıyor sıfır düşünüyorsan NS400 de olabilir. kağıt üzerinde D400 den...
  9. M

100 km/h yapan 200 cc motosiklet

biz sana dedik NS 200 al diye. 12 beygirden anca bukadar olur. internette 115 var en son
  10. M

Yeni motor alacağım eski japon vs yeni hintli

20 yaşındaki motor için bi tane daha aynı miktarı harcama olasılığınız yüksek ktm tavsiyeleri için; 2026 sonuna kadar firma & marka durumu çok şaibeli. avrupanın içinde bulunduğu ekonomik darlık iyice tehdit ediyor. ben bulaşmadım, Duke390 alacaktım D400 cüler her yerde :D titrek kıprak ama...
  11. M

Bu sefer geliyor herhalde [ Bajaj ]

https://www.ekuralkan.com/bajaj-pulsar-ns-400 nisan bitsin, mayıs ta bi zam daha gelir bence. NS400 ün parçaları gelip montajlaması burada yapılır ise daha da uzayabilir. o zaman 2024 ve aşağı olan diğer model montajlanmamışlar gıymatlanır. ilginç bir dönüşüm bekliyor motosiklet sektörünü...
  12. M

domi 400 den geçecek kadar değil. en az 500 ve çift silindir bişey olmadıktan sonra değişiklik gereksiz gibi. bajaj ın en iyisi bu kadar. o da motor için KTM ortaklığını kullanıp akıllılık etmişler sadece. ktm de büyük cc olmaz demiş heralde ki 400 den yukarı motor çıkaramıyorlar. 500 cc...
  13. M

aha da gelmiş. domi 400 le aynı fiyat ₺283.640 [ düzenleme, hemen fiyatı 285.750 yaptılar :) ] senetle satış yok :) ama teslimat zamanı haziran diye yazmışlar gösterge ile teknoloji eklemişler bluetooth vs sürüş modu ve çekiş kontrol gelmiş, domide yok buji sayısı 1 diyor, domide 3 35 torku...
  14. M

Büyük ihtimal NS400 dür. Ama Bajaj global sitesinden NS400 ü kaldırmış https://global.globalbajaj.com/ tahminleri alalım
  15. M

2025 Motosiklet fiyat zamları

https://www.spormoto.com/ktm/ktm-fiyat-listesi/ duke 390 a 480 demişler O.o
  16. M

dölar 40+ alacağınız motor varsa harekete geçme zamanı geldi de geçiyor

geleceği tahmin etmek olmaz. fikir yürütürsek, şuankinden geri gitmez hiç bir türlü. doviz kuruna bağlı olarak az veya çok yavaş yavaş artar sanırım
  17. M

ikinci el için avantajlı fiyatlar nisan ortası & sonuna kadar devam eder evt
  18. M

malesef durumlar vahim. zar zor tutulan kur patladı. belki geçici olabilir, hökümet dolar yakarak geri getirebilir ama uzun vadeli olmayacak. seven gitsin alsın. paranız yoksa, bajaj alacaksanız senetle alın ama çok vakit kaybetmeyin !!1ünlem
  19. M

Ankara da mont tamirat için öneri yer ?

Sadece fermuarın anahtar denilen çektiğimiz yeri değişti, 20 TL ye halloldu :) deri mont tamircisine bakacaktım yoksa
  20. M

2025 aksiyon kamerasi (güvenlik amacli)

ucuz alternatiflerin görüntü kalitesi hakkında iyi araştırma yapın. bazı marka modellerde ( sj4000 gibi ) en iyi kalitede bile öndeki aracın plakasını netleyemeyebiliyor. youtube den örnek görüntüleri araştırın mutlaka. ister action cam olsun isterse de intercom üzerinde farketmez