Dominar 400 motorum için lastik önerisi

Pilot Street olduğuna emin misiniz?Hayatımda gördüğüm en kötü lastik olabilir cf motonun üzerinde gelen cstler daha iyidir belki o kadar diyeyim.
Michelin Pilot Street. CFMoto nun üstünde geliyorsa ne mutlu size. O lastiğe bile kötü diyorsanız bence lastik basıncını ve sürüşünüzü kontrol edin.
Sağanak yağmurda ve 2-3 °C sıcaklıkta dahi bir kere olsun kaymadı. Daha iyisini görmedim.

O kadar yorum gelmiş ama tam bir tercih olacak marka söylenmemiş
Hocam dominar 400 için uyumlu lastik üreten üst segment markalar pirelli ve michelin.
Metzeller de var ama hem bulmak zor hem de çok pahalı.

Yurtdışı kaynaklı siteleri dahi araştırdım. Pirelli ve michelin diyor onlar da. Pirellide diablo rosso 3 ve 4 . Michelinde de pilot power 2ct.

Michelin ve pirelli ortak bayisini aradım sordum . Michelin pilot power 2 ct önerdiler. Pirelli diablo rosso 4 ise kalite olarak benzer dediler. Diablo rosso 3 ise bu ikisinin altında kalıyor.

Pilot power aldım. 2 saat önce taktırdım. Mükemmel bir lastik. Az biraz km yapayım daha ayrıntılı yazarım.

Motosikleti
D400
interneti tarattırdım yabay zekalara. aşağıdaki gibi çıktı verince Metzeler M9 aldım. 17 bin küsür gitti. takıp deneyince de yazarım inş.

Dunlop yazıyor ama ben olsam bu listeden çıkarırdım

Kıyaslama Tablosu​

Lastik ModelIslak & Soğuk PerformansAvantajlarDezavantajlar
Metzeler Sportec M9 RRÇok iyi, dengeli ıslak performansHızlı ısınma, güçlü tutuş, dengeli davranış-
Pirelli Diablo Rosso 3İyi, geliştirme varSoğuk asfalt için iyileştirme, sport karakterM9 RR kadar dengeli değil
Dunlop Roadsmart IVGüvenilir soğuk tutuşSport-touring esnekliği, yüksek silica içeriğiSport lastik kadar agresif tutuş sunmaz
Michelin Road 5 / 6Mükemmel kullanıcı değerlendirmesiHem ıslak hem kuru zeminde mükemmel tutuş, uzun ömürRenoPirelli’ya göre biraz geç uyanıyor olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Genel Değerlendirme ve Seçim Önerisi​

• En iyi genel performans (soğuk & ıslak): Metzeler Sportec M9 RR, test ve kullanıcı verilerine göre bir adım önde.
  • Sport karakterle birlikte soğuk performans: Pirelli Diablo Rosso 3, iyi bir alternatif.
  • Günlük kullanım ve tur amaçlı: Dunlop Roadsmart IV hem güvenli hem konforlu bir seçenek.
  • Maksimum ıslak tutuş ve uzun ömür: Michelin Road 5 / Road 6 kullanıcı memnuniyeti açısından öne çıkıyor.

Motosikleti
DOMİNAR 400
Hocam dominar 400 için uyumlu lastik üreten üst segment markalar pirelli ve michelin.
Metzeller de var ama hem bulmak zor hem de çok pahalı.

Yurtdışı kaynaklı siteleri dahi araştırdım. Pirelli ve michelin diyor onlar da. Pirellide diablo rosso 3 ve 4 . Michelinde de pilot power 2ct.

Michelin ve pirelli ortak bayisini aradım sordum . Michelin pilot power 2 ct önerdiler. Pirelli diablo rosso 4 ise kalite olarak benzer dediler. Diablo rosso 3 ise bu ikisinin altında kalıyor.

Pilot power aldım. 2 saat önce taktırdım. Mükemmel bir lastik. Az biraz km yapayım daha ayrıntılı yazarım.
Sonuç ney guncelleme geldi mi :d

Motosikleti
Honda CBR500R
D400 kullanmıyorum ama M9 RR için konuşabilirim, bütçe yetiyorsa hiç düşünme.

Neredeyse 2 aydır kullanıyorum. Tutuşunu beğeniyorum, şu ana kadar hiç kaymadı veya bırakmadı. Güvenli sürüş için motosikleti ve lastiği limitlerinde kullanmıyorum. Gerektiğinde lastiklere güvenerek motosikleti yatırabiliyorum. Ortalama ömrü incelemelerde ön lastik 15 bin kilometre, arka lastik 9-10 bin kilometre deniliyor. Henüz soğuk asfaltta deneyimleme fırsatım olmadı. Tavsiye edebileceğim bir lastik.

Gerçi almışsın hayırlı olsun.

Motosikleti
DOMİNAR 400
Anlık bir lastik degisim yerini aradım.
Rosso 3 - 15700tl
Michelin pilot 2 - 14800tl
Anlas - 11400tl
Sökme takma dahil üç taksit şeklinde fiyat verdi .

Michelin taktirmayi düşünüyorum

Rosso 3 - 15700tl
Anlas - 11400tl

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rosso 3 - 15700tl
Anlas - 11400tl

Mantıklı olanı yapmışsın hocam

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Rosso 3 - 15700tl
Anlas - 11400tl

bundan 2 ay önce mitas sport force plusın çiftini balans ayarıyla birlikte taktırdım toplam bana 6bin tlye mal oldu

Evet beylerrr. Bu lastikten sonra motor işine bir kere daha aşık oldum. Bu hindu motoru ile bile virajlar bana mısın demiyor. Yapıştı asfalta mübarek. Tavsiye tavsiye tavsiye

Motosikleti
Dominar D250
Evet beylerrr. Bu lastikten sonra motor işine bir kere daha aşık oldum. Bu hindu motoru ile bile virajlar bana mısın demiyor. Yapıştı asfalta mübarek. Tavsiye tavsiye tavsiye

yeni başladığımdan agresif sürüşlerim olmadığı için dom250'nin üstünde gelen lastikler beni bir süre götürür diye düşünüyordum fakat dün anlamsız ve nasıl olduğunu anlamadığım şekilde ışıktan kalkıp sola dönerken bir anda kendimi yerde buldum, şimdi lastik bakıyorum :)

yeni başladığımdan agresif sürüşlerim olmadığı için dom250'nin üstünde gelen lastikler beni bir süre götürür diye düşünüyordum fakat dün anlamsız ve nasıl olduğunu anlamadığım şekilde ışıktan kalkıp sola dönerken bir anda kendimi yerde buldum, şimdi lastik bakıyorum :)
Lastiği değiştiğinde her şeyin o kadar değiştiğine şahit oluyorsun ki motor baştan başladı benim için. Çok geçmiş olsun bu arada. İnşallah iyisinizdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar