Hocam büyük ebat sorun yaratmıyor mu ? tyrereviews sitesinden baktım puanları çok iyi continentalin .Orijinalinden bir ebat büyük Continental SportAttack 2 modelini kullanıyorum. Memnunum.
Orijinal ebatlar ön 110/70-17 yerine 120/70-17 arka 150/60-17 yerine 160/60-17 taktırdım. Ben özellikle böyle olsun istemedim. Motosikleti bayiden teslim alırken orijinal lastikleri ile kullanmak istemedim. Aldığım servis aynı zamanda Continental bayiliğini de yapıyordu. Öyle denk geldi. Yumuşak ve yolu kavraması güzel. Büyüklüğü ise limitlerinde gibi. Az daha büyük olsa arka sıyırıcıya sürter. Şu anki haliyle arada yarım santim ancak boşluk var.Hocam büyük ebat sorun yaratmıyor mu ? tyrereviews sitesinden baktım puanları çok iyi continentalin .
Bizim Yuki Gustoya da daha iyi tutsun diye kışlık tırnaklı lastik takmıştık, 4 mevsim kullandık banamısın demedi. Kış lastikleri yazın tutsa da ömründen yiyorsun lastiğin.Alakasız olacak ama anlas winter kullanıyorum hiç kaymıyor yazın nedense![]()
Bizim Yuki Gustoya da daha iyi tutsun diye kışlık tırnaklı lastik takmıştık, 4 mevsim kullandık banamısın demedi. Kış lastikleri yazın tutsa da ömründen yiyorsun lastiğin.
Anlas winter grip 2 mi kullanıyorsunuz yazın da? Hangi şehirde?Alakasız olacak ama anlas winter kullanıyorum hiç kaymıyor yazın nedense![]()
Anlas winter grip 2 mi kullanıyorsunuz yazın da? Hangi şehirde?
Yazın hızlı erime yaşıyor musunuz İzmirde? Kaç sene oldu bu lastikle?valla anlas winter da grip 2 mi 1 mi nedir bilmiyorum
İzmir'de kullanıyorum; ama viraj yapan birisi değililm performans sürüşte problem yaşatır mı bilmiyorum onun dışında anlas tournee den daha iyi tutuyor yazın.
Yazın hızlı erime yaşıyor musunuz İzmirde? Kaç sene oldu bu lastikle?
Çok iyi o zaman Ankarada rahat rahat kullanılır.Ocakta aldım motoru lastik de aralıkta takılmış.
sıcaklarda 3.5 - 4 k yolculuk yaptım su an gözle görülür bir erime yok.
Ns200 için hangisi mevcut? Nerede yazar hocam?Dominar 400 Anlas kışlık lastik almayı düşünenler için tavsiye vereyim.
Dominar 400 için Winter Grip Plus model oluyor. Bu lastik grubu diğer enduro ve ADV ler için de üretiliyor.
Dominar 250 için ise daha ucuz olan Anlas Winter Grip 2 modelini de kullanabiliyorsunuz.
Yani Dominar 400 için Winter Grip 2 yok.
Winter Grip 2 uyumlu set lastik vardır.Ns200 için hangisi mevcut? Nerede yazar hocam?
| Ön Lastik | 100/80-17 |
| Arka Lastik | 130/70-17 |
Pilot Street olduğuna emin misiniz?Hayatımda gördüğüm en kötü lastik olabilir cf motonun üzerinde gelen cstler daha iyidir belki o kadar diyeyim.Pilot power ı bilmem ama pilot street çok çok çok çok iyiydi.
20.000 km den fazla kullandım. En son lastik yarıldı. Her sabah hava basıyordum. Akşama kadar 5-6 psi iniyordu. Yine de ıslak-kuru farketmeksizin çok iyi tutuyordu.