Dominar 400 motorum için lastik önerisi

Selam forum. Dominar 400 üm için michelin pilot power 2 gt düşünüyorum. Deneyen kullanan varsa görüşlerini merak ediyorum. Başka önerilere de açığım.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Orijinalinden bir ebat büyük Continental SportAttack 2 modelini kullanıyorum. Memnunum.

Motosikleti
Forza 250
Mitas Sport Force +,f/p lastik tamamen yaklaşık 15 bin km boyunca d400 de kullandım.Kuruda çok çok iyi,ıslaktada riskli hareketler yapmadığım için bir keleğini görmedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat olarakta rakiplerinden yarı yarıya uygundu neredeyse benim aldığım zamanlar

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Hocam büyük ebat sorun yaratmıyor mu ? tyrereviews sitesinden baktım puanları çok iyi continentalin .
Orijinal ebatlar ön 110/70-17 yerine 120/70-17 arka 150/60-17 yerine 160/60-17 taktırdım. Ben özellikle böyle olsun istemedim. Motosikleti bayiden teslim alırken orijinal lastikleri ile kullanmak istemedim. Aldığım servis aynı zamanda Continental bayiliğini de yapıyordu. Öyle denk geldi. Yumuşak ve yolu kavraması güzel. Büyüklüğü ise limitlerinde gibi. Az daha büyük olsa arka sıyırıcıya sürter. Şu anki haliyle arada yarım santim ancak boşluk var.
Ara hızlanmalar orijinaline göre biraz daha az seri fakat hızı yeterli. Şöyle izah etmeye çalışayım; ön dişliyi bir büyütmek veya arka dişliyi bir iki düşürmek gibi etki yapıyor. 400 lük olduğu için sorun olmuyor ama 250 lik versiyonu olsaydı büyük lastik zorlardı.

Motosikleti
D400
Alakasız olacak ama anlas winter kullanıyorum hiç kaymıyor yazın nedense :D

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Alakasız olacak ama anlas winter kullanıyorum hiç kaymıyor yazın nedense :D
Bizim Yuki Gustoya da daha iyi tutsun diye kışlık tırnaklı lastik takmıştık, 4 mevsim kullandık banamısın demedi. Kış lastikleri yazın tutsa da ömründen yiyorsun lastiğin.

Motosikleti
D400
Bizim Yuki Gustoya da daha iyi tutsun diye kışlık tırnaklı lastik takmıştık, 4 mevsim kullandık banamısın demedi. Kış lastikleri yazın tutsa da ömründen yiyorsun lastiğin.

Evet biliyorum; ama cidden iyi tutuyor :D
Aldıgımda üstünde sıfır kış lastiği vardı ocak ayında, sanırım 2026 baharında değiştiririm

Motosikleti
D400
Anlas winter grip 2 mi kullanıyorsunuz yazın da? Hangi şehirde?

valla anlas winter da grip 2 mi 1 mi nedir bilmiyorum :D

İzmir'de kullanıyorum; ama viraj yapan birisi değililm performans sürüşte problem yaşatır mı bilmiyorum onun dışında anlas tournee den daha iyi tutuyor yazın.

valla anlas winter da grip 2 mi 1 mi nedir bilmiyorum :D

İzmir'de kullanıyorum; ama viraj yapan birisi değililm performans sürüşte problem yaşatır mı bilmiyorum onun dışında anlas tournee den daha iyi tutuyor yazın.
Yazın hızlı erime yaşıyor musunuz İzmirde? Kaç sene oldu bu lastikle?

Motosikleti
D400
winter gripte ön için var, arka lastik için uygun yok, sizin arka lastik ebatı kaçtı winter grip için ? bende arıyorum bulamadım, fabrikaya sordum yok dediler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir whatsapp grubunda michelin pilot power öneriyor ama su kanalları çok az. dominar 400 için düzgün bir lastik bulursanız haber edin mutlaka :)

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Dominar 400 Anlas kışlık lastik almayı düşünenler için tavsiye vereyim.
Dominar 400 için Winter Grip Plus model oluyor. Bu lastik grubu diğer enduro ve ADV ler için de üretiliyor.
Dominar 250 için ise daha ucuz olan Anlas Winter Grip 2 modelini de kullanabiliyorsunuz.

Yani Dominar 400 için Winter Grip 2 yok.

Dominar 400 Anlas kışlık lastik almayı düşünenler için tavsiye vereyim.
Dominar 400 için Winter Grip Plus model oluyor. Bu lastik grubu diğer enduro ve ADV ler için de üretiliyor.
Dominar 250 için ise daha ucuz olan Anlas Winter Grip 2 modelini de kullanabiliyorsunuz.

Yani Dominar 400 için Winter Grip 2 yok.
Ns200 için hangisi mevcut? Nerede yazar hocam?

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Ns200 için hangisi mevcut? Nerede yazar hocam?
Winter Grip 2 uyumlu set lastik vardır.
Pulsar NS200, Pulsar N250, Dominar 250 aynı ebat kullanıyorlar bildiğim kadarıyla. Set olarak alışveriş sitelerinin birinden almıştım.

Ön Lastik100/80-17
Arka Lastik130/70-17

Son düzenleme:
Bugün itibariyle michelin pilot power 2ct siparişi verdim. 1 haftadır araştırmalar sonucunda buna karar kıldım.

Piyasada uygun lastikler iyi marka olarak bi pirellide bi de michelinde var. En son ikisininde distribütörlüğünü yapan bir firmaya sordum onlar da michelin pilot powerın, pirelli diablo rosso 3 ten iyi olduğunu söyleyince michelinde karar kıldım.

Lastikleri takınca güncelleme geçerim.

Pilot power ı bilmem ama pilot street çok çok çok çok iyiydi.
20.000 km den fazla kullandım. En son lastik yarıldı. Her sabah hava basıyordum. Akşama kadar 5-6 psi iniyordu. Yine de ıslak-kuru farketmeksizin çok iyi tutuyordu.

Motosikleti
Forza 250
Pilot power ı bilmem ama pilot street çok çok çok çok iyiydi.
20.000 km den fazla kullandım. En son lastik yarıldı. Her sabah hava basıyordum. Akşama kadar 5-6 psi iniyordu. Yine de ıslak-kuru farketmeksizin çok iyi tutuyordu.
Pilot Street olduğuna emin misiniz?Hayatımda gördüğüm en kötü lastik olabilir cf motonun üzerinde gelen cstler daha iyidir belki o kadar diyeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar