Bu sefer geliyor herhalde [ Bajaj ]

Motosikleti
yok:(
Kuralkan’da olduğu sürece yüzüne tükürülmeyecek markadır.

Motosikleti
D400
Sürekli bi geliyor falan açıklaması yapılıyor da ne geliyor be kardeş :D

ns400 bana en mantıklı şey gibi geliyor da aklıma takılan şey bu adamlar neden çift silindir ya da cruiser kısmından uzak duruyor yoksa var da bize mi vermiyorlar? :D

Motosikleti
Honda CBR500R
Sürekli bi geliyor falan açıklaması yapılıyor da ne geliyor be kardeş :D

ns400 bana en mantıklı şey gibi geliyor da aklıma takılan şey bu adamlar neden çift silindir ya da cruiser kısmından uzak duruyor yoksa var da bize mi vermiyorlar? :D
Dominar bloğuyla bir tane cruiser yapsalar aslında tadından yenmez ara geçiş olarak kullanılır

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
sanarsın 1000rs getirecekler, ne bileyim bir tnt 899 bir vitpilen 801. la sen bajajsın işte, malzeme belli
images

ns400z, ahan bu işte gizem yaptıkları şey
bajaj-pulsar-ns400z-1.jpg

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Fiyat belli evet, herkesin cebide belli. Yani motosiklet demek deyice hemen üst segment mi anlaşılmalı? Çoğu kullanıcının alabileceği motorlar da belli. Gene ülkede en fazla motor satan firmaların başında geliyordur. Parasına göre iyi iş kotarıyor. Ördek gibi bir batıp bir çıkmıyorlar.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Dizayn, ürün çeşitliliği ve farklı bir çok kullanıcı kitlesine hitap etme konularında Cf Moto bence Bajaj'ın içinden geçti. Bajaj ne yapıyor böyle 10 senedir aynı tasarımlar? Benzer makineler?

Motosikleti
Fiyat belli evet, herkesin cebide belli. Yani motosiklet demek deyice hemen üst segment mi anlaşılmalı? Çoğu kullanıcının alabileceği motorlar da belli. Gene ülkede en fazla motor satan firmaların başında geliyordur. Parasına göre iyi iş kotarıyor. Ördek gibi bir batıp bir çıkmıyorlar.
karga kekliği taklit etmesin ki kendi yürüyüşünü şaşırmasın. halbu ki önlerinde yıllar vardı adamakıllı dizayn geliştirme konusunda, ne yaptılar peki?
dur şu depoya az daha kavis vereyim, 5 sene de bu tasarımla gideriz

Motosikleti
D400
valla arkadaşlar kusura bakmayın da tasarım diye yedek parca fiyatlarını x2 yapıp kronik içinde yüzecek çöp olacağına 20 yıldır aynı tasarım olsun da sağlam olsun daha mantıklı.

Adamlar piyasanın %40 altına motor satıyor, doğru düzgün kronik problemi yok ve servis / yedek parça ağı çok geniş. Bence önemli olan bu.

Bajaj'ın tüm motosikletleri birbirine benziyor, sanırım hitap ettikleri kitle açısından tasarımlarında çok radikal değişiklikler yapmıyorlar. Ama tasarımları çok modern olmasa da insanlar tercih etmeye devam ediyorlar. Bajaj motosikletlerin bir devamlılığı var sonuçta ülkemizde, Çinliler gibi bir yıl satıp diğer yıl kaybolmuyorlar.

Motosikleti
valla arkadaşlar kusura bakmayın da tasarım diye yedek parca fiyatlarını x2 yapıp kronik içinde yüzecek çöp olacağına 20 yıldır aynı tasarım olsun da sağlam olsun daha mantıklı.

Adamlar piyasanın %40 altına motor satıyor, doğru düzgün kronik problemi yok ve servis / yedek parça ağı çok geniş. Bence önemli olan bu.
keçinin olmadığı yerde koyuna abdurrahman çelebi derler, o hesap
trident 400 bununla aynı fiyatlara satışa çıkmıştı oralarda, ülkemizdeki fiyatı malum

Motosikleti
D400
keçinin olmadığı yerde koyuna abdurrahman çelebi derler, o hesap
trident 400 bununla aynı fiyatlara satışa çıkmıştı oralarda, ülkemizdeki fiyatı malum

hocam orası öyle; şimdi yakın paraya nx500 alabilecek olsam d400'e gidip de güzel demem.

Ekmek köfte misali; D400 kullanıyorum sanırım 2020 idi o tarihte birkaç modifiye düzeltme yapıldı daha kaliteli hale geldi ; 2023 de tur parçalı olarak satışa sunuldu sadece aksesuar eklendi yani 5 yıldır kaydadeğer bir değişiklik yapılmadı (yanlış hatırlıyor olabılırım tarihleri)

ama baktıgınız zaman 10 yaşındaki dominara ne usta ne servis bulmakta problem yaşamıyoruz; fiyatı da düşük.

Düşük bütçeli insanlar için bajaj bir şans bu konuda.

Motosikleti
Motor sadece satın almakla ilgili değil ki, yürütmekle de ilgili. Bütçe meselesi. Elde kalan yedek parça stok maliyeti meselesi. Valla bajaj bu konuda düşük bütçeli kullanıcı için gayet iyi bir iş planı var. Aynı altyapıya model çeşitlemesi. Gidon yükseltince D400'e ben RS200 debriyaj teli taktım. İşimi çözdüm. Her tür yedek parçası ve aksesuarı mevcut. Trident'in nesi var? Ha bajaj en iyi motoru üreten firma değil. Ama iş planı gayet iyi yürüyor.

Motosikleti
D400
Motor sadece satın almakla ilgili değil ki, yürütmekle de ilgili. Bütçe meselesi. Elde kalan yedek parça stok maliyeti meselesi. Valla bajaj bu konuda düşük bütçeli kullanıcı için gayet iyi bir iş planı var. Aynı altyapıya model çeşitlemesi. Gidon yükseltince D400'e ben RS200 debriyaj teli taktım. İşimi çözdüm. Her tür yedek parçası ve aksesuarı mevcut. Trident'in nesi var?

hah bak aklımdaki soru buydu; rs20 debriaj telini biliyordum. bunun dışında herhangi bir parcaya gerek var mı yükseltme için? kabloları dışardan dolandırma falan?

ns200 de gaz telini dışardan vermek zorunda kalmıştım :D

Konunun yerı değil ama sorayım

Motosikleti
Yükseltme boyuna göre ben 3,5 cm de tel taktım. arkadaş 2,5 cm de orjinalini dışardan dolaştırdı.

Motosikleti
D400
aha da gelmiş. domi 400 le aynı fiyat
₺283.640 [ düzenleme, hemen fiyatı 285.750 yaptılar :) ]

senetle satış yok :) ama teslimat zamanı haziran diye yazmışlar

gösterge ile teknoloji eklemişler bluetooth vs
sürüş modu ve çekiş kontrol gelmiş, domide yok
buji sayısı 1 diyor, domide 3
35 torku 7.000 devirde veriyormuş. domi 6.400 diyor
boyut domiden bi tık kısa
174 kilo diyor, domi 192
yakıt 12 lt, domi 13
arka lastik bi tık domide geniş

başka forumlarda teknolojik bir özellik daha var diye hatırlıyorum, ucuz olsun diye koymadılar mı bilemedim

Son düzenleme:
Dizayn, ürün çeşitliliği ve farklı bir çok kullanıcı kitlesine hitap etme konularında Cf Moto bence Bajaj'ın içinden geçti. Bajaj ne yapıyor böyle 10 senedir aynı tasarımlar? Benzer makineler?
CF moto ya da VOGE markasını Kuralkan şu an mevcut parça ve servis ağıyla piyasaya girse idi. Şu an piyasanın yarısı kuralkanın elindeydi :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Almak İsteyen ya da düşünen arkadaşlara şimdiden belirteyim.

-KRONİK ekran problemi var. Güneş altında ekranları soluyor ve silikleşiyor eski hesap makineleri gibi ve düzelmiyor
-Titreşim kısmı da rahatsız edici derecedeymiş.
-Soğutma sisteminin motora yetersiz kaldığını söyleyenler de var.
-Ön frenlerin zayıf kaldığını da söyleyenler de var.

+Bunun haricinde hafifliğinden dolayı kalkışı , kontrolü güzelmiş. Hintliler memnun. Yalan yok ileriki düzeltilmiş ug versiyonunu BELKİ

alabilirim. O da artık iki yakam bir araya gelirse :)

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
domi 400 den geçecek kadar değil. en az 500 ve çift silindir bişey olmadıktan sonra değişiklik gereksiz gibi.

bajaj ın en iyisi bu kadar. o da motor için KTM ortaklığını kullanıp akıllılık etmişler sadece. ktm de büyük cc olmaz demiş heralde ki 400 den yukarı motor çıkaramıyorlar.

500 cc tek/çift silindir bişey çıkaracak olsa bile bize en az 5 sene sonra geleceği için artık kuralkan dan çok bişey beklememek lazım

Çok çakallar var ya. Şu motor Hindistan da Dominar dan çok daha ucuza satılırken Türkiye de Dominar dan pahalı fiyat yazmışlar. Az çakal değil bunlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar