- Konu Yazar
Büyük ihtimal NS400 dür.
Ama Bajaj global sitesinden NS400 ü kaldırmış
tahminleri alalım
Ama Bajaj global sitesinden NS400 ü kaldırmış
tahminleri alalım
Dominar bloğuyla bir tane cruiser yapsalar aslında tadından yenmez ara geçiş olarak kullanılırSürekli bi geliyor falan açıklaması yapılıyor da ne geliyor be kardeş
ns400 bana en mantıklı şey gibi geliyor da aklıma takılan şey bu adamlar neden çift silindir ya da cruiser kısmından uzak duruyor yoksa var da bize mi vermiyorlar?![]()
karga kekliği taklit etmesin ki kendi yürüyüşünü şaşırmasın. halbu ki önlerinde yıllar vardı adamakıllı dizayn geliştirme konusunda, ne yaptılar peki?Fiyat belli evet, herkesin cebide belli. Yani motosiklet demek deyice hemen üst segment mi anlaşılmalı? Çoğu kullanıcının alabileceği motorlar da belli. Gene ülkede en fazla motor satan firmaların başında geliyordur. Parasına göre iyi iş kotarıyor. Ördek gibi bir batıp bir çıkmıyorlar.
keçinin olmadığı yerde koyuna abdurrahman çelebi derler, o hesapvalla arkadaşlar kusura bakmayın da tasarım diye yedek parca fiyatlarını x2 yapıp kronik içinde yüzecek çöp olacağına 20 yıldır aynı tasarım olsun da sağlam olsun daha mantıklı.
Adamlar piyasanın %40 altına motor satıyor, doğru düzgün kronik problemi yok ve servis / yedek parça ağı çok geniş. Bence önemli olan bu.
keçinin olmadığı yerde koyuna abdurrahman çelebi derler, o hesap
trident 400 bununla aynı fiyatlara satışa çıkmıştı oralarda, ülkemizdeki fiyatı malum
Motor sadece satın almakla ilgili değil ki, yürütmekle de ilgili. Bütçe meselesi. Elde kalan yedek parça stok maliyeti meselesi. Valla bajaj bu konuda düşük bütçeli kullanıcı için gayet iyi bir iş planı var. Aynı altyapıya model çeşitlemesi. Gidon yükseltince D400'e ben RS200 debriyaj teli taktım. İşimi çözdüm. Her tür yedek parçası ve aksesuarı mevcut. Trident'in nesi var?
CF moto ya da VOGE markasını Kuralkan şu an mevcut parça ve servis ağıyla piyasaya girse idi. Şu an piyasanın yarısı kuralkanın elindeydiDizayn, ürün çeşitliliği ve farklı bir çok kullanıcı kitlesine hitap etme konularında Cf Moto bence Bajaj'ın içinden geçti. Bajaj ne yapıyor böyle 10 senedir aynı tasarımlar? Benzer makineler?