Ankara da mont tamirat için öneri yer ?

Motosikleti
D400
merhaba internet.

7 yıllık 4riders deri montumun fermuarı sizlere ömür. bi kaç yere sordum ama tam nokta atışı yer bulamadım. çanta tamircileri yapmıyorlar, ayakkabı tamircilerine veya terzilere felan yönlendiriyorlar ama fermuar kalın ve uzun diye bakmıyorlar.

Ankara da mont vs tamirat için gittiğiniz yer var mı ?

Motosikleti
D400
teşekkürler. Deri mont satan mağazaların çalıştığı terzileri soracağım, öğrenince yazarım tekrar.

Motosikleti
D400
Sadece fermuarın anahtar denilen çektiğimiz yeri değişti, 20 TL ye halloldu :) deri mont tamircisine bakacaktım yoksa

bizim bu iş beğenmez esnafa da uyuz oluyorum. ulan parasıyla iş yaptıramıyorsun!

elektrik işin olur beğenmez, tesisatlık işin olur tenezzül etmez, terzi lazım olur bakmaz...

artık süpermarketlerde böyle dikiş/tamirat tezgahları açmaları lazım, amk küçük esnafın!

Hangi model. Bendede armor modeli var mont saglam ama fermuarı bozuk birsekilde dolapta duruyor. Yaptiramayip kenara atmistim. Cidden bir fermuar icin bile adam akilli usta bulamiyoruz memlekette

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hangi model. Bendede armor modeli var mont saglam ama fermuarı bozuk birsekilde dolapta duruyor. Yaptiramayip kenara atmistim. Cidden bir fermuar icin bile adam akilli usta bulamiyoruz memlekette
Yukarıda istanbulda fermuar tamir eden bir ustanın linkini attım. İstanbuldaysanız oraya bakın bir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar