Arama sonuçlarınız

1. Crenox

Motosiklet Kullanmak Kilo Aldırır mı?

Otomobil kullanmayı geçtim çünkü hiç bir vücut faaliyeti yok ancak 1 senedir düzenli motosiklet kullanıyorum ve 5-6 kilo aldım. Çevremde 'e tabii her yere motosikletle gittiğin için hiç hareket etmiyorsun' diyenler olduğundan size sorayım dedim. Motosiklet kullanmaya başladığınızdan beri biraz...
  2. Crenox

Bu Adamdaki Rahatlık Beni Bitirdi (Video)

Kamerayı daha değiştiremedim bahara doğru değiştireceğim, zaten kötü akşam daha da kötü oluyor ama size göstermek istedim bu arkadaşı. Arka teker attı ama toparlayabildim neyseki.
  3. Crenox

Motorunuzu Basit, Ucuz, Zevkli Bir Şekilde Süsleyin (Tank Pad, Sticker vs.)

Genç olmama rağmen motorumla kendim ilgilenmeye çalışıyorum elimden geldiğince, tank pad ve stickerın adetine 50 lira vermek yerine süsleme işini de kendim yapayım dedim. - İstediğiniz şekli, resmi bulup yapışkanlı kağıt (sticker) şeklinde çıkartan bir matbaa, kırtasiyeye gidip bastırın (1,5...
  4. Crenox

3 Tekerli Motosikletler

Arkadaslar gecenlerde trafikte bir tanesini gordum, hosuma gitti arastirdim Bombardier'in Spyder Roadster diye bir modeliymis fiyatlari 70bin civarlarinda. Merak ettim bu tarz piyasada olan baska motor var mi fiyatlari daha asagilarda olan.
  5. Crenox

Yeşil Işık Yandıktan Sonra Etrafı Bir Kez Daha Kontrol Edin (Video)

Video yeni değil ancak ben yeni gördüm, paylaşmak istedim çünkü birçoğumuz ışıklarda en önde bekleyip yeşil yanınca arkasındaki arabalardan uzaklaşmak için gazı köklüyor. İleride göremediğimiz yan yollar veya gördüğümüz ama güven vermeyen bir araç varsa hızınızı alçak tutmanızı öneriyorum...
  6. Crenox

Wilma Elles ve bebeğiyle çarpışıyorduk az kalsın

Bugun Beşiktaş'ta az kalsın kadıncağız ve önündeki bebeğe dokunduruyordum, korkuttum istemeden yahu :salut:
  7. Crenox

Bu iki itin motosiklet fetişi var beyler (Video)

Videodaki bu iki arkadaş Beşiktaş iskele civarında motosikletlerin kokusunu alıyor sanırım, kırmızı ışıkta sessiz sedasız beklerken 30 metreden koşa koşa bana racon kesmeye geldiler :queen: Geçen gün forumda bir arkadaş ta aynı köpekler olan bir video atmıştı. Yalnız o ilk andaki yusufumu kabul...
  8. Crenox

Kapıyı suratıma açan bayan (Video)

Bayan şöforlere alışmıştım da bu yeni oldu :thumleft: Youtube a atıyorum böyle 3-5 günde bir.
  9. Crenox

Yola çok seri dalan bir arkadaş :) (Video)

Kendisinin 100m sprinteri olduğunu düşündüğüm bir arkadaş :sunny: Yani niye o hızla dalarsınki yola sebebi neydi ki?
  10. Crenox

En sağlam Mondial MCX 162cc | Satış veya Takas

Merhaba ilanımın linkini atıyorum, takas tekliflerini değerlendiririm. Tüm rahatlığımla söylüyorum daha iyi ikinci elini bulamazsınız. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-gonul-rahatligiyla-en-saglam-mcx-162cc-238631621/detay/
  11. Crenox

Balatalarım Yağlandı Fren Tutmuyor Yardım

Arka fren pedalım takılıyor gibi hissediyordum, pedala basınca yukarı doğru ittirdiği bir metal parçası var o parçaya pas dökücü sıktım, ertesi gün motora bindiğimde arka fren tamamen bitmişti. Acemilik böyle böyle öğreniyorum ancak ustaya götürdüm adam ilgisizce açtı zımparaladı, disk...
  12. Crenox

Bu Taksiciler Bitmeyecek Anlaşıldı :) [VIDEO]

İstanbul/Zincirlikuyu'da bugun önüme atlayan bir taksici arkadaş. Alıştık artık cidden yahu normal geliyor böyle hareketler, bir anlık dalgınlığımıza gelse hayatımızdan olacağız.
  13. Crenox

Hızlı Tamirat Yapan Bir Yer Biliyor Musunuz?

Merhaba, geçen gün kaza yaptığım için motosikletimin tamir edilmesi gerekiyor bir usta tarafından. Yakınımda olan bir kaç dükkan bırak bir iki güne alırsın diyor. Bana tamirhaneye götürdüğüm anda tamirine başlayabilecek bir yer önerebilir misiniz İstanbul'da.
  14. Crenox

İstanbul Sahilde Yaptığım Kaza

Dün sabah okuluma gitmek için yola çıktım, hava yağmurluydu bu nedenle olabildiğince yavaş gidiyordum. Öncelikle şunu söylemek istiyorum otomobil kullanıcılarınının yağmurlu havada motosiklet kullananların ne kadar zorlandığından nasıl bu kadar habersiz, bilinçsiz olduklarına şaşıyorum...
  15. Crenox

Ucuz ve İşe Yarayan Kask Kamerası Arayanlar

Trafikte gündelik olarak önümüze atlayan, bizi görmeyen veya görüp te hala biz yokmuşuz gibi davranan dört tekerlilere alışmıştık ancak geçen gün yeşil plakalı beyinsizin tekiyle ciddi bir tartışmaya girdim ancak arkadaş korkusundan aşağı inemeyip arabasıyla üstüme sürmeyi tercih edince kamera...
  16. Crenox

Lastik Satacak Arkadaş Var mı?

Merhaba, motorumun lastikler fabrika çıkışı ve havalarında soğumasıyla ıslak yolda çok kaydığını fark ettim. Ucuza halletmek istiyorum bana 4 mevsim veya kış lastiği satacak arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? Kaza bela yapmadan halledersem iyi olacak :cat: Ölçüsü 110/80/17
  17. Crenox

Marş motorum bozuldu kendim yapacağım yardım lütfen

Arkadaşlar marş motorum 2 hafta önce problem yarattı, motoru çıkartıp marşa bastığımda sanki boşa dönüyormuş gibi bir ses geldi motoru çalıştırmadı. Ustaya götürdüm yaptı 50 liramı aldı 1 hafta sonra tekrar boşa döndü, ustaya götürüyorum çok sıkışığım diye diye 2'şer 3'er gün ileri atıp duruyor...
  18. Crenox

Stickerlarınızı kendiniz yapın

Merhaba, motosikletimi ozellestirmek icin hosuma giden birkac sticker yapistirmak istedim, arastirdim fakat fiyatlar cogunlukla abartili derecede fazlaydi ben de kendim yapayim dedim. Istediginiz bir logoyu resimi yaziyi bulup telefonunuza veya flash diske kaydedin daha sonra dijital baski...
  19. Crenox

Yeni motosiklet için önerilerinize ihtiyacım var

Merhaba herkese şu anki motosikletim Mondial MCX 150. Öğrenciyim, 17 yaşındayım çalışıp paramı biriktirip ehliyetimi de motosikletimi de alın terimle aldım. Şu anki motosikletimi satıp 3-4bin liralık 2. el bir cruiser almak istiyorum. Araştırdım çok var göze hoş gelen ama ben iki günde bir...
  20. Crenox

Merhaba Devir İbrem Çalışmayı Kesti

Herkese merhaba foruma yeni katıldım, 17 yaşında ehliyetini ve motorunu almış, güvenliğini eksik etmeyen, gösterişle fazla alakadar olmayan bir kişiyim. Zamanla kendimi daha fazla tanıtmak sizleri de tanımak isterim. Ufak bir problemim var yaklaşık 20km lik bir yoldan eve gelirken boş bir yolda...

Yeni mesajlar