Wilma Elles ve bebeğiyle çarpışıyorduk az kalsın

Bugun Beşiktaş'ta az kalsın kadıncağız ve önündeki bebeğe dokunduruyordum, korkuttum istemeden yahu :salut:

Heh birde manşetlere çıkardın tam olurdu :queen:

pis motorcular , dikkatsiz motorcular :flower:

kaldırım yokmu yollarda yolun ortasında yürüyor,kormakta haklı ama bakışları yetti (sağda kaldırımda var haksız abla :)) ) memleketin yolları değişik..

kaldırım yokmu yollarda yolun ortasında yürüyor,kormakta haklı ama bakışları yetti (sağda kaldırımda var haksız abla :)) ) memleketin yolları değişik..

Yok hocam. videoda bakarsan muhteşem türkiye kaldırımları mevcut yani insan yürüyemez, ya araba park eder yada dükkanların önüdür yani kadıncağızın suçu yok çünkü yürüyecek kaldırım yok...

DKN

kimseyle muhattap olmadan biyere gidebilmen için kuş olup uçman gerekir

kaldırıma park ederler, park etmeseler dükkanlar masa sandalye yığar. Millet de asfaltın ortasında çile çeker.
ama kimin umrunda

kaldırımda her türlü iyi aile çocuğu ve buna benzer unsurlar mevcut...tabela direkleri antin kuntin 50 bin tane şey bir bebek aracı huzurla metropolde gezemez...İstanbul senin yedi tepenide yedi ceddinide s........m

Motosikleti
600RR
beyler yalan bu kamerası iyi çekmediği için bize wilma eles diye kaktırmaya çalışıyor !!

Hocam bende ''az kalsın çarpışıyorduk'' kısmını okuyunca kafamda çok farklı senaryo canlandı :) kadın normal yoldan gidiyor be. Çarpışmaya ramak bile kalmamış aslında :)

Bende bizim Fatma teyzeye capiyodum bakkala giderkene trafik kazasi olacakti az kalsin izmirde ünlü pek yok

Bu bayana değil Wilma , senin anneannen desen inanarım. Acil değişmesi gereken bir kamera . :p

Şaka bir yana , bu kamerayı kullanmakla kullanmamak arasında fark yok ki. Markasını çok merak ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar