Ucuz ve İşe Yarayan Kask Kamerası Arayanlar

Trafikte gündelik olarak önümüze atlayan, bizi görmeyen veya görüp te hala biz yokmuşuz gibi davranan dört tekerlilere alışmıştık ancak geçen gün yeşil plakalı beyinsizin tekiyle ciddi bir tartışmaya girdim ancak arkadaş korkusundan aşağı inemeyip arabasıyla üstüme sürmeyi tercih edince kamera takmam gerektiğini anladım. Önce bozulmuş bir aksiyon kameram vardı onu caydırıcı olarak kullandım, bu sırada da ucuz kamera aradım ve şunu buldum. 2 gündür kullanıyorum plakalar net okunuyor bir kaza anında çok rahat elinizde delil olarak kullanabileceğiniz bir ürün.

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/mini-kamera-720p-5mp-digital-kamera-2015-189576209?opi=181107862

Ben eski kameramın aparatlarını kullandım yanında aparat yok ancak iki taraflı bant ile rahatça tutturulabilir.

Aynı fiyatta şu kameranın aparatları var görüntü kalitesi üsttekiyle aynı, kaskınızın içine monte edebilirsiniz:

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/mini-dv-kamera-bebek-bakici-hd-2015-184493583

Aklınıza takılan bir soru varsa sorun cevaplarım, iyi günler.

bunun açısı dardır, kenardan gelip çarpanın plakasını okuyamaz. hiç yoktan iyi ama benim önerim sj4000'nin çakma olanları, ben onlardan ve orjinal sj4000 küllandım, arada az fark var.

Önündeki, seni sıkıştıran arabanın, plakasını okursa iyi bence

bunun açısı dardır, kenardan gelip çarpanın plakasını okuyamaz. hiç yoktan iyi ama benim önerim sj4000'nin çakma olanları, ben onlardan ve orjinal sj4000 küllandım, arada az fark var.

Biladerim sj4000 400 lira bu alet 40 lira ve seni sıkıştıran çarpan vs. arabaları rahatlıkla gösteriyor benim için bu yeterli. sj4000 dağ taş gezmeye çıkanlar için ideal.

Biladerim sj4000 400 lira bu alet 40 lira ve seni sıkıştıran çarpan vs. arabaları rahatlıkla gösteriyor benim için bu yeterli. sj4000 dağ taş gezmeye çıkanlar için ideal.

sj4000'in çakması diyorum. ben 150liraya aldım ebay'dan. yukarda arkadaşın koyduğu resim çamur gibi. hareket halinde sanmıyorum plaka okunsun, ancak olaya karışan aracın rengi, modeli belli olur.

sj4000'in orjinalinde bile 50km ile giderken plakalar okunmamaya başlıyor.

Dostum en fazla kaç dakika kayıt yapabiliyor aralıksız?

70dk ortalama. Arkadasin on yargili yorumlarini dinlemene gerek yok ben denedim 3 gun boyunca pilakalar okunuyor titresimi emici birseyler koydum aparatin icine titreme yok.

DKN

yahu arkadaş kusura bakmada cep telefonumu video moduna alıp kaskıma bantlarım daha iyi :mrgreen:

yahu arkadaş kusura bakmada cep telefonumu video moduna alıp kaskıma bantlarım daha iyi :mrgreen:

Aynen hocam 6600 kamerası gibi görüntü :)

SJ4000 ile full hd olmadı 720p cam gibi görüntüler alınır 200 tl'e yurtdışından alınabilir bunlara boş yere para vermeyin.

Kamera alıcaksanız ürünün hareket halinde çekilmiş görüntülerine bakın.Ne kadar kayıt yaptığı yedek batarya olup olmadığı yanında yoksa fiyatına mutlaka bakın.Sonyde ki gibi pahalı bataryalar hafıza kartları var.önemli olanlar bunlar markası önemli değil emin olun hepsi çinde aynı fabrikaya yaptırıyor.trafik görüntülerinide paylaşırsan daha iyi bir fikir olur alıcılara..

Son düzenleme:
Dostum 200Tl ye tamamlamak için üzerini sen vereceksen sıkıntı yok :)

?

60,70 lira bu çöpe vereceğine 160,170 tl vermek daha mantıklı değil mi ? Sana göre değilse 1 hafta sonra kenara koyacağın cihaza istediğin parayı verebilirsin zorla gidip sj4000 al diyen yokki keyfin bilir.

Cihaz su geçirmez bile değilmiş.

Mini dv80 kamerayı 2 ay önce aldım 35tl gibi bir fiyat ödedim kamera rüzgar sesini cok alıyor kaskımın tepesine monte ettigim halde motorun ön lastigini bile almıyor 2metre ilerisini alıyor görüntü acısı cok dar Gece cekimi berbat 30dk 40dk dayanıyor normal sehir halindeki videomu atıyorum daha acıklayıcı olur cekim acısı ve kalitesi olarak

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------

youtube yukledikten sonra bozuldu video :silent:

ses aşırı yüksek !

kulaklık yada ses sistemi olanlar dikkat etsin üstteki videoya

60,70 lira bu çöpe vereceğine 160,170 tl vermek daha mantıklı değil mi ? Sana göre değilse 1 hafta sonra kenara koyacağın cihaza istediğin parayı verebilirsin zorla gidip sj4000 al diyen yokki keyfin bilir.

Cihaz su geçirmez bile değilmiş.

İlla kendini haklı çıkartıcaksın yani ben onu anladım mesajlarından. Cihaz 60 70 lira değil 40 lira, sj4000 160 170 değil min 250 300 lira.

Ve söyliyim o alet te su geçirmez değil kılıfına koyunca su geçirmiyor.

Bırakın bir cihaza 300 lira veremeyen arkadaşlar varsa buradan bakıp yararlansın niye boş boş muhalefet oluyorsunuz beyler?

İlla kendini haklı çıkartıcaksın yani ben onu anladım mesajlarından. Cihaz 60 70 lira değil 40 lira, sj4000 160 170 değil min 250 300 lira.

Bırakın bir cihaza 300 lira veremeyen arkadaşlar varsa buradan bakıp yararlansın niye boş boş muhalefet oluyorsunuz beyler?

Muhalafet olunması gereken bir konu oldugu icin oluyor olabilirler mi? Çinden cok fazla ürün siparis ettim 300 un üzerindedir. Senin onerdigin kameranın bircok modeli dahil.5 10 dolar civari. Verdiğin 40 liraya degebilir ancak motosiklette cok is gormuyor(cozunurluk yetersiz açı dar ses berbat)arkadaşlar da bunu anlatmaya çalışıyor. 200 tlye orjinal sj4000 daha uyguna yine hd cakma olanlarjndan alınabilir Çin den 2 3 haftaya elinizde olur. Motosiklet kullanan biri 150 200 tlyi ayirabilir kanimca. Ben de sj4000 kullanıyorum. Sadece sj de degil Alternatifleri çok. Butcesi olan icin ise go pro farkli bir dunya alinmali.

Kendimi haklı çıkarmakla ne alakası var ?

SJ4000 başından beri dediğim yurtdışı fiyatı 160,170 TL replikası bu cihazlardan(40 tl olan) 10 kat iyi onlarda en fazla 120,130 TL sen yurtdışın'dan hayatında alışveriş yapmadıysan bilemem tabii orası senin sorunun böyle çöpe gidecek aletlere para vermeyin diyorum,tavsiye niyetinde.

Benim amacım yardımcı olmak sanki sj4000 yetkili satıcısıymışım gibi yazmışsın.

Bir cihaza 300 lira vermesi mesele değil ki ben bu cihazın çöp olduğunu anlatmaya çalışıyorum ''DEĞMEZ'' demek istiyorum alacaksan herkesin bildiği,menmun olduğu şu cihaz var diyorum paran ziyan olmasın diyorum ama anlayana...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar