Arama sonuçlarınız

1. Crenox

Kıbrıs'a Taşındım, Burada Merak Ettiklerinizi Sorabilirsiniz :)

Merhaba üniversite için İstanbul'dan Kıbrıs'a taşınmış bulunmaktayım. Burada göstermemi istediğiniz yerler, bilmek istediğiniz konular, sormak istediğiniz sorular varsa her türlü yardımım dokunur. Bu da burada çektiğim görüntülerden oluşturduğum 1 dakikalık bir video;
  2. Crenox

Catidan Dustum Kolum&Bacagim Kirildi Herkes Motordan Saniyor

Tatil donusu anahtarimi unuttum catidan balkona atlayip gireyim evde anahtar vardir dedim, atladim kirdim kirik bacakla iceri girdim anahtar bulamadim evin icine girdikten sonra cilingir cagirdim hahahaha dalga gecmeyin beyler :(( Hasta ziyaretine gelen, arayan herkes ne oldu kaza mi yaptin...
  3. Crenox

Daytona/Spyder mi 200ns mi?

Arkadaslar 8 bin lira gibi bir butcem oldugu ve daha cok bir cruiser istedigim icin regal raptor daytona veya spyder almayi dusundum ama bu fiyata sifir 200ns alinabiliyor. Hosuna giden, kullanmaktan zevk alacagin motoru mu al dersiniz yoksa zevkinden biraz fire ver ve parca, servis sikintisi...
  4. Crenox

Istanbul-Canakkale Gidecek Varsa Buyursun

Merhaba, su an kibristayim sali gecesi Istanbul'da olup uykumu alip carsamba sabahi Canakkale'ye yazliga yola cikmayi dusunuyorum. Bayram yogunlugu olacagi icin biz motosikletliler icin ayri bir tehlike olacak, bir kaza durumunda yanimda arkadaslarin olmasi beni rahatlatir o nedenle gelmek...
  5. Crenox

Forumda herkesin kendini trafik polisi zannetmesi

Arkadaslar hangi basligi acsam gerekli gereksiz herkes birinin dedigine mutlaka zit bir sey soyluyor yok o hatali yok hak onun. Yahu bu mesaji yazanlarin cogunun altinda daha motosikleti yok lafim ona siz kendinizi ne zannediyosunuz bilader. Bizim millette huy olmus bu konuyu bilse de bilmese...
  6. Crenox

Taksicilere Karşı Hayattaki Duruşum (Foto&Video)

Taksiye minibüse alıştım da sıkıştırıp bir de haklıymış gibi laf edenlere karşı; Bkz: Edit: Spoiler Alert :cherry:
  7. Crenox

Motosiklet ve Manzara Bir Araya Gelince Çok Güzel Oluyor

Siz de bu konu altına fotoğraf veya video paylaşın arkadaşlar hem şahsen benim hoşuma gidiyor hem tura çıkacaklar için güzergah olur. :wiinkk:
  8. Crenox

Yaşım 18 Vertigo Olmuşum

2 aydır neredeyase her gün bir kaç kez 15 dakika civarı kesintisiz başım dönüyordu, otururken yatarken bile. Bugun doktora gittim MR çektiler kan tahlili yaptılar, doktor sonuçları kontrol ederken motosiklet kullandığımı söyledim. Kontroller bittikten sonra vertigo başlangıcı olduğumu...
  9. Crenox

Akü vs. Sağlam Ama Şarj Etmiyor

7 amperden 9 ampere çıkartmak istedim aküyü fakat yenisini takarken düşürüp havada tuttum ama kablolar kopacak düzeye gedli bir anlığına. Taktıktan sonra şarj etmedi, 2 yeni akü daha taktım ama aynı sorun var, bir usta kablolardandır dedi ama çok karışık nereye bakmalıyım yardım lütfen :silent:
  10. Crenox

Yolda Kalan Motosiklete Yardım (Video)

Okula giderken gördüm arkadaşları, lastikleri patlamış en sol şeritten giderken iyi ki başlarına bir şey gelmemiş. 5 şeritli yoldan sağa geçemiyorlardı, trafiği durdurduk. Yardım etmek insanı mutlu ediyor :)
  11. Crenox

Rölanti Yuksek Ama Stabil Degil Yardim!

Arkadaslar rolanti dusukken cok git gel oluyor arttirdim ama hala motor rolantideyken devir ibresi yukari asagi gidip geliyor, motor bu nedenle fazla titriyor. Sorun sanirim karburatorun icinde ne yapabilirim buna acil yardimci olur musunuz?
  12. Crenox

Kızın Bacağını Kapıyorlardı :)

Beşiktaş'ın o ünlü köpeği ve yandaşlarıyla çok anım vardır, bir video bile atmıştım çok önceden. bkz: Şimdi de kız arkadaşıma göz dikti namussuzlar. Ama güzel güldüm :flower:
  13. Crenox

Genç Sürücüler İçin Bu Tarz Videoların Paylaşılması Gerek

Genç bir motosikletliyim ve trafikte her gün yapmamam gereken veya doğru yaptığım halde karşıdakinin ne yapacağını tahmin etmem gereken olaylarla karşılaşıyorum, bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Benim gibi genç arkadaşların veya yeni başlayanların hem kendi sağlıkları hem de daha çabuk bir...
  14. Crenox

Kaldırıma Park Cezasından Son Anda Kaçtım, Okuyun.

Arkadaşlar bugun kız arkadaşımla hazır bu havaları yakalamışken bebekte oturup yemek yiyelim dedik, yedik içtik kaltık. Tam motorun başına geldiğimizde arkadan, caddeden bir trafik polisi aracı hızlıca yanaştı, yan koltuktan diğer polis inip "Motorunuzu acil çekin yoksa ceza yiyeceksiniz" dedi...
  15. Crenox

Yeni Motosiklet İçin 3 Sorum Var

Selamlar, daha önce iki motosiklet tasarladım şimdi de üçüncüye başlayacağım yardımlarınızla. 93 model 2004 trafiğe çıkışlı XT 600E alacağım hafta içi, kaporasını verdim, ustayla birlikte hazırlayacağız. 1. Sorum: Parçaların boyanması gerekiyor ve motosikletin orjinal rengi eflatun, mavi...
  16. Crenox

Senin Yerin Sağ Şerit Diyen Kişiyle Aramda Geçenler (Videolu)

Videoda alt yazıyla anlattım herşeyi arkadaşlar, benim bir yerde hatam varsa söyleyin bilmek isterim (soldan yavaş gidiyorsun demeyin çünkü viraj ve trafik lambaları var hız sınırı 20km/s). 6-12 yaş arası çocukları böyle bir insan taşıyor ona üzülüyorum. (ALT YAZIYI AÇMAYI UNUTMAYIN)
  17. Crenox

Custom Chopper Yaptim Sigortasini Ogrendim Binmeden Satacagim

Onceki motora 140 liraya sigorta yaptirinca bunda da rahattim, zamlari biliyordum ama 100cc 2007 model motora bisey cikmaz dedim, en ucuzu 650 lira teklif verdi. Vergisi yok, az yakiyor hunharca binerim dedim ama hevesim kursagimda kaldi. Sigortasini yaptirip hemen satip parami geri alacagim...
  18. Crenox

Custom 100cc Regal Raptor

Mcx'ime nakit+regal teklifi gelince motorun ne kadar bakim istemesine bakmadan anlastim. MTV'si yok alip istedigim gibi ozellestirip binerim dedim ancak sigorta fiyatlarini ogrenince satacagim simdi de. Oncelikle ilk motorum, yavrumu sattim. Nakitin ustune aldigim Regal buydu. O kadar les...
  19. Crenox

Sinyal Verince Flas Yapmiyor

Dun yan sinyallerin 4'unu de degistirdim, sonuncusunu takarken sanirim kablolari fazla cekip baska bir kabloyu cikarttim ya da flasorle ilgili bir parcayi bozdum. Sonuncusunu takana kadar sorun yoktu yanip sonuyordu, sonuncuyu taktiktan sonra denemek icin sinyal verdigimde flas yapmadan full...
  20. Crenox

Dışarıda Kar Var Bari Video İzleyelim

Ayın 17'si, saat sabah 04.00 suları, Levent tarafları. Dört yola bu şekilde girip istifini bozmadan arka tekere de vurup devam etti. Ne diyelim artık yurdum insanına :mrgreen:

Yeni mesajlar