Catidan Dustum Kolum&Bacagim Kirildi Herkes Motordan Saniyor

Tatil donusu anahtarimi unuttum catidan balkona atlayip gireyim evde anahtar vardir dedim, atladim kirdim kirik bacakla iceri girdim anahtar bulamadim evin icine girdikten sonra cilingir cagirdim hahahaha dalga gecmeyin beyler :((

Hasta ziyaretine gelen, arayan herkes ne oldu kaza mi yaptin, birak artik su motoru be oluum diye tepki verdi. Motosiklete olan on yargiyi cok net gordum gordum.

Geçmiş olsun tez zamanda iyileşmen dileğiyle. Kusura bakma ama kahkahalar atarak okudum sende farkındasın zaten işin komik yanının :D

Sagolun. Durumun komikliginin farkindayim aptalligima ben de guluyorum :cherry:

Büyük gecmis olsun :D maalesef durum böyle ... bende yolda yürürken ayağımı burktum. Bir sure sargida dolandim herkes motordan düştüm sanıyordu :))) annem falan doğruyu söyle motordan dustunde bilerek mi soylemiyorsun der der dururdu

Geçmiş olsun anahtarı bulsanız belki bu olaydan iyi bişey çıkçakmış oda olmamış :)

Geçmiş olsun , ben en yakın arkadaşıma bir takım anahtar bırakıyorum böyle durumlar için.

Gülmeyeyim diyorum aklıma geliyor patlatıyorum kahkahayı :ASDA:Sa geçmiş olsun

hayat size ufak bir oyun oynamış ders çıkarmanız dileğiyle. (baya güldüm allah iyiliğini versin)

Her zaman söylüyoruz. "Kasksız ekipmansız binmeyin, dikkatli sürün." diye. Yine heyecanına yenik düşmüş birini daha görüyoruz. Dikka......
......
Balkonda mı oldu?
Eeee... zor tabi, geçmiş olsun.

DKN

kaskı ekipmanı olmadan öyle atlarsa böyle olur. ne diyoruz biz ? ekipman ekipman ekipman herşeyden önce ekipman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar