Arama sonuçlarınız

1. Draconian

İstanbul içi Midye.

Selam. İstanbul içinde adam akıllı midye yiyebileceğim yer lazım. Toz toprak tadı gelmeyen, sağlam, güvenilir bir mekan olabilir. Her köşe başına açılan çiğ köfteciler yüzünden Hep büyük açan mahallemizin yufka yürekli midyecilerini yitirmiş bulunmaktayız. Ne acı..
  2. Draconian

4000 km'de ekstralı sorunsuz Bajaj Boxer..

Arkadaşlar merhaba. İlk sahibi olduğum, özenle kullandığım motosikletimi satıyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-4000-km-de-ekstrali-sorunsuz-bajaj-boxer-bm-150-334264230/detay
  3. Draconian

Scrambler/Cafe Racer projesi hakkında.

Arkadaşlar merhaba. Elimdeki Boxer'ı kesip biçme kararı aldım fakat nereye giderim, nasıl yaparım bilemiyorum. Depo, yan kapaklar ve çamurluğu boyatmayı düşünüyorum önce. Sonra yeni koltuk ve şasi kısaltması yapılacak. Ardından egzos ve lastiklere de el atılacak. Fakat bunlar için hangi adrese...
  4. Draconian

Sodexo ile alkol alabileceğim yerler?

Merhaba. Elime 300 liralık bir sodexo karti geçti. İstanbul içi alkol alabileceğim yer arıyorum. İlla mekan olmasına gerek yok İstanbul içi tekel bayii veya kenarda köşede bir market de olabilir.
  5. Draconian

Euro 2016 Favori Takımınız.. (Maç Yorumları)

Malum Euro 2016 başlıyor. Herkes aşağı yukarı bir favori belirlemiştir kafasında. Misal ben Belçika'nın sürpriz yapacağını düşünüyorum. Piyasada ne kadar canavar futbolcu varsa Belçika'lıymış bunu gördüm. Ne ara türediler, ne ara böyle dört dörtlük bir kadro oldular bilemiyorum. Arada maç...
  6. Draconian

Motosikleti düşürüp kaçmışlar.. (Fotoğraflı)

Merhaba. Az evvel motosikletimi park ettiğim yerden almaya gittim. Yatık bir vaziyette duruyordu. Önce solunda duran duvara oradan da sürtünerek yere düşmüş. Ön cam ve depoda çizikler var. Gidon bi tuhaf geldi bilmiyorum belki de psikolojiktir. Yalnız giderken elimi serbest bıraktım biraz...
  7. Draconian

Küçük suyun 1 lira olması

Son günlerde çok canımı sıkmaya başladı bu hadise. Aynı su markette 25 kuruşken herhangi bir büfe veya devletin koyduğu makinelerden 1 liraya alınıyor. Markasını da söyleyeyim; Hamidiye. Metroda, metrobüste 1 lira, markette 25 kuruş. Cücük kadar suyun maliyeti ne ki 1 liraya satıyorsunuz...
  8. Draconian

Sürekli motor tavsiyesi isteyen çocuk üyeler

Son zamanda iyice sayıları arttı bu arkadaşların. Bakın minik dostlarım. Yanaklarını sıktıklarım. Cücüklerini sevdiklerim. Eğer ehliyet alacak yaşta değilseniz, motosiklet için bir bütçeniz de yoksa boşu boşuna her Allah"ın günü aynı tatavayı yapmayın. 14-15 yaşında, ehliyeti olmayan, hiçbir...
  9. Draconian

Sağ dizdeki çekme hakkında

Merhaba. Yaklaşık 1.5 ay önce sağ dizimin arka kısmındaki çekme şikayetiyle hastaneye başvurdum. Kas kasılması olduğunu söyleyip gevşetici verdiler ama hâlâ geçmedi. 1-2 saat oturup kalktıktan sonra sağ dizimi tam olarak açamıyorum. Biraz zorlanıyorum ilk adımlarda. Sonra hiçbir şey yokmuş gibi...
  10. Draconian

Ligtv, Dsmart ve Tivibu hakkında

Vatandaşın maç keyfini sömüren bu yayın kuruluşları hakkında birkaç şey söylemek istiyorum. Önceden sadece ligtv zımbırtısı vardı. Ligi takip edemesek de diğer maçları (şampiyonlar ligi, uefa vb.) izleyebiliyorduk. Sonra dmsart denen zamazingo çıktı. Zibilyon tane ülkenin ücretsiz izlediği...
  11. Draconian

Ronaldo'ya hız lazım

İstanbul'un dört bir yanını süslemişler bu reklamla. 30 Martta Tr'ye geliyormuş. Ronaldo'yu hızlandırmak için tavsiyede bulunacakmışız twitter üzerinden. Ronaldo'ya kız lazım olarak okudum ben. Hızlandırmak için de Irina Abla'ya geri dönmesini tavsiye ettim. Bakalım büyük ödülü kazanırsam...
  12. Draconian

Reklamların anlatmak istediği şey

Kadınlarla aram az çok iyidir de ne bileyim bu sanki biraz etik değil gibi geldi. Anca elini öperim, toplu taşımada yer veririm ben bu ablaya. Yönetimden ricamdır. Kızlarının olduğu bir reklam linki verebilirlerse çok mutlu olacağım.
  13. Draconian

Bozuk para taşımaktan nefret edenler

Evet, bunlardan biri de benim. An itibarıyla cebimde 13-14 lira bozuk para var. Dilenciye vereyim desem ya suriyeli ya da keko olanı denk geliyor. Ona da yanaşmıyorum. Napsak la bu bozuklukları?
  14. Draconian

Kadınlar arası samimiyetle erkekler arası samimiyetin farkı

Merhaba. Az evvel milli sporumuz olan yan koltuktaki kızın telefonunu dikizleme görevini itinayla yerine getirmiş bulunuyorum. Hanım kızımız whatsapp'tan kankileteyyolarıyla konuşurken ben de gizli gizli isimlerine baktım. Sinemcim, handan(kalp)(kalp), derya'mm filan yazıyordu. Lan dedim, ben...
  15. Draconian

Devlet hastaneleri hakkında

Yaklaşık 3 haftadır sol bileğimde bir sıkıntı vardı. Boks yaptığımdan "her zaman olan şey bir iki güne geçer" dedim ama geçmedi. Soluğu devlet hastanesinde aldık. (Boğazım ağrıyor diye özele gidip serum ve bilumum gereksiz şeyler verilerek ebesinin hörekesi kadar para ödemiş biri olarak bu sefer...
  16. Draconian

14 Şubat için hediye önerileri

Arkadaşlar selam. Pazar gününe kadar birini bulamazsam 6 yıldan sonra ilk defa yalnız bir sevgililer günü geçireceğim. Sağolsun birkaç arkadaş rusya'yı tavsiye etti, birkaç tanesi ise motorunu şeyyap, (kes biç) filan dedi. Tabii hepsini değerlendirmeye aldım. Gerekirse rusya'ya gitmeyi...
  17. Draconian

Kız arkadaş hakkında

Arkadaşlar selam. Canım çok sıkıldığı için kız arkadaş önerenler oldu geçen gün. Bana da mantıklı geldi. Şimdi baktım da ne kadar da güzel kızlar varmış. Tecrübeli, çapkın arkadaşlar bana bu konuda yardım ederse sevinirim. 6 yıllık bir ilişkiden yeni çıktım. Yabancı bir kız görünce istanbul'a...
  18. Draconian

Can sıkıntısına iyi gelen şeyler

Bir haftasonu düşünün ki tüm arkadaşlarınız hunharca meşgul olsun. Sabahtan akşama kadar ne yapardınız? Bazılarımız evli, çocuklu. Elemana iki agubugu yapıp akşam eder onlar. Ya biz ne yapalım? Dün bu kişi bendim. Sabah sporumu yaptım. Bi yarım saat de boksa gittim. Kahvaltı derken saat 11-12...
  19. Draconian

Suriyeli kardeşlerimize motosiklet sürmeyi öğretiyoruz

Savaştan kaçan Suriyeli kardeşlerimize kalacak yer, yiyecek yemek, giysi, üniversite, burs, çalışma izni ve bilumum ayrıcalıklardan sonra vermediğimiz bir şeyi fark ettim. Motosiklet eğitimi... Her Türk vatandaşının bir suriyeli kardeşini kolundan tutup motosiklet sevgisini aşılaması çok önemli...
  20. Draconian

Alternatif kask takmama bahaneleri

Yurdum insanının kask takmamak için uydurduğu bahanelerden birkaçını derlerdim. Varsa aklınızda olanlar eklersiniz. - kaskın içinde rahat edemiyorum - benim tarzıma hitap etmiyor - küçüklüğümden beri motosiklet sürüyorum ben öyle kolay kolay düşmem - bizim hanım küçüğünden almış başıma...

Yeni mesajlar