Motosikleti düşürüp kaçmışlar.. (Fotoğraflı)

Merhaba.

Az evvel motosikletimi park ettiğim yerden almaya gittim. Yatık bir vaziyette duruyordu. Önce solunda duran duvara oradan da sürtünerek yere düşmüş. Ön cam ve depoda çizikler var. Gidon bi tuhaf geldi bilmiyorum belki de psikolojiktir. Yalnız giderken elimi serbest bıraktım biraz baktım kafa sağa sola sallanıyor. Seri bir şekilde.

Durum da böyle:

o73WPm.jpg

1dvWPA.jpg

1dvWnj.jpg

Ön cama zımpara boya yapar hallederim bir şekilde. Keza aynaları, debriyaj kolunu falan da bir şekilde düzeltirim ama bu kafa sallama olayı beni tedirgin ediyor. Nasıl bir yol izlemeliyim, bu şekilde servise kadar sürülür mü yardımcı olursanız sevinirim. Gece gece başımıza iş aldık..

Bunu yapanların dötünde fistüller oluşsun, nışadır ile banyo etsinler, yidikleri kebablar at büllğünden yapılı çıksın, vejeteryan iseler avokado yerine eşşek pıtrağı hıyarını yutsunlar ....

İnsan özür notu yazıp tilifon iliştirir, çok ayıb ve yazık.

Geçmiş olsun, temkinli sürmeye bak.

Kafa sallamadığı hızlarla sürüp götür sallar ise tehlikeli olabilir.

Trinity'misin sen kimsin ? , daha mesajı yollamam ile beğenin düşü verdi, kırmızı çeketlimisin kimsin sen?? ^^

Son düzenleme:
Sadece yatmış motosiklet. Servise kadar tabiki cok rahat sürülür

DKN

ne istediniz boxerdan kime ne etti bu boxer ? görünce benim daha çok moralim bozuldu tüü.. ::facepalm:: kim yaptıysa onunda birgün boxerı olsun

kazayla düşürmüşler anlaşılan ve o şekildede bırakıp kaçmışlar,
olduğu yere düşmeyle gidon veya ön takıma bişey olmaz,,bence pisikolojik kuruntu sendeki ,,neyse allah beterinden saklasın ,geçmiş olsun

Son düzenleme:
Geçmiş olsun hocam. Grenajlı bi makine olsa hasar binlerle ifade edilebilirdi

düşük hızlarda kafa sallar ama bi 45 50 ile giderken bıraktığınızda sallamıyorsa iyidir sıkıntı yok

Yaşasın koruma demiri.
Sallama olmaz bence olursada direk yatmış olmaz araba geri geri gelirken hızlı vurmus felan olabilir ? Kafada problem varsa yapanı bulamaya calısın. Yola cıktıysanız servisede rahat gidersiniz.

benim teorim şu şekilde; daha önce boxer birinden dayak yiyip içinde gezdiren bir embesil boxer modelini görünce hıncını boksör isimli motosikletle kavgaya giren adam motoru yattığı yerde tekmeleyip yoluna devam etti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar