Arama sonuçlarınız

1. P

Geliboludaki kayıp sarı çanta hakkında

Instagram da yabancı bir moto gezginin çantasını kaybettiğini ve 2 gündür arama yaptığına dair bir post gördüm. Olurda o güzergahta gören duyan paylaşan olursa güzel bir yardımlaşma örneği olur diyerek konu açtım.linki bırakıyorum...
  2. P

trafik cezaları anayasaya uygun mu? hukuk işlerinden anlayan var mı

Yüzde 10 ile yüzde 30 oranları aşıldığı zaman hız sınırı cezası 2021 yılında 314 TL olarak uygulanırken, bu oran 2022 yılında ise, 428 TL oldu. Yüzde 50 ve üzerinde bir oranda 2021 hız sınırını aşma cezası 352 TL olarak bilinirken, 2022 yılında bu oran ise, 1823 TL'ye kadar yükseldi. 2023...
  3. P

planlı eskitme ve motosiklet ilişkisi

uzun zamandır forum kısmına yazmıyorum ama ara ara aklıma takılan şeyler diyorum cün ki belli belirsiz oluşan, birbirinden bağımsız farklı konularda bunu ilk kim bulmuştur mesela barut un bulunma hikayesi, ilk motosiklet in icadı, ilk ayakkabı bağcığını kim icat etmiştir v.s gibi konuları...
  4. P

satılık 12 volt 9 amper 10 hr akü

letgo da ilan a koydum, satılık akü sıfır akü dür...
  5. P

korona sonrası ulaşımda 2 teker alımlarının artması

etrafımdaki gözlemlediğim insanlarda korona sonrasında ulaşım ihtiyacı için 50 cc motor veya elektrikli bisiklet alımlarının arttığını görüyorum, özellikle kısa mesafelerde elektrikli bisiklet kullanımı bayaa bir artmış durumda, insanlar da ulaşım araçlarından virüs kaparım korkusuyla...
  6. P

avometre ve pil şarj cihazı tavsiye

arkadaşlar evde bulunan arçelik marka K 6124 şarjlı el süpürgesi son günlerde arıza yaratmakta bazen çok kısa süre(5-6 saniye) bazen uzun süre(30-40 saniye) ama eski durumuna göre çok kısa sayılır çalış(ma)makta sizden isteğim tamirciye götürsem biliyorum ki "piller bitik komple pil...
  7. P

muğlada kaza :(

bayan motosiklet sürücüsü meral bacınoğlu, kaza neticesinde yaşamını yitirdi. Allah rahmet eylesin, videoyu izlerken neden arkadan dolanmak istemesini anlayamadım , sevenlerinin ve motor camiasının başı sağolsun http://www.hurriyet.com.tr/gundem/bu-kareden-saniyeler-sonrasi-korkunc-41176590
  8. P

kamp ve karavan fuarı

aslında daha önce haberim vardı fakat aklımdan çıkmış yazmamıştım yarın son gün ve katılım düşünüyoruz fuara giden oldu mu, yada gidecek olan??? http://campandcaravanistanbul.com/index.aspx bilet fiyatı tek günlük 30 tl imiş, bana saçma geldi ama yine de görmek istediğim bir fuar, son günde...
  9. P

orange goo yeni bir teknoloji mi?

çok ilginç bir ürün, normalde çocukların oynadığı slime türü bir malzeme fakat darbe anında sertleşmekte ve koruma görevi yapmakta, teknoloji olarak yeni bir ürün müdür bu ???
  10. P

2018 trend mt başlıkları

aslında bu konu 2018 in son günlerine girerken motosiklet.net istatistiği gibi bir konu fakat asıl cevap vermesi gerekenler sanırım mod lar olacak 2018 de ana sayfada en çok kalan başlıkların sıralaması yapılabilir mi? kendi tahminim en çok ana sayfada kalan başlık bajaj dominar 400 dür sanırım...
  11. P

ölüme çok yakın...emre600rr

ben videoyu yeni gördüm, izlenme sayısını zorlayalım derken ölüme çok yaklaşmış bir youtuber mı denir ne denir bilmiyorum ama iyi bir deneyim olmadığı kesin :( bu ilk gördüğüm link
  12. P

Can Bonomo motosiklet kazası geçirdi!

Ünlü şarkıcı Can Bonomo, İstanbul'da motosikletiyle trafik kazası geçirdi. Bonomo sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kaburgasında ve köprücük kemiğinde kırıklar olduğunu belirtti. Bonomo ekim ayındaki konserlerinin ise ileri bir tarihe ertelendiğini söyledi. SAĞLIK DURUMUNU SOSYAL...
  13. P

fiyatı belirli ama belirsiz olan motor ilanları

herkesin yakındığı(işte burada çok konu açılmıştır, yahu arkadaş sıfırından fazla fiyat yazmış bu nedir, motorun sıfırı şu kadar adam yazmış neredeyse sıfırı kadar şeklinde...vs uzar da uzar) malum site ilanlarına göz gezdirirken, özellikle aradağım motor ilanlarına, benzeriyle aynı fiyatı...
  14. P

Ahşap oymacılığı ve kündekari

bir anda nasıl olduysa el aletleri ararken netten derin bir konunun içine daldığımı farkettim, ilk etapta iskarpela setleri alıp kendi çapımda bir şeyler yapmak istiyorum ilerleyen zamanlarda ; işallah buna benzer :D bir şeyler yapabilirim forum içinde ilgilenenler varsa ufak tefek çalışmaları...
  15. P

eski kasası yeni kasasından güzel olan motorlar

her kişinin güzelliği algılaması bir olsaydı Aşık Veysel demezdi "güzelliğin on para etmez, şu bendeki aşk olmasa" :) kişiden kişiye değişecek güzellik kavramına göre sizceler neler??? bence kawasaki versys 650 2014 kasa, 2015 den daha güzel sizce var mı böyle modeller
  16. P

2017 motosiklet alım tercihleri

2017 motobike fuar ı kullanıcılar üzerindeki etkisini göstermiş, forum içerisinde tartışmalar "ona bu para verilmez,kalitesini beğenemedim, bu fiyatlara motor alınır mı, ya iyide dolar euro aldı başını gitti alım gücümüz düştü, iyide güzel kardeşim adamlarda kar marjını yükseltmiş,servisi...
  17. P

yeni yıl kampanyası ücretsiz video editleme programı (ProDRENALIN V1)

http://www.pcwelt.de/specials/xmas/xmas-vollversions-kalender gün gün indirmeler yapılabilmekte, eskiden takip ederdim güzel kampanyalar mevcut olabilmekte (internet security veya backup programları iyiydi) bu gün verilen ürün action cam larda görüntü netliği sağlamaktaymış, sitelerde yorum...
  18. P

uzun yol için çanta hazırlarken kullanılacak pratik bilgiler

forum içerisinde arama yapmış olmama rağmen, konularda dikkatimi çeken, daha çok uzun yola çıkarken neler alınması gerektiği ile ilgiliydi. sormak ve öğrenmek istediğim kısım, uzun yola çıkarken yan ve arka çantaları hazırlarken, kullandığınız pratik bilgiler var mıdır? mesela yan çantalara...
  19. P

Trafikte Emsal Karar: Ehliyeti Olmasa da Kusursuz, Para Alamazsın

haberin detayları ilginç, ehliyeti olmayan ama kazaya karışmış motosikletliler için haber önemli... ayrıntıları burada; http://www.haberler.com/emsal-karar-kazada-surucu-ehliyetsiz-diye-sigorta-8732776-haberi/
  20. P

kaskınızı takıp kilitlemeyi unutmayın

https://www.skoften.net/item/motorrijder_lanceert_de_helm_van_zijn_voorligger bu kadar net durum debiandan yazıyorum videoyu düzenleyemedim sanırsam

Yeni mesajlar