kaskınızı takıp kilitlemeyi unutmayın

https://www.skoften.net/item/motorrijder_lanceert_de_helm_van_zijn_voorligger" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

bu kadar net durum

debiandan yazıyorum videoyu düzenleyemedim sanırsam

Son düzenleme:
Adamın kelle uçtu sandım :queen: Kaskı takıp kilidini bağlamadıktan sonra zaten bir anlamı kalmıyor. Bir çok kaza videosunda gördük maalesef.:pale:

o arkadan gelen nasıl ağır bir maldır yahu??? gözün görmüyor mu? öküz müsün?

Asfalta 2-3 kafa attım LS2 kask değil diyenlere duyurulur görevini gayet başarılı bir şekilde yerine getirdi.
Kaskı bağlamak şart.

Motosikleti
BWS 100
Bağlamak şart. Yoksa kaza anında hiç bir görevi yok kaskın. (yaşanılan hikayesi de var. videoda da belli zaten.)
Bir kaç defa eldiven falan giyerken unuttuğum oldu, yolda, kemer sağa sola çarpınca durup bağladım. Artık dikkat ediyorum bayağı.

Yalnız, o kaza da nasıl arkadaş. İstesen o kadar denk getiremezsin, tam lastik lastiğe değdi değil mi :mrgreen:

ABS olsa da olmasa da böyle gömüyolar öndeki araca işte :cherry: Kaçış manevrası yapabilmek şart.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Çoktan beri kimse yazmıyor bari ben yazayım.Az daha koyup YBR alsaydı bunlar başına gelmezdi.:mrgreen:

of gitti ayak tam üzerinden geçti be.. :( bu arada benim en çok korktuğum kapı açma olayı onun için Hollanda'da şöyle bir çözüm bulmuşlar bunu tüm otomobil sürücülerine iyice öğretmek gerek..

Kapıyı sağ el ile açarak vücudu döndürerek geleni fark ediyorlar, tabii bunu bütün sürücüler yaparsa ancak kaza oranları düşebilir..
Aslında araç firmaları kapı açma kolunu aracın orta direğine daha yakın yaparlarsa bu sefer sol el ile açamaz ve sağ el ile açmak durumunda kalabilirler..

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
olmazsa olmaz kask ve kaskı kilitlemektir, geçen açık kalmış, hemen bir şeyler ters gidiyor dedim, kenara çektim ve kontrol ettiğimde kaskı kilitlemediğimi fark etmiştim.

size genel tavsiyem motorda ya da kendinizde bir terslik olduğunu hissederseniz hiç tereddüt etmeden sağa çekip her şeyi sırasıyla kontrol edin, bugüne kadar bu kuralım çok işime yaradı, patlak lastikten, soft çantaların yerlere sarkan kayışlarına kadar bir çok tehlikeden bu şekilde kurtardım, dikkat her zaman hayat kurtarır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar