Arama sonuçlarınız

1. E

Mondial 100 RT Motor ısınınca Gaz yemiyor

Buji ve buji başlığını değiştirin mutlaka
  2. E

Motoru yapılmış motorsiklet

Memleketde ne adam gibi usta nede dürüst adam kaldı o yüzden şahsım adına ben asla almam
  3. E

Ab.... Öc.... Beyefendi..

Bunlarında bunlar gibi düşüneninde alayının a...... ne karın ağrıları varda memleketi satacak kadar, şehitlerin kemiklerini sızlatacak kadar gözü dönmüş olabilir ki diyorum kendi kendime valla kafayı yedirecekler artık bize. Hakkari Çukurca'da askerlik yaptım 8 arkadaşımı yanımda şehit verdim...
  4. E

Yüksek viteste durursak nasıl tekrar kalkmalıyız?

Vites küçültmek istediğinizde motor durduğu için vites geçmezse debriyajı hafif salıp tekrar sıkarsanız sorunsuz şekilde vites geçecektir
  5. E

Yolda Tartıştığı Otomobil Sürücüsünü Öldüren Motosiklet Sürücüsü..

Araç sürücüsü motorcunun kaskına vuruyor yaptığı her hareket tahrik sebebi ama bıçak silah işin içine girince olay değişiyor işte hayatım boyunca hiç bıçak taşımadım genel itibariyle ani öfkeler yaşamasamda o an ne olacağı belli olmaz belki hayatım boyunca bir daha görmeyeceğim birini öldürüp...
  6. E

Başka viskotize yağ eklemek

Bu işin uzmanları sentetik yağ ile mineral yağ birinine karışmadıkca bişey olmaz diyor ama kafayı kurcalayan mide bulandıracak bir durum var burada
  7. E

-12 derece sürüs yapan varmı ?

Her koşulu bir şekilde aşarsın ama buzlanma olayına denk gelirsen zap suyuna uçarsınız o yolları çok iyi bilirim yanlış anlamayın ama bu mevsimde akıl işi değil
  8. E

Honda 125 cc ler hakkında bir soru

Belliki benim gibi bir kullanıcısın kesinlikle yaparsın. Lifan Glint marka 100 CC Çinli commuter motorumla 55 bin km deyim bırak motor yaptırmayı subap ayarı bile yaptırmadım debriyaj bile orjinal.karburatör ayarınıda ellemedim maşallah hala ilk günkü gibi ama hiç bir ustaya motorumu elletmedim...
  9. E

Ölüme göz kırpmak

Bu akşam 100 lük Lifan motorumla iş yerinden çıktım eve doğru Çamlıca gişeleri istikametine doğru 80 kmh ile tatlı tatlı gidiyorum motordan gup gup gup diye garip sesler gelmeye başladı ne bu şimdi falan diye anlamaya çalışıyorum sesi dinliyorum falan derken çaat diye bir ses geldi arka teker...
  10. E

Çalınan motorum bulundu ama sevinemiyorum

Motor bulundu yedieminde. Hırsızlar ruhsatı atmış ruhsat kayıp ruhsat yenilemek için trafiğe dilekçe verdim oradan notere gittim çalıntı buluntu olduğu için ruhsat değişecek dedi sistem onay vermedi uygunluk belgesi lazımmış bir motor saticisiyla konuştum şase ve motor numarası getir uygunluk...
  11. E

Yağ sıcaklığı konusunda doğru bildiğimiz yanlış

Merhabalar 100 CC vitesli commuter tipi lifan motorumla günde 100 km civarı yol yapıyorum yağ sıcaklığıda İstanbul gibi trafik şehrinde önemli tabi bende hassas ve doğru ölçüm yapan proplu ısı ölçer alıp yağ dolum kapağını delerek yağa temas edecek şekilde montajı yaptım ve ilginç bir durumla...
  12. E

İndirimli akaryakıt almak

Ben gibi fazla km yapan arkadaşlar için yakıtı indirimli almanın yolu varmıdır. Kredi kartına tanımlı anahtarlık gibi şeylerden bahsediyorlar biraz araştırdım onlarida şirketlere veriyorlarmış şahıs olarak nasıl alabiliriz
  13. E

Üşümeye başladık

Geçen sene işyerimle ev arasındaki mesafe 4 km idi ama artık Çekmeköy e taşındım 32+32 km yol yapıyorum malesef ve sabah çok erken saatlerde yola çıkıyorum şimdiden donmaya başladım linkteki shoftshell pantolondan almak istiyorum sizce normal pantolonun üzerinde iş görür mü. Çok fazla bütçem yok...
  14. E

Köprü parası ödemekten bıktım

Motodaşlar ben köprü parası ödemekten yoruldum artık 2 tane tekeri olan trafiğin azalmasına yardımcı olan şu aletleri devlet desteklemeli artık bunun için toplu olarak ilgili yerlere müracaat mı etsek mail mi atsak biseyler yapalım yav motorun benzininden çok köprüye otobana para ödüyoruz...
  15. E

Sulanan çimlerden hayatta kalma mücadelemiz bu senede başladı

İstanbul trafiğinde hayatta kalma mücadelemiz yetmiyor gibi şimdide kontrolsüzce sulanan çimlerden yola akan sulardan korunmaya çalışıyoruz. Cuma günü Bomonti den Beşiktaş tüneline girerken ortalık göl gibiydi güneşinde etkisiyle son anda farkettim ayakla falan derken motoru tuttuk Allah korusun...
  16. E

4. Vites uğultu

4 ileri Lifan glint motorumda 4. Viteste uğultu var ilk sahibiyim ilk aldığımda yoktu eminim şuan biraz daha arttı gibi hissediyorum teker bilyasından şüphelendim ama debriyajı çekince ses gidiyor bunun sebebi nedir. Sürüşe hiç bir engeli yok ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33...
  17. E

Motosikletin de saat olmayanlar çözüm varmı

Motosikletim de saat yok ve eksikliğini çok hissettiriyor su geçirmez saat çözümü olan varmı
  18. E

Motosiklete UPS aküsü ?

Motorda kullanılan sulu 12v7a akü yerine yine 12v7a kuru UPS aküsü takan oldumu ? Sadece soket kısımlarının bağlantısını yaparak kullanılabilir düşüncesindeyim. lütfen sadece tecrübe eden varsa yazsın
  19. E

Kask takmamanın acı tecrübesi.ders niteliğinde

Elimdeki kan malesef kask takmadan ilerleyen kurye arkadaşa ait.2 gün önce başka bir sokakdan çıkan motorla çarpıştı sokak başına gelmesine rağmen sanki başka bir aracın önüne çıkmayacağı garantisi varmış gibi girdi ve aynı kendisi gibi tam gaz gelen motorla çarpıştı.kafasına ağır bir darbe aldı...
  20. E

Kampana fren kapma yapıyor

Benim çinlinin arka kampana kapma yapıyor arkadaşlar ilk yola çıktıktan sonra bir kere çat diye kapma yapıp fren normale dönüyor günde sadece 1 kere yapıyor.acaba balatanın yaylarından olabilirmi eski motorumdada aynı durum vardı

Yeni mesajlar