Arama sonuçlarınız

1. mehmetyasin

Moğolistanda motosiklet ile gezi turu

ne var olm vstromda yok yaşlı ayağı filan, gençler parasızlıktan 10-20 beygir motorlarda takılıyor bunda 70-80 beygir var, açtın mı gazı uzayıp gidiyor nesi yaşlı işi anlamadım. :p Motoru cidden ölümsüz, benim 2005 vstrom 2015'ten beri arkadaşta, adam yılda bi kere binip gürcistana gidiyor...
  2. mehmetyasin

Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek İstiyorum

madem böyle bir konu oldu, herkese faydası olsun, biraz aratınca çıkan linkler: https://www.motosiklet.net/forum/konu/motosiklet-ile-ilgili-faydali-kitaplar.205507/ https://forum.donanimarsivi.com/konu/motosiklet-surus-teknikleri-ve-temelleri-pdf-ucretsiz-kitaplar.917310/...
  3. mehmetyasin

Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek İstiyorum

ben de öğrenmek istiyorum ama henüz emekleme aşamasındayım, bu işi çözdüm diyemem.. Gerçi ehliyeti aldım sorun yok.
  4. mehmetyasin

R 1200 GS almak istiyorum, yardım rica ediyorum.

maceraya gerek yok, depo büyük, 2cm yüksek, düşük oktan yakabiliyor, aluminyum çanta hazırlığı var, 25-30kg daha ağır, bir de kompanse derdi olanlara uygun, diye düşünürüm.
  5. mehmetyasin

forumda arayan arkadaşlar için alıcı gözle ilanlara baktım, sulu ve kuru modeller arasında fazla fark yok, 2005'e 300+ isteniyorken 450 civarına sulu var mesela, 2010 2012 modellere 450 isteyen de var. örnek 350'ye kuru alıp sonra bir de yağ kaçağı keçe değişimi çıkarsa oradan bi 50 daha...
  6. mehmetyasin

Triumph Tiger 850 Sport Alınır mı?

tiger 900 arkadaş almış, geçen bindim üzerine dizlerim ön tarafa depo yanlarına sonradan ekledikleri üçgenimsi zamazingolara girişim yaptı. bacak uzunsa deneyip alın derim, normalde güzel motor, bana uymadı
  7. mehmetyasin

arkadaşlar uzay mekiği değil ya, motosiklet işte, amma konu döndü, bir de araba gibi kapalı şase kaporta yok, bakın işte 2. el bir şey alırken neye dikkat ediyorsanız o şekilde alışverişinizi yapın.
  8. mehmetyasin

ben arkadaşa TCS'siz olmasın diye 2008 üzeri tavsiyesine gelmiştim ama görüyorum ki ABS'siz de razı :) :) özellikler şurada var: https://www.motorcyclespecs.co.za/bikes/bmw8.html
  9. mehmetyasin

döküm jant ile İstanbul'da gece çukur görmeyip, jantın kırılması ile düşerek kaza yapan birinin haberi vardı geçtiğimiz yıllarda. Tel jant esneyeceği için daha evla olabilir bu durumlarda. https://www.motosiklet.net/forum/konu/olseydim-yazamayacaktim-kurtuldum-paylasiyorum.56852/ böyle bir...
  10. mehmetyasin

Sulu olacaksa 2017 ve sonrası tecih edilse iyi olur, pek çok parçası 1250 ile ortak, tedariği daha kolay olur. Kuru olacaksa 2012 son zaten, ama bence minimal 2007 olmalı, öncesi ABS servolu, iyi bakılmamışsa problem olur. 2008 ve sonrasında ESA var, 2010'da ise çift egzantrik ile motorda...
  11. mehmetyasin

Motorcu için Sırt Çantası

motora sabit çanta istemiyorsan arka koltuğa ya da kuyruğa bez çanta sabitleyebilirsin, örneği çok, indiğinde de yanına alırsın.
  12. mehmetyasin

Motosiklet hakkında sorularım

güzel kardeşim dümenden soru sorarsan dümenden cevaplar alırsın :)
  13. mehmetyasin

Motosiklet grup sürüşlerinde interkom gerekliliği ve marka - model seçimi

Sena'nın mesh'inin karşılığı cardo da DMC, bunlar birbirine bağlanabiliyormuş. bende srl3 var, tek dezavantajı 8saat kullanım süresi, yanımda küçük bi powerbank taşıyorum. Sonraki kaskım da neotec olur nasıl olsa oraya da uyar.
  14. mehmetyasin

bmw r1200gs için min. kullanıcı kilosu ve boyu?

alçak sele ve alçak süspansiyon seçenekleri var. Motor bulup, oturup deneyin.
  15. mehmetyasin

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Allah rahmet eylesin bu fenomen arkadaşın adını ben de vesileyle ögrenmiş oldum, bir de bir vidyosunu izledim, şimdiye kadar iyi bile gelmiş. Bu durumlarda motosiklet kaşınanı kaşır lafı aklıma geliyor, sticker gibi yazdırıp yapıştırmak lazım görebileceğimiz bir yere.
  16. mehmetyasin

İleri seviye motorsiklet eğitimi

Sistemi baz alan eğitim içeriğinde zaten kapalı alan oluyor. Eğitim işini çok iyi yapan yerler var, aklıma hemen 2-3 kişi/kurum geldi, hemen milleti gömmeyin. :) İleri seviye deyince doğal olarak işin içine hız girer, ancak bu konuda istenen bu değil, aslında temel eğitim.
  17. mehmetyasin

GS1200 sesli çalışma

boxer garaj, Mamak'ta yolunun üzeri bulabilirsen Burhan Ün bence problemin yok, yağ kartere iniyor bekleyince.
  18. mehmetyasin

Motor seçmeye yardım

eldeki GSA'yı RT gelene kadar tut derim, 1300 için bence erken biraz daha düzeltsinler, antin kuntin işleri var.
  19. mehmetyasin

Motosiklet sürücü giyim önemi hk

arkadaş sıralama sormuş, hangisini ilk almalıyım diyor, elbette tüm ekipmanla kullanmalıyız ama illa bir sıralama gerekiyorsa bence bu şekilde olmalı.
  20. mehmetyasin

Motosiklet sürücü giyim önemi hk

ekipman seçiminde önce uç uzuvları korumak gerekiyor (yerle ilk temas edenler) ancak önem sırası ön planda olmalı. Bu durumda olmazsa olmazlar şunlar: kask - eldiven - bot sonra arayı doldurun.

Yeni mesajlar