Moğolistanda motosiklet ile gezi turu

Motosikleti
Triumph Trident 660
Yok ya ben lol falan oynamıyorum arada yakınım Age Of Empires 3 DE çağırırsa ona giriyorum yoksa oyunda oynamam.

DE dedim aklıma V-Strom geldi, ne motosiklet ama be.
Şekilsiz bicimsiz bir motosiklet neyini seviyorsunuz, sağlam ve japon diye mi sevecek bir sebeb söyleyin ,sebebsiz herkes bu kadar sevemez 😁

Motosikleti
Ns200 15"
Hem de bol bol yemişizdir. Köfteci Yusuf'ta bile domuz eti bulunmamış mıydı? Şaşırmıştım.
Ben ona inanamıyorum abi, bi dalavere var bence içinde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şekilsiz bicimsiz bir motosiklet neyini seviyorsunuz, sağlam ve japon diye mi sevecek bir sebeb söyleyin ,sebebsiz herkes bu kadar sevemez 😁
Ya çaktırma işte Avrupacıyım normalde, dümenden. :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Siz önermiyorsunuz ki dayatıyorsunuz her başlığın altına v strom saçma yani
Takılıyoruz, goygoy olsun diye öneriyoruz. yoksa gençlere önermiyorum tabi ki.
Ben hep demiyor muyum genç motoru değil bu diye.
ama şimdiki gençler bizden daha yaşlı yaşıyor.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Takılıyoruz, goygoy olsun diye öneriyoruz. yoksa gençlere önermiyorum tabi ki.
Ben hep demiyor muyum genç motoru değil bu diye.
ama şimdiki gençler bizden daha yaşlı yaşıyor.
Dönüp dolaşıp aynı meseleye değiniyorum ama işte bu laçkalaşmış sistemde farkındalıkla yaşamak anhedoniye sebeb oluyor.
16-18 yaşında bi stajyer var çocuk uniye gitmek istemiyor neden sence ,tek bildiği şeyde işten okuldan çıkayımda oyun oynayım bir tek oyun konuşuyor kültür yok ,ilerisi için bir gaye yok,fişi çekik çocuğun ama kendine göre mutlu sağlığın tanımında birey kendini fiziksel,ruhsal,sosyal anlamda tam bir iyilik hali diye geçer.
Bu iyilik halinde yaşıyor ise çocuk, sorun ne peki ;sorun sistem, diğerleri çocuğa hep der ki bırak dersine çalış dişini sık hayatını kurtar çünki bu sistemde bu var ya tüccar olacaksın ya da hedef hep en yükseklerde olacaksın ki toplumun üstünde genel bir refah halinde yaşayabilesin avrupada böyle değil yani bu durum. bunu kavrayamamak neden mesala ,kavrayan çocuklarda var ama meseleye sınıf farkı giriyor.
İşte, self-proleter olan ben içinde bulunduğum durumda tam iyilik halinde hissetmiyorsam pek tabii bu hem benden hem sistem kaynaklıdır yahut bunu değiştirmeye gücüm yetmiyorsa ya da tırnaklarımla kazıyarak yol almaya çalışıyorsam hayat,birileri,sistem kum dökünce sizlere soruyorum bu farkındalıkla yaşamak iş çıkışı iki biraya iyi gelir mi?

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Merak etmeyin ben döngüyü kırıcam inşallah. Allah nasip ederde şu 1050 işini halledebilirsem ne köfteciye gidecem ya. Gidecem T-Bone steak, Dallas steakler dry age falan takılıcam.

Motosikleti
1250 trofi
ne var olm vstromda yok yaşlı ayağı filan, gençler parasızlıktan 10-20 beygir motorlarda takılıyor bunda 70-80 beygir var, açtın mı gazı uzayıp gidiyor nesi yaşlı işi anlamadım. :p Motoru cidden ölümsüz, benim 2005 vstrom 2015'ten beri arkadaşta, adam yılda bi kere binip gürcistana gidiyor, bakımları allaha kalmış ama motora bişey olmuyor yahu. 🧿

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Hondacı bunlar, Yamahacı bunlar, Bmwci bunlar. Enişşşteee.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
ne var olm vstromda yok yaşlı ayağı filan, gençler parasızlıktan 10-20 beygir motorlarda takılıyor bunda 70-80 beygir var, açtın mı gazı uzayıp gidiyor nesi yaşlı işi anlamadım. :p Motoru cidden ölümsüz, benim 2005 vstrom 2015'ten beri arkadaşta, adam yılda bi kere binip gürcistana gidiyor, bakımları allaha kalmış ama motora bişey olmuyor yahu. 🧿
70hp 213kg dolu ağırlık. 50+ yaşında sürücünün ve bagajların ağırlığı + yüksek tur camı ve deflektör ile düz yolda 170'i ancak görüyor zavallım. (Benim durumda böyle en azından... 170'e çıktıktan sonra devam eder ama orada nefesi kesiliyor artık, R25 bebeleri gibi 180'e çıkmak için 3dk bekleyemem...) 100-105-110-115hp falan olsaydı yaşlı motoru demezdik ama şu haliyle öyle biraz. Bana bile meh dedirtmeye başladı artık.

Sakin sakin, mülayim kullanacaksan sorun yok da çoşturayım azıcık dediğinde çoşmuyor / çoşamıyor motor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar