Arama sonuçlarınız

1. Metehan07-70

Korku iyi midir kötü mü ?

Şunu ayırmak lazım bence, kendi adına korkma, bu senin yeteneklerini, kabiliyetini kısıtlar. Ama trafiği paylaştığın diğer kişiler için biraz korkmak iyidir, bu seni onlardan gelecek tehlikeler adına daha ihtiyatlı davranmaya sevk eder.
  2. Metehan07-70

Kıskanmak mı? Dalga Geçmek mi? Genç Yaşta Başarıya Tahammül Edemeyenlere Cevabım!

Şaka bir yana, harbiden merak ettim, baya bi meşhursun anladığım kadarı ile.
  3. Metehan07-70

Kıskanmak mı? Dalga Geçmek mi? Genç Yaşta Başarıya Tahammül Edemeyenlere Cevabım!

Yahu ben burayı kaçırmışım, pek kişilerin özel hayatını da merak etmediğim için bilmiyorum; @ACT sen kimsin brader? Seni tanıyabileceğimiz bir link var mı? Zengin bir arkadaşa benziyorsun :). İzmir'de kuzenimin oğlu var asker, kaç zamandır diyor; abi gel de sahilde balık avlarken bira içelim...
  4. Metehan07-70

metal yapıştırıcı tavsiyesi

Yukarıda arkadaş ta demiş, sabit bir parça olsa iran yapıştırıcısı işe yarar, hatta geçici çözüm olarak bloktaki çatlak için bile kullanmışlığımız var. Resmi açamıyorum ben ama tarif ettiğin kadarı ile değişken yüke-kuvvete maruz kalan bir parça ise kaynak tek çözüm olabilir.
  5. Metehan07-70

Bak yavrucuğum; tartmadan söylediğin sözün, aldığın cevabından incinmeyecek sin? Sana adam gibi bir soru sordum, anında bizim IQ yu aşağıya çektin. Lan oğlum 14 sene çıkıp, sonrasında evlenip 5 ayda boşanan insan tanıyorum ben, neden diye sordum, tanıyamamışım dedi arkadaş. Sen o saydığın...
  6. Metehan07-70

Nevşehir yolculuğu için yol arkadaşı

Ulan zorla adamı kötü konuşturacaksın, ileri aklına s.kayım senin diyeceğim, ayıp olacak. Herkes açık bir platforma bir şey yazmışsın, hakaret etmeden, dalga geçmeden adam gibi soru sormuşuz, cevap işine gelmiyor. 2 hafta beraber mi yaşayacaksınız? 2 hafta ufak sürüşler yapıp, sonra tamam olduk...
  7. Metehan07-70

Kocaeli'de motosiklet kazasında ölen Saniye'nin son anları

Bu işin kadınla-erkekle çok alakası yok. Ha, kadın sürücüler maalesef ''trafiği okumakta'' çok kötüler o ayrı. Aynasını katlayan, kamera takıp bunu sosyal medyada paylaşan kişilerin kaza yapma oranı, bence kesinlikle diğerlerinden daha fazla. Açıyor sosyal medyayı, biraz +1000 cc motorla şov...
  8. Metehan07-70

Nevşehir yolculuğu için yol arkadaşı

Foruma ilan vererek, bu saydığınız kriterlerin kaçını karşıladığını nasıl anlayacaksınız. Ekipman, ehliyet ok de, kişilik olarak nasıl biri olduğunu 1-2 saat ya da 1-2 günde nasıl kara vermeyi düşünüyorsunuz?
  9. Metehan07-70

TR Motor Kültüründe Neden Sadece Japon Merakı Var ?

Gerisini bilmem ama, 90'lı ve 2 binli yılların başında, diğer coğrafyalardan pek giriş olmadı ülkeye, millet bir nevi mecbur kaldı Japon'a. Sonrasında yaşanan Çinli istilası ile, Japon hayranlığı daha da arttı, çünkü özellikle ilk gelen Çinliler resmen çöptü. Biz de forumda ki, Japon sever...
  10. Metehan07-70

Japonyaya mesaj yolladım

Mühim olan kel kısmı değil (alan olarak önemli), donör bölgesi mühim. Donör sağlamsa, kelin ne kadar güneşte kaldığının önemi yok. Nerden biliyorsun dersen, 139 gün önce ektirdim, şu an süreç tamamlanmasa bile baya bir fark var. Ya Orkun'u dinlerken neden yoruluyorum ben, aşırı diksiyon dan mı...
  11. Metehan07-70

CF 250NK nasıl motordur?

Bir motoru, binene değil, binip satana soracaksın. Bir de bu sıvı soğutma olayına neden bu kadar önem veriliyor anlamıyorum. Yüksek cc bir motorla, sürekli şehir içi yoğun trafikte değilse insan, neden sıvı soğutma ister ki?
  12. Metehan07-70

Motoru park ettiği yerden yer değiştirilen sürücü, isyan etti

Sıradan bir yere koyduysa, misal bu mesajın konusu gibi bir durumda, evet dokunmak yanlış. Ama benim apartmanımın otopark girişine KO-YA-MAZ. Benim tip-1 diyabet hastası çocuğum var, alt komşum pankreas kanseri, üst komşumun çocuğunun bağırsakları ile bir hastalığı var, ben acil bir durumda bu...
  13. Metehan07-70

Motoru park ettiği yerden yer değiştirilen sürücü, isyan etti

Geçen yellozun bir tanesi bana da baya bi çemkirdi, motoruna dokundum, yerinden oynattım diye. Vay efendim benim ne hakkım varmış onun özel malına dokunmaya... Çok şey düşündüm, aklımdan bir sürü kelimeler falan geçti ama sadece ''Hanımefendi, sizin de benim evimin giriş kapısına araç koymaya...
  14. Metehan07-70

Selçuk un Honda ya koyduğu posta!

Oğlum konuyu nereye taşıdınız len? Ufaktan sıçtınız ses etmedik hani de... sıvamaya da başladınız iyice. Seküler misiniz len hepiniz. Antalya'da yaşıyorum, gayet te düzgün konuşuyorum, ama köye gidince şive/ağız orjinale dönüyor, gayet de rahat konuşup anlaşıyoruz. Tamam, maalesef Orta...
  15. Metehan07-70

Kuralkan'ın tüm Bajaj modellerini Türkiye'de montajlayacağı duyumu var.

Yapmasın abi bizimkiler montaj falan, ben fren kaliper saplamasının eksik olduğu sıfır motor gördüm bayide, burada montajı yapılan bir motorda,
  16. Metehan07-70

110 bine 30 bin km'de RS 200 alınır mı?

Tam anlatamadım ben, biraz açıklamaya çalışayım; iyi bir motorda, 20 bin ile 30 bin km arasında (aynı temizlikte varsayarsak) çok uçuk kaçık fiyat farkı olmaz, 20 bin ile 80 bin arasında olur mesela. Ben arkadaşın mesajında sözü edilen motorun fiyatına az-çok demiyorum. Konuyu okuyunca sarı site...
  17. Metehan07-70

20 ile 30 bin km arasında, bu kadar çok fiyat farkı oluyorsa, yine sıkıntı bence. Ne idiğü belirsiz 20 bin de bir araç ile nasıl bakıldığını bildiğin 30 bin de bir araç ta aynı fiyata olabilir.
  18. Metehan07-70

30 bin km yi çok gördüğünüz bir marka/modeli neden tavsiye ediyorsunuz arkadaşlar ben onu anlamadım?
  19. Metehan07-70

Honda Kazık Onda diyebilir miyiz?

Konu başlığı özelinde, değil arada ki mesajlara istinaden yorum yaptım.
  20. Metehan07-70

Honda Kazık Onda diyebilir miyiz?

Sıradan bir motosikletin periyodik bakımına 5-6 bin TL ye nasıl uygun diyorsunuz onu anlamadım. Benim araba neredeyse 5 litre yağ aldığı halde, yağ, yağ filtresi,hava filtresi,yakıt filtresi değişimini 3 bine yaptırıyorum. Hadi serviste 5-6 olsun.