- Konu Yazar
Bunu mesajı yazdıktan hemen sonra gördüm. Sunfix konusunda dediğimi geri alıyorumKaynaktan başkası işe yaramaz. Sürekli titreşime ve kuvvete maruz kalınca epoksi de sunfix de çatlayıp dökülüyor.
J-B Weld epoxy
J-B Weld epoxy
![]()
JB J-b Weld Adhesive Weld Güçlü Yapıştırıcı 56 gr Endustriyel Yapistirici - Fiyatı, Yorumları
J-b Weld Adhesive Weld Güçlü Yapıştırıcı 56 gr Endustriyel Yapistirici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Bu tutmazsa başka hiçbir şey tutmaz...
Valla bizim usta jargonu bir alem. Pek hakim değilim. Bu gerçekten müthiş bir ürün.Bunun benzerini sanırım iran yapıştırıcısı adıyla satıyorlar. Muhtemelen çakmasıdır.
İran'da üretilip Türkiye'ye ithal geldiği için İran yapıştırıcısı diyorlar. Jalasanj marka.Bunun benzerini sanırım iran yapıştırıcısı adıyla satıyorlar. Muhtemelen çakmasıdır.
Dikkat edersen çıkan parçanın iki tarafında da civata boşluğu var. Alttan pullu civatası düşmüş olabilir. Motorda ki parça büyük ihtimal alüminyum, çıkan parça ise demir. Yani ikisini birbirine kaynatman zor.
Motosiklet gibi aşırı hareketli bir aletin üzerinde o çanta elli yöne esner , içinde 15-20 kg da eşya varsa kaynak harici güvenli olmaz..çantanın gövdesinde kimyasal yapıştırıcı eyvallah ama bağlantı elemanlarında risk alınmaz..
Port bagaj bağlanan tavan barlarından bahsediyorsan yağmur oluklarındaki lastik şeridin altında bağlantı yerleri mevcut , silikon o ağırlığı tutamaz , tamam araba motosiklet kadar sarsılmıyor ama önden rüzgarı altına alan port bagaj 150 yi geçtimi uçarBirçok arabaya takılan tavan barlarını silikon ile yapıştırıyorlar. Motosikletteki çanta demiri ile aynı görevi yapıyor. Doğru yapıştırıcı ile çözüm olabilir.
Her otomobilde mevcut değil o bağlantı yerleri. Silikonla yapıştırıyorlar montajlarken. Hatta silikonla yapıştırılmış olanı nasıl sökecem diye soranını bile gördüm benPort bagaj bağlanan tavan barlarından bahsediyorsan yağmur oluklarındaki lastik şeridin altında bağlantı yerleri mevcut , silikon o ağırlığı tutamaz , tamam araba motosiklet kadar sarsılmıyor ama önden rüzgarı altına alan port bagaj 150 yi geçtimi uçar![]()
Silikonla yapıştırılmış plakayı sökerken sövdüğümü bilirim de port bagajda belki 50-60 kg eşya taşınır , öndende ciddi rüzgar alır silikona o kadarda güven olmaz yahu , sıcak soğuk , yağmur güneş derken 5-10 sene sonra bagaj uçup gitmesinHer otomobilde mevcut değil o bağlantı yerleri. Silikonla yapıştırıyorlar montajlarken. Hatta silikonla yapıştırılmış olanı nasıl sökecem diye soranını bile gördüm ben![]()