Nevşehir yolculuğu için yol arkadaşı

Merhaba akli gerilik yaşayan şahıs 2 hafta diye belirtmişim orada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba 2. Aklı gerilik olan dırzo kişilik Nevşehire önceden gittigimi ve bir çok farklı uzun yollarada çıktığımı belirttim

Merhaba akli geriligi olan 3. Şahsiyet gurup sürüşlerine katılmıyorum
Ulan zorla adamı kötü konuşturacaksın, ileri aklına s.kayım senin diyeceğim, ayıp olacak. Herkes açık bir platforma bir şey yazmışsın, hakaret etmeden, dalga geçmeden adam gibi soru sormuşuz, cevap işine gelmiyor.
2 hafta beraber mi yaşayacaksınız? 2 hafta ufak sürüşler yapıp, sonra tamam olduk biz deyip Nevşehir' e doğru beraber yol mu alacaksınız.
Ya da bsg.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Deniz olmayan yer bana göre kalmaya değmez ama bu Nevşehir Kapadokya , Göreme yıllar içinde farkettim ki kadınlara çok romantik yada otantik görünüyor 🙂 şimdi bi hatunu motorla yol yapmaya ikna etmek için hemen peri bacası , gün doğumu balon fotosu açıyorum vallahi hayır diyen pek çıkmadı 😂
Oralarda kaya içine oyulmuş oteller falan da var. Çok severler. Turasandır, Kocabağdır şarap üreticileri ziyatlerini de keza. Nereden biliyorsun diye sorma... :D

Şaka bir yana Kapadokya'yı ben de çok severim. Trekking ve bisiklet için de harika yerleri var.

F54

Deniz olmayan yer bana göre kalmaya değmez ama bu Nevşehir Kapadokya , Göreme yıllar içinde farkettim ki kadınlara çok romantik yada otantik görünüyor 🙂 şimdi bi hatunu motorla yol yapmaya ikna etmek için hemen peri bacası , gün doğumu balon fotosu açıyorum vallahi hayır diyen pek çıkmadı 😂
aga bir hatunu motorla gezmeye neden ikna etmeye çalışıyorsun ki! motora binmenin keyfini anlamaycak olanlara laf anlatarak zaman kaybetme bin git tek tabanca :LOL:

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Daha önce eski bir arkadaşımla iki motor olarak Nevşehir’e gitmiştik, uzun yol konusunda oldukça fazla deneyimim var. Bu yolculukta yol arkadaşım olacak kişi için bazı kriterlerim var:

- *Full ekipman*lı olacak.
- *İleri sürüş eğitimi* varsa çok iyi olur.
- Eğitimi yoksa da *profesyonel bir sürücü* olduğuna beni inandırmalı.
- Motoruna yetecek sınıfta *ehliyet*i kesinlikle olacak.
- *Adam gibi, efendi biri* olacak.
- Milletin içinde küfür etmeyecek, laubali konuşmayacak.
- Titiz, geçimi kolay, ortak kararlar alabilen, uyumlu biri olacak.
- En önemlisi, *güvenilir* olacak.
Altı çizili yerde anaokulundaki "uyku arkadaşından" bahsediyor (çocuğu olmayan Google'lasın ileride işinize yarar.)

Başlık çocuk bakıcısı aranıyor şeklinde olmalıydı.

Eğitimli sürücü arıyorsun. İyi de sen yola çıkılacak biri misin? Eminim peglere bile basmayı bilmiyorsundur. Adamın biri seni bir şey sanıp hadi gidiyoruz dese touring motorla gelse peşinden yetişebilecek misin 125cc motorunla? İlk 500 metrede gözden kaybedersin.

Biz 16 yaşından bu kadar salak ve tutarsız değildik. Her tarafın falso. BSG

Oralarda kaya içine oyulmuş oteller falan da var. Çok severler. Turasandır, Kocabağdır şarap üreticileri ziyatlerini de keza...
Şarap üreticilerini ziyareti bende sevdim yalan yok hatta bi keresinde üzüm festivaline denk geldiydik güzeldi ;)

o kaya içine oyulmuş otelde kalamadım yav rutubet mi desem küf mü desem ağır bir koku oluyor içeride 🤔

Altı çizili yerde anaokulundaki "uyku arkadaşından" bahsediyor (çocuğu olmayan Google'lasın ileride işinize yarar.)

Başlık çocuk bakıcısı aranıyor şeklinde olmalıydı.

Eğitimli sürücü arıyorsun. İyi de sen yola çıkılacak biri misin? Eminim peglere bile basmayı bilmiyorsundur. Adamın biri seni bir şey sanıp hadi gidiyoruz dese touring motorla gelse peşinden yetişebilecek misin 125cc motorunla? İlk 500 metrede gözden kaybedersin.

Biz 16 yaşından bu kadar salak ve tutarsız değildik. Her tarafın falso. BSG
Kardeşim Doğu turuna 125 lik motorum ve R1 ile çıktık 110-120 uzun yol için ideal hızlardır üstü yorar tabi tecrübesiz ve tipsiz olduğundan beynin yetmez buna 2 yıldır ileri sürüş dersi alıyorum diplomami atabilirim özelden

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
senin motorda avrupanın çin motoru degil mi act, bak youtube videolarına sabotaj yaparım 😂😂😂

zaten yeni video attıgın yok 😔
Hangisinden bahsediyoruz şu an? :D

Çektim bi tane atıcam ama intro outro falan çekmem lazım.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Ben hala konu sahibinden diploma bekliyorum. O kadar sürüş eğitimim var sertifika aldım ama diploma hiç almamıştım.

Kep törenide yaptınız mı?

Ben hala konu sahibinden diploma bekliyorum. O kadar sürüş eğitimim var sertifika aldım ama diploma hiç almamıştım.

Kep törenide yaptınız mı?
Abi arkadaş şu an 3-5 GS'li çoluk çocuğa sürüş ve uzun yol eğitimi veriyor. Diplomasını benim atmamı istedi diploma :ROFLMAO: :ROFLMAO: . Sürüş eğitim videosu İleri düzey sürüş eğitim videosunu hocam shorts olarak paylaşmış sağa sola araba park edilen bir yerde köşeden dönenlere hiç aldırış etmememiz gerekiyormuş ve kadın şoförün X-RAYli gözleriyle motorcuyu görmesi gerekiyormuş.

• Wow
Tepkiler: ACT
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çocuk çin malı motorla övünüyor ve bana dızo diyor 🤣 🤣

ya dırzo diye yazdığın diğer mesajı anlamamıştım.. şimdi taşlar yerine oturdu

oooooo erkek erkeğe uzun yolcululukkkk.

ayı denen kişi gormesin valla...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar