Hayatım boyunca kimsenin motorunu kötülemedim ama senin boklu 125CC RKS(Lüks) motosikletinin son hızı 124KM/S ve sen 400-500KM yolları sürekli son hızda mı gidebileceğini sanıyorsun? 110-120 yeterli hızlar diyorsun da senin motorunun son hızı 124 nereye gidiyorsun o hızlarla? 2 Saatten fazla o hızlarla gitsen silindir pistonu eline alırsın. R1'de seninle aynı tempoda gittiyse üst kapak contası gitmesi yakındır. Senin motosikletin de dahil neredeyse tüm 125CCleri kullandım Suzuki'sinden Aprilia'sına Çin ve Hintli motorlar vibratör gibi arkana bir kadın alsan 5-6 saatlik yolun sonunda artçı selesini ıslak bulursun. Bu yüzden gelmiş burada yok R1'le şurdan şuraya rota yaptık burdan buraya rota yaptık demene gerek yok bari inandırıcı olsun diye V-strom'de . Seni nasıl inandıracakmış profesyonel bir sürücü olduğuna önünde ehliyet sınavı mı yapacak? Hem güvenilir hem titiz hem küfür etmeyen birisin arıyorsun da bunu 3 motosiklet süren arkadaşımla zarzor karşıladık şeftali bulmuşsun tüysüzünü arıyorsun.Kardeşim Doğu turuna 125 lik motorum ve R1 ile çıktık 110-120 uzun yol için ideal hızlardır üstü yorar tabi tecrübesiz ve tipsiz olduğundan beynin yetmez buna 2 yıldır ileri sürüş dersi alıyorum diplomami atabilirim özelden