Nevşehir yolculuğu için yol arkadaşı

Kardeşim Doğu turuna 125 lik motorum ve R1 ile çıktık 110-120 uzun yol için ideal hızlardır üstü yorar tabi tecrübesiz ve tipsiz olduğundan beynin yetmez buna 2 yıldır ileri sürüş dersi alıyorum diplomami atabilirim özelden
Hayatım boyunca kimsenin motorunu kötülemedim ama senin boklu 125CC RKS(Lüks) motosikletinin son hızı 124KM/S ve sen 400-500KM yolları sürekli son hızda mı gidebileceğini sanıyorsun? 110-120 yeterli hızlar diyorsun da senin motorunun son hızı 124 nereye gidiyorsun o hızlarla? 2 Saatten fazla o hızlarla gitsen silindir pistonu eline alırsın. R1'de seninle aynı tempoda gittiyse üst kapak contası gitmesi yakındır. Senin motosikletin de dahil neredeyse tüm 125CCleri kullandım Suzuki'sinden Aprilia'sına Çin ve Hintli motorlar vibratör gibi arkana bir kadın alsan 5-6 saatlik yolun sonunda artçı selesini ıslak bulursun. Bu yüzden gelmiş burada yok R1'le şurdan şuraya rota yaptık burdan buraya rota yaptık demene gerek yok bari inandırıcı olsun diye V-strom'de . Seni nasıl inandıracakmış profesyonel bir sürücü olduğuna önünde ehliyet sınavı mı yapacak? Hem güvenilir hem titiz hem küfür etmeyen birisin arıyorsun da bunu 3 motosiklet süren arkadaşımla zarzor karşıladık şeftali bulmuşsun tüysüzünü arıyorsun.

Motosikleti
cbf 150
Nevşehire değil senle Pamela andersonla bile gitmem napacam la nevşehirde ne var orda ne

*Merhaba,*

Aklımda gelecek ay için Nevşehir yolculuğu planı var. Hatay'da yaşıyorum. İlk başta tek gitmeyi düşündüm ama yolda aksi bir durumla karşılaşırsam ya da Nevşehir'de tek başıma zevk alabilir miyim gibi bazı soru işaretleri oluştu kafamda.

Daha önce eski bir arkadaşımla iki motor olarak Nevşehir’e gitmiştik, uzun yol konusunda oldukça fazla deneyimim var. Bu yolculukta yol arkadaşım olacak kişi için bazı kriterlerim var:

- *Full ekipman*lı olacak.
- *İleri sürüş eğitimi* varsa çok iyi olur.
- Eğitimi yoksa da *profesyonel bir sürücü* olduğuna beni inandırmalı.
- Motoruna yetecek sınıfta *ehliyet*i kesinlikle olacak.
- *Adam gibi, efendi biri* olacak.
- Milletin içinde küfür etmeyecek, laubali konuşmayacak.
- Titiz, geçimi kolay, ortak kararlar alabilen, uyumlu biri olacak.
- En önemlisi, *güvenilir* olacak.

Hatay ya da çevresinde yaşayan, bu tanıma uyan biri varsa tanışabiliriz. Elbette 1-2 haftalık bir tanışma süreci olur ancak öyle birlikte yola çıkarız.

---

1-2 hafta Nişanlılık devresi gibi bir ön hazırlık süreci yani.. Önsevişme olmadan olmaz.. yani haklı.

- *Full ekipman*lı olacak.
- *İleri sürüş eğitimi* varsa çok iyi olur.
- Eğitimi yoksa da *profesyonel bir sürücü* olduğuna beni inandırmalı.
- Motoruna yetecek sınıfta *ehliyet*i kesinlikle olacak.
- *Adam gibi, efendi biri* olacak.
- Milletin içinde küfür etmeyecek, laubali konuşmayacak.
- Titiz, geçimi kolay, ortak kararlar alabilen, uyumlu biri olacak.
- En önemlisi, *güvenilir* ololacak.
Biraderim yukarda yazdıkların , okuyan insanlar üzerinde nasıl bir etki yapar farkında değilsin çünkü çok gençsin , olabilir ☺️

İnsanlarla görüşmek istiyorsan ve böyle şartlar sıralıyorsan itici görünürsün ,

Yazman gereken sadece güzergah , tarih ve kendinden bahsetmek olacaktı , cevap verenlere daha sonra özelden bir kaç soru sorar kafana uyuyorsa görüşür kendisi hakkında fikir edinir karar verirdin..

Kısaca böyle olacak şöyle olacak diye arkadaş seçilmez , tanışırsın kafana uymazsa kibarca biz size döneriz dersin 😉

Motosikleti
Honda Forza 250
Merhaba akli gerilik yaşayan şahıs 2 hafta diye belirtmişim orada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba 2. Aklı gerilik olan dırzo kişilik Nevşehire önceden gittigimi ve bir çok farklı uzun yollarada çıktığımı belirttim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba akli geriligi olan 3. Şahsiyet gurup sürüşlerine katılmıyorum
Ha siktir bok,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar