Arama sonuçlarınız

1. T

Ev için su arıtma cihazı öneri lütfen

selam arkadaşlar, ev için su arıtma cihazı almak istiyorum evimiz 5. Kat ve asansör yok, annem yaşlı sürekli marketten su alamıyor, damacana söylüyoruz gelen kurye de içinden bize dua etmesin diye cihaz almaya karar verdim fakat hiçbir fikrim yok. A.o simith diye bir marka ve ihlası araştırdım...
  2. T

Bulut depolama önerisi

Selam arkadaşlar Sadece fotoğraf ve videoları saklamak için bir bulut uygulamasına abone olacağım, bazı forumlarda yükledikten sonra çözünürlüğün düştüğünden bahsediliyor. Hangi uygulamayı seçmeliyim teknoloji ile aram iyi değil, kullanımı kolay ve çok pahalı olmayan bir uygulama öneriniz varmı...
  3. T

ASTÜM ASKERİ MALZEME DOLANDIRICI FİRMA

Daha önce kullandığım bir çantam vardı, yenisini satın alıp yurtdışına Türkiye’den bir arkadaşım gelecekti ve çantayı bana getirecekti. Hepsiburada üzerinden çantayı buldum fakat kargo vs işlemleri uzun süreceğini düşündüğüm için satıcı ismi üzerinden internetten bularak iletişime geçtim...
  4. T

Yurtdışından gelen kargo ve gümrükte takılma hk..

Slm arkadaşlar Avusturya’dan İstanbul’a içerisinde giysi ve bir adet aksiyon kamerası bulunan bir kargo gönderdim, hepsinin etiketleri sökülmüş durumda. 10 günlük bir süreç sonrası kargonun gümrükte olduğu görülüyor ve gelen bir mesaj; Yurt disindan adiniza gelen CA60…….. barkodlu gonderinizin...
  5. T

Oto ses sistemi yardım (bilgi sahibi kişiler)

Merhabalar Aracım Sandero stepway, ses sistemi kurmayı düşünüyorum fakat bu konularda hiç bilgi sahibi değilim. Midrange nedir hoparlör, twitter, amfiydi kabloydu vs hiç anlamam. Öncelikle biraz araştırdım hangi ses sistemi f/p olsun dedim ve acele etmeden toplamaya başladım, sonrasında acelem...
  6. T

Ukrayna ve Gürcistan giriş işlemleri, öneri vs

Merhabalar; Arkadaşlar Pasaportumuz olmadığı için arkadaşımla beraber gezi eğlence amaçlı, sadece kimlik ile girilebilen iki ülkeden birine gitmeye karar verdik fakat son gelişmeler herhangi bir evrak alacakmıyız covid vs.. şu anda durum nedir bilmiyoruz. Yakın zamanda giden arkadaşlar detaylı...
  7. T

iPhone 8 için batarya tavsiyesi

Arkadaşlar, kardeşim telefoncu iki çeşit batarya var diyor birisi orjinal diye geçen a kalite, diğeri yan sanayi. Bende Çin malının orjinaline bile güvenmiyorum, baseus marka var bildiğim Çin’in kaliteli ürün üreticilerinden, birçok kez şarj aletini aldım ve hiç sorun yaşamadım, bataryasıda...
  8. T

Yağmurluk sorunu

Motomaxtan bu ürünü almıştım arkadaşlar hiç yıkamama rağmen heryerinden su almaya başladı, toplam 10-15 kez giymişimdir. Bir abimiz 400 TL ye yıllar önce revit aldım demişti o da su geçirdi demişti. Decathlondan aldım o iyi dayanmıştı sonra kollardan su almaya başladı. Tek çare balıkçı...
  9. T

Ne diyor yahu bu adam!

https://m.ahaber.com.tr/video/yasam-videolari/feci-kaza-motosiklet-surucusu-metrelerce-havaya-uctu-video Bunun altına yüksek cc motoru kim vermiş Şeridimde ilerlerken diyor, sol şeride doğru geçiyordum diyor, sol stop lambası yanmıyordu diyor, sinyal vermedi diyor, bayada yavaştı diyor...
  10. T

Mt 07 GPR orjinal egzoz

Egzoz bir arkadaşımındır, fiyat 800 tl arkadaşlar.
  11. T

Toplama PC yardım

Arkadaşlar elimde kaliteli bir monitör var sadece kasa lazım. PC nin ömrü çoktan doldu. Bu işlerden anlamam, kendim toplatmaya kalksam sanırım baya tuzlu oluyor. 1500 tl ye kadar ekran kartı işlemcisi vs güçlü ne önerirsiniz. Sahibindene bakıyorum binlerce ilan var neyi nasıl secmeliyim, hangi...
  12. T

Dün Beşiktaş’ta olan feci kaza

Tanıyanımız varmıdır yada kaza yapan arkadaş gruptanmıdır, kız olay yerinde ölmüş erkek kardeşimizin de durumu bu şekilde can çekişiyor yüzü parçalanmış ve Demirlere saplanmış sanırım video atmak istemedim ekran görüntüsü aldım. Aslında bu tarz şeyleri paylaşmak istemem fakat görüp ders almamız...
  13. T

Hadımköy gişeleri yakınında çok kötü bir kaza

Allah acil şifalar ihsan etsin, ailesine sabır versin. Motorcu arkadaşımız emniyet şeridinde duran araca çarpmış, ambulans gelmiş ve yaşaması mucize demişler. İnşallah kurtulur. Kaskı bile parçalanmış, fotonun birinde sağda görünenler, kemik parçalarıymış sanırım. Lütfen dikkat edelim arkadaşlar...
  14. T

Dünkü yaptığım kazanın kamera kayıtlarına ulaştım arkadaşlar

Yeni konu olarak açmak istedim, diğer konuda hem video kaynamasın, hemde diğer konudaki işin bilen kişilerin göstereceği yolu rahat görebilmek adına videoyu buraya link atıyorum. Videoyu direk konuda göstermek istedim ama yöntemi bulamadım, bilen arkadaşlar yüklerse daha iyi olur. Bu arada...
  15. T

Kaza yaptım (yardım)

Arkadaşlar dün akşama doğru 5:30 civarı bir çip.. ben şeridimde iken ani bir refleksle benim şeridime geçip yanyola girmeye çalışıyor. Lütfen yolu iyi okuyan arkadaşlarımız şöyle yapsan böyle yapsan demesin. Kaçacak ne yer var nede zaman, haliyle aracın iki kapısına vurdum ve yere düşerek motor...
  16. T

50 cc yuki enzo son hız 115 gördüm

Biri çıkıp dese 50cc ile 100 ü gördüm inanmazdım, ben iki kişi ile 115 i gördüm. Deli gibi gidiyor motor, yakıtıda içiyor tabi 😁
  17. T

PULSAR 200 NS ÇALDIRAN İÇERİ BİR GİRSİN (ŞASE NO SİLİNMİŞ)

Tanıdığım bir yunus abimiz az önce aradı ve pulsar 200 ns bulduğunu söyledi arkadaşlar. Benim motorumda çalınmıştı ben buldum. Yunus abimiz benimki olabilir diye aradı, ben bulduğumu söyledim ama bulunan motorun resimlerinide istedim, gruplara atacağımı söyledim. Şase no silinmiş. Esenyurt veya...
  18. T

İphone kalite düşürmeden fotoğraf ve video atma (YARDIM)

Selam arkadaşlar iPhone 8 kullanıyorum, pil durumu kötü bazen sapıtıyor. Garantiden değişmesi için götürdüm az önce fakat içindeki önemli şeyleri almam lazım her ne kadar servis silinmez desede garantiye alayım dedim. Şimdi sorunum telefonu tam 500 defa şarja takmışım bir kez daha takarsam 400...
  19. T

Pahalı cep telefonunda ÖTV yüzde 50’ye çıkartıldı

Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle cep telefonlarındaki ÖTV oranında değişikliğe gidildi. Tüm telefonlarda yüzde 25 olan ÖTV oranı, yüzde 40 ila yüzde 50'ye çıkarıldı. Cep telefonlarından alınan özel tüketim vergisinde ( ÖTV) değişikliğe gidildi. Tüm telefonlarda yüzde 25 olan ÖTV oranı, vergi matrahı...
  20. T

2020 model r25 görücüye çıktı (TR DE TEK)

R25 e tecavüz etsen böyle olmaz sanırım

Yeni mesajlar