Kaza yaptım (yardım)

Arkadaşlar dün akşama doğru 5:30 civarı bir çip.. ben şeridimde iken ani bir refleksle benim şeridime geçip yanyola girmeye çalışıyor. Lütfen yolu iyi okuyan arkadaşlarımız şöyle yapsan böyle yapsan demesin. Kaçacak ne yer var nede zaman, haliyle aracın iki kapısına vurdum ve yere düşerek motor altımda sürüklenmeye başladım. Ben sürüklenirken bu çip araçla yanımda yavaş yavaş geçiyordu. Bekle kaçma geliyorum dedim ve sürüklenme olayı bitti durabildim. Araç opetin önüne gitti bu arada orada durdu. Tam kalkıp bunu yakalamaya koşacakken kolumun parcalandığını gördüm ve elim tutmuyor parmaklarımı hissedemiyorum . O arada bu kaçmış. Çevremde toplandılar turuncu küçük duvara oturdum ambulans bekledik 15-20 dk, tam bilincimi kaybedecekken ambulans geldi serum bağladılar. Arkadaşıma haber verdim, ambulans hemşireleri çapa ya gideceklerini söyledi kendi aralarında anlaştılar, plastik cerrahi orada varmış. Gittik açtılar kolumu sardılar doku kaybı, kaşlar tendomlar hepsi paramparça olmuş. film di röntgendi derken, beni attılar acildeki hastaların olduğu bölüme. 1,5 saat yatar vaziyette bekledim, neyi bekliyorsunuz dediğimde tek doktor var dediler. Arkadaşım geldi ve 1.5 saattir beklettiklerini söyledim. Biraz ortalığı karıştırdı sonra ameliyata aldılar bir odada, beni bayılt diyorum dayanamıyorum, yok diyor doktor narkoz limitimiz doldu gibi bişey söyledi. Kolumu bağladı ameliyata başladı kolum kesik gibiydi artık ne zaman bitecek diyip duruyordum. Doktorun telefonu çalıyor ameliyatı bırakıp telefonla konuşuyor. Stajerinin teli çalıyor oda aynı şekilde. Yanımda konuşuyorlar hepsi kesilmiş kopmuş vs. İnsan moral verir. Doktorun aldı Muhammetti sanırım. Neyse kaynaktı dikimdi en son deriyi dikmeye geldi sıra kimi parça etleri içeri gömüp dikemedi direk makasla kesti. Güç bela dikim işide bitti, şimdi sol tarafımda sıyrıklar bacağımda şişme felan var. Kolum hariç fazla bişey yok. Kolumu sanırım aracın aynası kırılmış ve kolumu parcalamış. Uzattım ama olay bu şekilde.

1. Şimdi ben kuryelik yapıyorum şirket: Fiyuu. Şirketten zaten ne gelen ne arayan oldu hastanede. Bu şirket bana kask, kıyafet vs vermek zorunda değilmi, kendi kaskımı kullanıyordum, daha önce sordum bölge sprumlusu kask hariç zorunlu değil dedi. Şirkete dava açabilirmiyim.

2.Kamera kaydı görüntüleri yok opetin oraya bakan kamerası yok, FORD bayiside dış kameralarımız 1 haftadır bozuk diyor, kamera görüntülerine ulaşsam dahi bu çipe dava açsam kazanırmıyım.

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
Hocam çok geçmiş olsun, umarım o kaçan o. evladı tez zamanda cezasını bulur.

Sanırım kendi kaskınız hariç ekipmanınız yoktu değil mi?

Fiyuu bazında bilmiyorum ancak benzer firmalar kurye firması olarak değil de sadece kuryelerin müşteri bulmasına destek vermek amaclı bir uygulama oldugunu belirtiyor. Yani sana "ben seni müşteri ile bulustuyorum sen bana calısmıyorsun" diyor.

Fiyuu da aynı sekilde olabilir mi bilmiyorum ancak böyle bir durumda pek sorumluluk almamış oluyorlar.

Aracı gördüysen model vs hatırlıyorsan mutlaka ilerde kameraya takılmıştır belki.

cok gecmiş olsun

Hocam çok geçmiş olsun, umarım o kaçan o. evladı tez zamanda cezasını bulur.

Sanırım kendi kaskınız hariç ekipmanınız yoktu değil mi?

Fiyuu bazında bilmiyorum ancak benzer firmalar kurye firması olarak değil de sadece kuryelerin müşteri bulmasına destek vermek amaclı bir uygulama oldugunu belirtiyor. Yani sana "ben seni müşteri ile bulustuyorum sen bana calısmıyorsun" diyor.

Fiyuu da aynı sekilde olabilir mi bilmiyorum ancak böyle bir durumda pek sorumluluk almamış oluyorlar.

Aracı gördüysen model vs hatırlıyorsan mutlaka ilerde kameraya takılmıştır belki.

cok gecmiş olsun

Fiyuu büyük firma, Burger arbys popeyes pizza hut vs firmaların kuryeliğini üstleniyor, ata exprese bağlı. Ekipman yok evet kuryeliğe başladığım ilk zamanlar takıyordum kendi korumalarımı ama bir süre sonra mecburen takılmıyor. Binalara gir çık avm ye gir çık çok sıkıntı oluyordu. Aracıda adamıda yerde sürüklenirken gördüm hatırlıyordum ama bir süre sonra bilincimi kaybedecekken unuttum tam çıkaramıyorum. Kolumu o şekilde görünce hersey bitti.

gecmis olsun!
kolunuzda fonksiyonelle olarak kalici hasar var mi?
yoksa sadece iz mi kaldi?

cok gec olmadan kamera kayitlarini toplamak gerekir, uzun surec, polis izni vs.
ama sakin pesini birakmayin olayin!

anladigim kadariyla da kask harici baska ekipman kullanmamissin?
bir avukata gidip konusman gerekiyor, baska turlu isin icinden cikamazsin.

gecmis olsun!
kolunuzda fonksiyonelle olarak kalici hasar var mi?
yoksa sadece iz mi kaldi?

cok gec olmadan kamera kayitlarini toplamak gerekir, uzun surec, polis izni vs.
ama sakin pesini birakmayin olayin!

anladigim kadariyla da kask harici baska ekipman kullanmamissin?
bir avukata gidip konusman gerekiyor, baska turlu isin icinden cikamazsin.
Teşekkürler şu an için kalıcımı değilmi belli değil, doktor eskisi gibi olmaz ama düzelir dedi

Motosikleti
Honda CB125F
Kardeşim geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah. Firma bazında neler olur bilmiyorum ama çarpıp kaçan aracın plakası alındıysa ve kazada çarpan aracın kusur durumu belirlenirse sigortasından yada sürücüden tazminat talep edilebilir

Dostum çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Umarım bir an önce düzelirsin.
Kolunun hangi kısımları kesildi, ekipmanın tam olsaydı hasarı engeller miydi?

Dostum çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Umarım bir an önce düzelirsin.
Kolunun hangi kısımları kesildi, ekipmanın tam olsaydı hasarı engeller miydi?
Teşekkür ederim, çizikleri kesin engellerdi ekipman tabi ama kolumun üstü parcalandığı için giyilen ekipmanın kumaş kalitesine bağlı engellemesi. Montun kol korumaları altta oluyor o yüzden korumaya denk gelmiyor parçalanan yer. En kötü montta olsa tabi çıplak koldan yine iyidir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------

Geçmiş olsun...
Sağolun .. 🙏

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:54 ----------

Geçmiş olsun...
Teşekkür ederim 🙏

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Çok geçmiş olsun ne denir ne yapılır çok zor bi durum.

Moderatör
Geçmiş olsun, yol üzerindeki kameralardan isteseler bulunur ama, kimse uğraşmaz sıradan vatandaş için.

Kardeşim geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede iyileşirsin. Kurye mesleğiyle ilgili bir mevzuat var mı bilmiyorum ama mantıken ekipman vermeleri lazım kaza anında neler olabileceği belli mutlaka o firmaya dava açmalisin. Kaçan araba da mutlaka ilerde geride kameralara yakalanmıştır o saatte aynı yoldan bin tane aynı arabadan geçecek değil ya o şeref yoksunu bulunur inşallah.

Geçmiş olsun, Allah şifa versin hocam. O kaçan insan müsveddesi de yakalanır da cezasını alır umarım :mad:

400 TL lik bir kamera işinizi okadar çok kolaylaştırırdı ki.... Büyük geçmiş olsun.

Böyle ciddi sonuçları olan bir kazada ciddi bir tazminat istenebilir sanırım. Bu yüzden vukatlar ile görüşmek oldukça mantıklı istekli olurlar zannımca.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Büyük geçmiş olsun inşallah bir an evvel iyileşirsin.Allah işini rast getirsin durum zor ama çözülmeyecek bir şey değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar