Dün Beşiktaş’ta olan feci kaza

Tanıyanımız varmıdır yada kaza yapan arkadaş gruptanmıdır, kız olay yerinde ölmüş erkek kardeşimizin de durumu bu şekilde can çekişiyor yüzü parçalanmış ve Demirlere saplanmış sanırım video atmak istemedim ekran görüntüsü aldım. Aslında bu tarz şeyleri paylaşmak istemem fakat görüp ders almamız açısından paylaşmak istedim.Lütfen dikkat edelim bu sene hiç iyi gelmedi bize.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tanıyanımız varmıdır yada kaza yapan arkadaş gruptanmıdır, kız olay yerinde ölmüş erkek kardeşimizin de durumu bu şekilde can çekişiyor yüzü parçalanmış ve Demirlere saplanmış sanırım video atmak istemedim ekran görüntüsü aldım. Aslında bu tarz şeyleri paylaşmak istemem fakat görüp ders almamız açısından paylaşmak istedim.Lütfen dikkat edelim bu sene hiç iyi gelmedi bize.
Videoyu özelden atar mısın hocam ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence arada sırada paylasmak lazım ki şu andan itibaren 80 km gecmemek icin ders niteligindeki acı bi olay oldu bana ALLAH rahmet eylesin mekanları cennet olsun 😔

Allah rahmet eylesin, çok üzücü.

ben hiçbir yerde duymadım hocam, videonun linkini atabilir misiniz?

Tanıyan biri olsa ne olacak! şu fotoğrafları görse hoş olur mu? Kaldır fotoğrafları.

Motosikleti
R25, CRF250L
Ya yapmayın etmeyin,böyle fotoları görünce motora binesim gelmiyor. Kaza nasıl olmuş onu paylaşsaydınız keşke

bu olay bir iki hafta önce sanırım vatan caddesinde olmuştu. yaya yola atlıyor, motorcu kişi çarpıp o mızraklara saplanıyor. yaya öldü diye duymuştum, motorcu da can çekişiyordu. ve evet kötü bir görüntü ama iyice bakalım ve aklımıza bile gelmeyen bu ölümcül tehlikeyi kafamıza kazıyalım.

Abi kaldır fotoları bunları yakınlarıda görebilir yazık günah ya

Arkadaşlar link isteyenler var özelden, internete düşmemiş sanırım kurye gruplarında gördüm ben videoyu burada paylaşmak istedim. O yüzden özelden video istemeyin lütfen. Nete atılırsa video link paylaşırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:12 ----------

Tanıyan biri olsa ne olacak! şu fotoğrafları görse hoş olur mu? Kaldır fotoğrafları.

Boş konuşuyorsun videosu var zaten binlerce kişilik gruplarda. Resimlerde insanın psikolojisini bozacak yada tahrik olacak birşey yok. Bindiğimiz 4 teker değil iki teker ve ne kadar dikkatli olmamızın bilincine varmamız için ders niteliğinde.

Olay vatan caddesindeydi sanırım çok kötü bir durum 4 şeritli yolun kenarındaki çim alanda böyle mızrak gibi çitin alemi neydi sanki umarım kaldırmışlardır o çitleri

Neden fotoğraflardan bu kadar rahatsızsınız ? burada bunları görecek kişiler motosiklet kullanıyor veya motosiklete adım atmaya hazırlanıyordur.. bu ve bu tarz fotoğraflarla herkes motosikletin oyuncak değil gerçek bir araç olduğunu ve riskinin ne kadar da fazla olduğunu görmeli .. öyle herşey sadece anlatarak uyararak olmaz..

Motosikleti
D400
bence konu kapatılmalı.

2 tarafta haklı, fotoğrafları görüp insanlar bunun risklerini görmesi iyi olabilir, ama 1 yıllık motorcu olarak bu fotoğraflar yüzünden gerildim. aksam 50 km yol yapmam lazım işten eve; artık 40 km hızla giderim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar