Arama sonuçlarınız

1. B

TET Türkiye Rotası Yol Arkadaşı

Selamlar ahali, Nisan 5-14 arası bayram tatili vesilesiyle bir boşluk oluşuyor. TET Türkiye rotasından gezmek istiyorum. Normalde planladığımız arkadaşım iş sebebiyle şuan Romanyada. Rotaya tek çıkmak istemiyorum dağ batak çatak olacaktır illa ki. Bursada yaşıyorum. Bursa ve çevre illerden...
  2. B

KTM 390 ADV Yakıt Tüketimi Hk.

Selam ahali, 2021 model 19xxx km bir 390 adv motosikletim var. Facebook gruplarında vs konuşmalarda benim değerlere yakın yakanlar da var absürt az yakanlar da var aynı hız değerlerinde. 100ü geçmeden 3.0-3.5 lt arası 130-140 bandında 4.3-4.6 lt arası 155+ süratlerde 6.0+ litre yakıyor...
  3. B

Kırık Far Arkası

Selamlar dostlar, CRF250 Rally kullanıyorum. Geçen arazide düştüm, çok saçma bir yere taş değdi kırdı. Led farkın arka panelindeki soğutucu kanatçıklar var, umarım fotoyu yükleyebilmişimdir. Bu çok göz önünde olduğu için benim aşırı canımı sıkıyor. Düzelttirmenin bir yolu var mıdır? Plastik...
  4. B

Arka fren pistonu basılı kalmış gibi

Selamlar forum, geçen bakarken farkettim ki arka kaliperde piston dışarda yani biraz basılı gibi duruyor. fren tutmasında ya da lastiğin dönmesinde bir problem yok ama illa ki normalden farklı. kaliperi söküp pistonu geri itsem de muhtemelen aynı şey tekrarlanacaktır. pistonun çevresini mi...
  5. B

Grenajlı motorda amortisör işleri

selamlar forum ahalisi motorum CBR500R ön amortisör yağını ve keçesini değiştirmek istiyorum. hem zamanı geldi hem de sağ keçede terleme var. sorun olacak boyutta değil ama olsun titizlenirim ben:D neyse mevzu şu malum orta sehpa yok. ben bu mevzuyu nasıl halledebilirim? elimden iş gelir...
  6. B

Sizce motosikletler ne zaman araba gibi bir araç yerine konur?

selamlar herkese. Fabrikada mühendis olarak çalışıyorum. İşyerine arada motorumla geliyorum. 1500 kişinin çalıştığı fabrikada 9 arabalık park yeri yapmışlar ki zaten 4üne patronlar arabalarını koyuyor otopark mevzu çok sıkıntılı. her beyaz yaka gibi benim de bir araçlık park yerim var sözde...

Yeni mesajlar