Kırık Far Arkası

Selamlar dostlar,

CRF250 Rally kullanıyorum. Geçen arazide düştüm, çok saçma bir yere taş değdi kırdı. Led farkın arka panelindeki soğutucu kanatçıklar var, umarım fotoyu yükleyebilmişimdir. Bu çok göz önünde olduğu için benim aşırı canımı sıkıyor. Düzelttirmenin bir yolu var mıdır? Plastik kaynak dolgu vs ama bunu sökmek gerekir mi? gerekirse nasıl sökülür vs kafamda bir sürü soru var. Sizlerden yardım talep ediyorum

Bir işlevi yoksa o çıkıntının maket bıçağını ısıtıp yağ gibi kes at gitsin. Sonrada ince zımpara ile kabasını alırsın. Hiç öyle bir çıkıntı yokmuş gibi olur dikkat de çekmez.

Bir işlevi yoksa o çıkıntının maket bıçağını ısıtıp yağ gibi kes at gitsin. Sonrada ince zımpara ile kabasını alırsın. Hiç öyle bir çıkıntı yokmuş gibi olur dikkat de çekmez.

Bir işlevi yok 1 tane eksilmesi kimseye problem çıkarmaz. Son opsiyon olarak değerlendirilebilir aklıma gelmemişti teşekkür ederim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben de Kerem'in yazdığını yazacaktım. Plastik olduğu için soğutma gibi bir işlevi yok. Belki oraya sonradan eklenen bir parçalar için o şekilde yapmışlar diyeceğim ama onu da anlayamadım. Maket bıçağını ısıtıp kesin ama dikkat edin elinizi kesmeyin, sonra dikkatlice zımparalayınca hiç yok gibi görünür.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçmiş olsun. Kesmek istemezseniz de oraya aynı şekil ve ebatta siyah ya da siyaha boyanmış bir plastik parça monte edebilirsiniz. Yapıştırmak için de karbonat+japon yapıştırıcısı tavsiye ederim.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Geçmiş olsun. Kesmek istemezseniz de oraya aynı şekil ve ebatta siyah ya da siyaha boyanmış bir plastik parça monte edebilirsiniz. Yapıştırmak için de karbonat+japon yapıştırıcısı tavsiye ederim.

Abi karbonat değilde kurşun kalemin yazan kısmını toz haline getirince süper oluyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o parça sadece görsel amaçlı,bence tamir etmek yerine kalan kırık kısmı düzgünce kesip yerini zımparalayıp düzleyin,üzerine mat siyah sprey boya sıkın .

Bir plastik kaynak dolgusu yaptırdım şöyle oldu, diyorum ki inceden bi zımpara sonra bi mat sprey boya var siyah onla bi rötuş falan ne diyosunuz ahali :D

Detaya takıldığın için söylüyorum.Bence seni mutlu edecek şekilde olmamış.Oraya yapılan işlem çok temiz ve gözle kolay ayırt edilemeyecek şekilde olsaydı ancak unuturdun.Bu şekliyle seni mutlu edeceğini düşünmüyorum.

Detaya takıldığın için söylüyorum.Bence seni mutlu edecek şekilde olmamış.Oraya yapılan işlem çok temiz ve gözle kolay ayırt edilemeyecek şekilde olsaydı ancak unuturdun.Bu şekliyle seni mutlu edeceğini düşünmüyorum.

Yakın çekimde öyle görünmüş de genel bağlamda makul bide traşladım mı cillop olur diye umuyorum olmazsa da canım sağolsun denedim en azından. Yine deneyeyim yine yenileyim gerekirse ama daha iyi yenileyim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar