- Konu Yazar
selamlar herkese. Fabrikada mühendis olarak çalışıyorum. İşyerine arada motorumla geliyorum. 1500 kişinin çalıştığı fabrikada 9 arabalık park yeri yapmışlar ki zaten 4üne patronlar arabalarını koyuyor otopark mevzu çok sıkıntılı. her beyaz yaka gibi benim de bir araçlık park yerim var sözde. daha önce elli defa güvenlik müdürüyle karşı karşıya geldik. kendi müdürüm de bu konuda desteklemiyor tabii. en son olay motorla geldiğinde fabrikanın dışına bırak'a kadar geldi. ulan bu araç değil mi? neyse tekrar aldım içeri araba yerine koydum. forklift ve kamyonların geçtiği yerin oraya koy deniyor şimdi. çarpsalar napacazz sorusu ayrı adanada güneşte kalmasını hiç istemiyorum o ayrı. şimdi araba otoparkının arkasına çektim, hanzonun biri geri geri gelirken görmez diye ödüm kopuyor. kurumsal olmayan bir yer olmadığı için mahalle usulü yeğenim motoru çek de geçek kafasında herkes.
Bu durum aşşşşşırı rahatsız ediyor beni. toplumun her kesiminden okumuşu, okumamışı falan hiç farketmiyor.
bu bir dert yanma başlığıdır. Bizim toplum ne zaman muasır medeniyetler seviyesine yaklaşacak da bizi araçtan sayacak acaba?
Bu durum aşşşşşırı rahatsız ediyor beni. toplumun her kesiminden okumuşu, okumamışı falan hiç farketmiyor.
bu bir dert yanma başlığıdır. Bizim toplum ne zaman muasır medeniyetler seviyesine yaklaşacak da bizi araçtan sayacak acaba?