Orta sıklet çılgınlığı! | Yeni dönem spor motosiklet kapışması

Motosikleti
cbf 150
Glock en ğyi silah değildir konumuz nişancılıksa, neden en güzelidir nede en sağlamıdır. Ama glock en iyi silahtır çünkü rahat toleransları vardır diğer silahlar çalışmazken o hep çalışır diğerleri tutukluk yaparken çamurda bile çalışır.

Bu yüzden hayatını koruyacak an geldiğinde belinde cz değilde glock istersin. Öğreniceksğn padawan öğreniceksğn ama internetten başını kaldırdıgında :)))

Glock en ğyi silah değildir konumuz nişancılıksa, neden en güzelidir nede en sağlamıdır. Ama glock en iyi silahtır çünkü rahat toleransları vardır diğer silahlar çalışmazken o hep çalışır diğerleri tutukluk yaparken çamurda bile çalışır.

Bu yüzden hayatını koruyacak an geldiğinde belinde cz değilde glock istersin. Öğreniceksğn padawan öğreniceksğn ama internetten başını kaldırdıgında :)))

kime yazdın la bunu..kendi kendine soru cevap mı yapıyon lem dfdhh

Dünden beri cevap yazmaya çalışıyorum ancak forum berbat durumda. Her anlamda bu kadar kalitesiz bir ortamda takılmayı reddediyorum, kendime de yediremiyorum. Muzaffer Bey, şimdiden kusura bakma. İnsanın kendisine biraz saygısı olmalı, Yine de seni cevapsız bırakmak istemedim.

1-) Kim anlamıyor ki .. danışmanı olan psikolog arkadaşlarım da var ancak yeteri kadar gözlem yapsan bile yeter. Buda ne demiş; "gözlemler sizin öğretmeninizdir."

2-) Ben okumadım sayfa sayfa yazıları, ondan dolayı gözümden kaçmış demek ki.

3-) Anladım, soyisminin ilk iki harfi OC olan (bu mesajlar tesadüf olamaz) kişiden bahsediyorsun da "hoca" falan, orasını anlamadım. Aman, bana ne. Bana "hocayım" diyene "ben de senin kocanım" derim. Felsefem bu. Hoca, üstat, reis falan çekemem bu yaştan sonra. Kral, bey, ağabey kendine bunları demez, dedirtir.

Kendine "şuyum buyum" diyenin babasının düşmanlarını atla kaçırırım.

Neyse, elveda. Sen de burada boşuna vakit harcama. Bir de dandik 1000 cc Afrika motosikletini yükselt.
gercekten burda takılmak tam amatorluk belirtisi yuzde yuz katılıyorum.

sıfır aldığım mis gibi motorumda en ufak bir sorun bile yokken neden değiştireyim ?

burda ismini vermek istediğim bir mağara adamı var. 2017 crf yi satıp 2022 adv olanı aldı. sattığı fiyatın üstüne bir o kadar koydu yine yetmedi.

ee şimdi ona biniyor da ne oluyor ? haytında ne değişti ? daha mı konforlu yoooo. daha mı az yakıyor yooo daha mı guclu ? 5 hp arttı sanırım. elektronik suspansiyon gibi oyuncaklar var işte..

bunlar hep pskolojik zaaflarımız. haa motor sorunlar cıkarır ve sen artık uğrasmak istemezsin, buna ok derim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Muzo ben fiyat performansdan öte seçimler yaparım yazdıgım gibi.

Amaç önemli bende amacı yerine getiricek aleti alırım.

Neden 2el aldıgıma gelirsek ben iş yapıyorum bir mal 2000km de bile değilse ve çok uygunsa neden salak gibi full para verip alim??

Sadece özel bir motor varsa ve sadece bana ait olucaksa o zaman paraya kıyarım veya vespada oldugu gibi pşyasada ikinci eli bile birinci el fşyatındaysa gider sıfır alırım.

Benim takıntım yok, motoru canım istersede bırakır gelirim diyede durumum yok ama konteynerla dönecek ben uçakla dönerken.

Muzo bak ben video çekip anlatıyorum hadi bize başkasının olmayan bir afrika videosu çeksene bakımı ı falan yaparken yada yaban arazilerde dolaşırken.

Benim grubumdaki adamlarda ki videoda görüceksiniz yakında hell angels bile var bu adamlar istediği motor alırlar offroada sokarlar onlar bile yamaha yada suzuki seçiyor offroadda anla sen durumu.

Bence biraz yol almalısın bana kalırsa 125cc birşeyim var ve büyük cc özleme çekiyosun olabilir zamanla gelir büyük ccde ama seninkinden güçsüz motorla ben dünya turu yaptım o yüzden bana kalırsa karakter meselesi alınma :))) sen internet leblebesisin gübi geldi bana biraz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

olm ben burda yakıt verileri paylasıyodum sadece ekranı cekerek.

bana en az 2 yıl boyunca yaaa bunda motor yok bunda mondial var dediler.

bir kez olsun motorumun fotosunu atmadım. amatorlerin bu sekilde davrabması hoşuma bile gidiyordu.

ondan sonra bir arkadas ziyarete geldi falan da ilk kez fotosu cekildi kondu :)

yaniiiii, birilerini inandırmak için foto, video koymam. amator değiliz o kadar cok sukurr :cool:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar