Arama sonuçlarınız

1. MANKU

525 dişli ölçüsü kaç?

merhaba, arkadaşlar, kendi motoruma arka dişli yapmayı-yaptırmayı planlıyorum, 46 ve 48 diş olacak lakin resimdeki ölçüler net olarak kaç olması gerekiyor. Janta bağlanacak kısımların ölçüleri bir şekilde halledilir ama zincirin oturacağı kısımlar nasıl oluyor? [/url][/IMG]
  2. MANKU

En Uygun Dişli Oranı !!!

Arkadaşlar şimdi şöyle bir durum var. Benim motor proje motoru, 1993 model Aprilia Pegaso üzerine Yamaha MT 07 motor bloğu taktım ve motoru üzerindeki rastgele ölçülerde takılmış dişlilerle bir şekilde kullanıyorum. Açacak olursak; Motorlar fabrikada üretilirken motorun karakteristik...
  3. MANKU

DÜNYANIN EN BÜYÜK MOTOSİKLET PLATFORMU

Tıpkı Motosiklet.net gibi ama çok çok daha büyüğü, Bütün dünyadaki motosiklet tutkunlarının ortak çatı altında buluştuğu bir motosiklet sitesi var mı? aradım ama bulamadım, galiba ülkelerin kendi sınırları içerisinde kalmış hep bu tür siteler.
  4. MANKU

Kendi Motorunu Kendin Yap!!!

Kendi Motorunu Kendin Yap!!! Almak istediğim Tenere 700ü alamayınca, kendime Tenere 700 yapayım dedim. Beğenip yorum yapmayı ve takip etmeyi unutmayın lütfen. İyi seyirler :) https://www.youtube.com/watch?v=qU9mRXZW9M0
  5. MANKU

Lastik çapı büyürse, dişlinin durumu ne olur?

Merhaba dostlar, örnek: 150/60/17 lastik yerine 150/80/17 takarsak, yani lastik çapımızı büyütürsek dişli küçülmüş gibi mi, yoksa büyümüş gibi mi olur? Km hızı motor bloğundan okuyan bir motorda ne gibi hatalı okumalar olur? Teşekkürler.
  6. MANKU

( PROJE MOTORU ) MT-07 Marş Dönüyor Ama Çalışmıyor

Herkese merhaba, Arkadaşlar proje motorum olan mt-07 bloğu çalışmıyor, şöyle ki; kontrol ettiğimde bujilere ateşleme gelmediğini fark ettim, Tesisat üzerindeki tüm sensörler bağlı, herhangi bir sensör eksiği yok. Beyni, immoyu ve eğim sensörünü başka bir mt-07 motosiklete bağladım ve motor...
  7. MANKU

PTT km sorgulama

2005 model bir araca, TÜV km sorgulaması yaptığımda "hiç bir kayıt bulunamadı" demesi normal mi? yoksa bu işte bir üçkağıt mı var?
  8. MANKU

Rx3i Evo gitti, onun yerine ??? XT660R - F650 GS - CRF 250 L

Cümleten selamun aleyküm, Rx3i evo mu yaklaşık 35 000 km kadar severek sorunsuz kullandım ve sattım, alan abimiz de severek kullanmaya devam ediyor. Şimdi her motosiklet tutkunuda olduğu gibi "ne alsam acaba" sorusu geceleri uykusuz bırakmaya başladı beni :) bir yandan artık 600 lüklerin tadına...
  9. MANKU

Alarm Hakkında

Arkadaşlar, motosiklet alarmi büyük nimet, dünyanın en sağlam kilidi bile olsa onu yavaş yavaş sabaha kadar kesebilir hırsızlar. Ama en ufak bir dokunuşta alarmin öttüğünü düşünebiliyor musunuz? empati kurun :) ben hırsız olsam kaçarken topuklarım kıçıma değer valla :) Velhasılıkelam alarm...
  10. MANKU

Tekirdağ dan kimse var mı?

Şu sıralar, Tekirdağ da askerlik görevimi icra etmekteyim. Yaklaşık 1 aydır motorumdan ve motorcu muhabbetinden ayrıyım. İşin özeti; çarşı izinlerimde muhabbet edip çay içebileceğim motorcular aranmaktadır. :) askeriyenin önünden motorlar geçip duruyor, içim gidiyor dayanamıyorum artık. Kapının...
  11. MANKU

1500 Km'lik Doğa ve Tarih Turu

Gezi planımız ben Konya'dan, Cemail abim de Antalya Çıralı dan çıkıp Anamur da buluşmak ve tüm tarihi yerleri geze geze Silifke, Erdemli, Mersin, Tarsus, Hatay turu yapmaktı ve planımızı uygulamak üzere yola koyulduk. Bu arada Cemail abim 67 yaşında bir Tenere sürücüsü ve yüz yüze ilk...
  12. MANKU

Subap Ayarını Bozduk

Selamlar, Motorun 30 000 km ye gelmesi hasebiyle genel bi bakım yapıldı. yağ, buji, fitreler vs. yenilendi. Usta subap ayarlarını da bi kontrol edelim dedi, söktü baktı, subaplar gevşemiş dedi ve gerekli ayarı yaptı. Ertesi gün sabah motor zor çalıştı, performans düştü ve egsoz sesi yarı yarıya...
  13. MANKU

Eski Bir Kaskın Yeniden Doğuşu

Selamlar Eski bir dostum kaskı zımparalamış ve fırçayla boyamaya çalışmış. Beceremeyip kaskı mındar etmiş ve atacak yer arıyordu bende çok cüzzi bir fiyata satın aldım. Eski boyasını tinerle tamamen silip elimde olan astar, kırmızı ve siyah boyayla daldım kaska. Üzerine bide sprey vernik sıkıp...
  14. MANKU

2000 Km'lik Eğlenceli Serüven

Herkese merhaba, 4 mart 2017 cuma günü Konya dan bir arkadaşım, motosikletini antalya-manavgata bakıma götüreceğini ve bana da gelip gelemeyeceğimi sordu, tabi bende işsiz güçsüz evde yatıyorum haliyle gezecek yer arıyorum. Sonrasında tamam dedim ve yolculuk başladı. Arkadaşım 1 gece...
  15. MANKU

Herhalde debriyaj bitti

Selamun Aleykum arkadaşlar Motosikletle eskiden fişek gibi kalkışlar yapardım. Hatta motorun ön tekeri istemsizce biraz yerden kesilirdi. Şimdi motor çok zor kalkıyor belki başka biri binse farketmez ama ben hissediyorum. Motoru hareket ettirmem için çok fazla gaz vermem gerekiyor. Geçen gün 5...
  16. MANKU

Konya'dan İstanbul Motosiklet Fuarına

Herkese merhabalar, Konya dan İstanbul motosiklet fuarına gitmeyi düşünüyorum. Yolculuğun olacağı günlerin havadurumu iyi gözüküyor. Motorum mondial rx3i evo ve bakımlarını yeni yaptım. Yolculuk sırasında ve istanbul da çadırda kalmayı planlıyorum. Şimdi, tecrübeli ve iş bilen kişilerin...
  17. MANKU

motosiklet 50-60 km arası kafa sallıyor

Selamlar, Arkadaşlar motorum 50-60 km hız aralığında bariz belli kafa sallıyor. Daha düşük ve daha yüksek hızlarda olmuyor, sadece 50 ile 60 kmh arası yapıyor. Nokta atışı sebebi ne olabilir?
  18. MANKU

Sizce hangi mont

Herkese Merhaba, Floresan yeşil yada neon yeşil bi uzun mont almak istiyorum. Bütçem maksimum 300-350 tl arasında. Zaten fazla bi seçenek yok bu aşağıdaki 2 montu buldum, sizce hangisini alayım. Lütfen cevaplarinizi bekliyorum...
  19. MANKU

Borsa Hakkında

Merhabalar, Şu sıralar işsiz kaldım. Hep böye sorular, işsiz kalınca boy gösteriyor. Vakti ve bilgisi olanlar bir iki kelam yazarlarsa çok sevinirim. Borsa hakkında birkaç soru sormak istiyorum. İnternette çokça araştırma yapmama rağmen detaylı, öğretici bilgi bulamadım. Fazla teknik...
  20. MANKU

Prosev kışlık eldiven

Herkese merhaba, Linklteki ürünü aldım, L beden. Eldivenin hassasiyeti çok az. Debriyaji zor kullanıyorum, sellektör yapıncaya kadar canım çıkıyor. Sinyali zor veriyorum. Elim kalıp şeklinde duruyor. Bu aldığım ilk kışlık eldiven. Genel olarak boyle mi oluyor? Normal mi? Saygılar...

Yeni mesajlar