- Konu Yazar
Cümleten selamun aleyküm,
Rx3i evo mu yaklaşık 35 000 km kadar severek sorunsuz kullandım ve sattım, alan abimiz de severek kullanmaya devam ediyor. Şimdi her motosiklet tutkunuda olduğu gibi "ne alsam acaba" sorusu geceleri uykusuz bırakmaya başladı beni
bir yandan artık 600 lüklerin tadına bakmanın zamanı geldi diyorum, bir yandan da evo neyine yetmiyordu yine bir evo al devam et diyorum. Bir yandan crf al, tak bi çanta, birazda onunla dolaş diyorum. Ama cc büyütmek aklıma daha çok yatıyor. Büyütünce de xt 660r yada 2004-2006 arası f650 gs almayı düşünüyorum. F650 gs çok güzel motor ama arıza çıkartır mı, beni uğraştırır mı bilmiyorum. Öve öve bitiremeyeni de çok şikayetçi olanı da çok. Xt 660r da genel olarak bir şikayet göremedim ve sağlam sorunsuz motor gibi duruyor. Ama onun da yakıtı muamma. Fazla yaktığı söyleniyor. Ne dersiniz? Ben genelde sakin ve düşük devirde kullanırım.
Kafamdaki karmaşayı gidermeye yardımcı olursanız minnettar olurum. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim. Sevgilerimle.
Eskilerden bir kaç foto, hey gidi günler hey
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Rx3i evo mu yaklaşık 35 000 km kadar severek sorunsuz kullandım ve sattım, alan abimiz de severek kullanmaya devam ediyor. Şimdi her motosiklet tutkunuda olduğu gibi "ne alsam acaba" sorusu geceleri uykusuz bırakmaya başladı beni
Kafamdaki karmaşayı gidermeye yardımcı olursanız minnettar olurum. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim. Sevgilerimle.
Eskilerden bir kaç foto, hey gidi günler hey