Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gv250-2013-model-2-sahibinden-acil-711344580/detay/
Aramadan önce sahibinden ya da whatsapp'tan mesaj atabilirseniz sevinirim.
Daha önce milyon tane konu açılmış fakat hortlatmamak için yeni 1 tane açtım.
Kuba SL200 sahibiyim ve 1 tık daha yüksek bir motora geçip, daha geniş, daha klasik bir görünüme ulaştırabileceğim motorun GV 250 olduğuna karar verdim. Araştırdım, okudum, kullanıcı yorumlarına her şeyine baktım...
Sabah Kadıköy'e gitmek için evden çıktım deli gibi yağmur yağıyordu. Dedim hastayım iyice üşütmeyelim iş güç var. Annemin arabasını aldım geldim. Saat 18.00 da geri donmek icin çıktım yola 1.5 saattir hala Kadıköydeyim... Abi bu ne bugün? Bişey mi var anlamadım gitti. Var mı benim gibi bu...
Geçen gün Motomax'in hasanpaşa mağazasına gittim gördüğüm ilgisizlik hiç hoşuma gitmedi. Tarz olarak motorum yokken de varken de her zaman kot t shirt deri ceket giyen bir adamım. Kilo da var yapacak bişey yok veriyorum şu an 7 kilo verdik devam ediyorum. Neyse öğrenci olduğum için fazla bütçem...
Evet, Kuba SL200 mat siyah alma yolunda ilerler iken, ekipmanları da düşünmeye başladım. Tarz olarak kot, deri ceket t shirt giyinen bir adamım. Alacağım ekipmanında tarzıma göre olmasını isterim tabiiki. Öncelikle bir kaç arkadaşımdan, tanıdığımdan duyduğum bir şey var.
Fabrika kazası...
Evet arkadaşlar konu bu.. :( İlk motorum ile bacağımı kırdıktan sonra 7 ay geçti ve artık motor kullanabilecek sağlamlıktayım. Doğal olarak bitmek bilmeyen bu aşk beni yeni bir motor almak için itiyor.. Konusunu geçenlerde şiddetli bir şekilde evde açtığımda,
Babam: Eğer sen bu eve motorla...
Tekrardan merhabalar, daha önceki konumda yazmıştım talihsiz bir kaza ile bacağımı kırıp 9 aylık motor maceram son bulmuştu ve motorum perte çıkmıştı. 6 aydır evde yatıyorum kırık sebebiyle şimdi okul başladı tabii motorları gördükçe motorsuzluk beni çıldırtmaya başladı. :)
İlk motorum Truva...
Öncelikle herkese merhabalar, 6 ay önce büyük zorluklarla aldığım ilk motorumla bir kaza geçirdim ve sol uyluk kemiğim kırıldı. Malum 6 aydır karşı tarafın yaptığı ş*refsizce dönülmezden önüme kırıp çarpmamla evde yatıyorum ve motorumda doğal olarak perte çıktı. Fazla maddi değeri olmasa da...
Öncelikle herkese merhabalar, 6 ay önce büyük zorluklarla aldığım ilk motorumla bir kaza geçirdim ve sol uyluk kemiğim kırıldı. Malum 6 aydır karşı tarafın yaptığı ş*refsizce dönülmezden önüme kırıp çarpmamla evde yatıyorum ve motorumda doğal olarak perte çıktı. Fazla maddi değeri olmasa da...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-truva-truva-tr-250-custom-chopper-280765289/detay/
Km saati, km teli, tüm motor tesisatı, bujiler, hava filtresi, yağı, zincir seti, akü, arka sinyaller, çamurluk komple yeni değiştirildi.
Merhaba arkadaşlar, 2015 Temmuz'dan beri bir chopper hastası olarak 250' lik Truva ile motor macerasına başladım. Her zaman istediğim bir şeydi ve heyecanla 2000 TL ye ucuz görüp aldım güzel güzel bu zamana kadar kullandım fakat sürekli çıkardığı arızalar artık bıkkınlık verdi ve doğal olarak...