- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar, 2015 Temmuz'dan beri bir chopper hastası olarak 250' lik Truva ile motor macerasına başladım. Her zaman istediğim bir şeydi ve heyecanla 2000 TL ye ucuz görüp aldım güzel güzel bu zamana kadar kullandım fakat sürekli çıkardığı arızalar artık bıkkınlık verdi ve doğal olarak yetmemeye başladı.
Ne de olsa çin malı bu süre içerisinde yavaş yavaş motorlar hakkında bilgi edindim. Şimdi de baya bi' araştırmadan sonra kararsız kaldım. Yamaha Virago 535 , Kawasaki EN500 ve Honda'nın 10.000 tl ye kadar maksimum alabileceğim veya bana en az sorun çıkartacak bu fiyata kadar alabileceğim bir motor arıyorum. İlerde uzun yol gibi maceralara çıkmak istediğimden gerçekten ne almam gerektiğine tam olarak karar veremiyorum. Ama en mantıklı olarak sanırım bu 3 markadan birinde karar vermem gerekiyor. Sizlerden beni aydınlatmanızı istiyorum. Tabi bir öğrenci olarak güzel bir motor almak için işe girdim çalışıyorum o yüzden fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.