Arama sonuçlarınız

1. Keoma

"Yolların Anasını Ağlatan Motor"

Ben Demiyorum, Harleyin yeni çıkan motosikleti ile ilgili oluşturduğu slogan.:)
  2. Keoma

2017 Ötv İndirimi İhtimali

Sebepleri -Enflasyon çift haneleri gördü.(Son on yılın en yükseğindeymiş.) -Dövizin başını alıp gitmesi(Paramız %30 değer kaybetti son 1 yılda) -Firmaların iflas bayrağını çekmiş olması (Ancak Ohal yüzünden iflas veremiyorlar.) -Garanti bankası,petrol ofisi ve bunu benzer Türk menşeili...
  3. Keoma

Suzuki Moto Bike Expo 2017 Resimler

"Alıntıdır." Vstorm 250 gelmiş arkadaşlar duyurulur.
  4. Keoma

Euro 4'e Uymayıp Satışı Duracak 250 cc Motosiklet Hangisi?

Euro 4'e Uymayıp Ülkemizde Satışı Duracak ünlü 250 cc Motosiklet Hangisi? AeA bir videosunda bahsetti ama hangi motor olduğunu doğal olarak söylemedi. Videoyu merak edenler:Milan honda standını tanıtma videosu. Ülkemizdeki ünlü ilk akla gelen 250cc motosikletleri sayalım: Yamaha r25 Honda cbr...
  5. Keoma

Kendi Motosikletimizi Üretemez miyiz?

Her zam muhabbetinden sonra söylenen ilk cümle "Çünkü üretmiyoruz,tüketiyoruz abi..." oluyor. Ülkede böylesine revaçta bir sektöre neden girilmez? Ülkemiz bunu yapamayacak kadar aciz midir? Veya yapılmamasının sebepleri nelerdir?
  6. Keoma

Yamaha 2017 Motosikletlerin Renkleri

Yamaha 2017 Motosikletlerin Renkleri Neti kotalı olanlar açmasın :)
  7. Keoma

Mondial'den Yeni Hipster Modeli

15hp'lik Mondial Hipster satışa sunulacak ve fabrika renk seçimi için müşteriler ve potansiyel alıcılar için anket düzenliyor. Motosiklet, gücünü yakıt enjeksiyonlu tek silindirlik motordan alıyor. Su soğutmalı ve çift üstten kam milli 4 valfe sahip. Cafe racér stilindeki Hipster oldukça hoş...
  8. Keoma

Şu Motosikletin Modelini Bilen ?

Var mı bileniniz? Türkiye'de var mı? http://hizliresim.com/J3ZQ1E
  9. Keoma

Bmw Gs 310 obaaa

G310R ile piyasada kendine yer arayan BMW bu arayışında eksik bir şeylerin olduğuna karar vermiş olacak ki gelen haberlere göre GS versiyonuna soyunmuş! BMW Motorrad UK Müdürü Phil Horton’un ağzından kaçırdığına dair söylenenlere göre bu klasmanda bir GS hatta bir de GS Adventure modeli 2017...
  10. Keoma

"Bu Foruma Özel" R25 Ve Kaliteli Motosiklet Malzemeleri Arayanlar Buyursun.

Öncelikle internet sitelerine ilan koymadım.Çünkü motor çok temiz ve malzemelerim çok kaliteli.Faydasını gördüğüm bu forum ahalisinden birine hepsini uygun fiyata vermek istiyorum. Geçen ay aldığım 2016 kırmızı R25 motosikletimi ve motosiklet malzemelerimi bazı sebeplerden dolayı satıyorum...
  11. Keoma

Yzf R25 Aldım Ama...Aması Var Yaw!!

Arkadaşlar bugün motoru teslim aldım.50 km kadar sürdüm.Motorun tepkisini öğrenebilmek için Bir kere olmak kaydıyle 7 bin deviri aştım.Şunu diyebilirim bu motosiklet başlangıç motosikleti olamaz.! Çok korkuttu beni,bilemiyorum.Bundan önce mt-125 vardı.3 bin km kadar sürdüm.Acemi sayıyorum...
  12. Keoma

Küçük Sportif ve Seksi: BMW Akula 310

Hindistan menşeli firma TVS, BMW ile birlikte gerçekleştirdiği G310R projesi henüz son kullanıcıya ulaşmadan yeni bir prototip ortaya çıkardı. Yeni Delhi’deki otomotiv fuarında sergilenen TVS Akula 310 keskin sportif hatları ve karbon fiber karenajları ile oldukça şık bir motosiklet. Fakat...
  13. Keoma

Motosiklet Satışları Durma Noktasına Geldi !

Zorunlu Trafik Sigortası prim tutarlarındaki ciddi artış nedeniyle satışlarının tamamen durma noktasına geldiğini belirten motosiklet satıcıları, trafik sigortası konusunda acilen yasal bir düzenleme beklediklerini açıkladılar. Zorunlu trafik sigortası primleri yükseldiğinden bu yana motosiklet...
  14. Keoma

Bugün Saat 17:00'da Yeni ehliyet Yasası Bilgilendirmesine Katılacağım

Sormak istediğiniz şeyler varsa buraya yazın ,toplantıda sorar tam anlamıyla öğrenir yardımcı olurum herkese.
  15. Keoma

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

Yeni ruhsat çıkartman gerek kardeşim.Yarın öbür gün hırsızlıktan seni içeri alırlarsa derdini anlatamazsın.Türkiye burası ne olacağı belli olmaz.
  16. Keoma

1 Ocak Yamaha Bindirimi Duyumu

Bir bayiiye motosiklet fiyatı sorayım dedim güzel bir indirim varsa alayım diye. "Abi indirim yapamıyoruz, zaten 1 Ocak'tan sonra %10 zam var." dedi.Bu durumda yeni modelleri beklemek mantıklı mı?
  17. Keoma

Avrupalı Fren Yapmayı Bilmiyo Yea

Adamlar fren yapmayı bilselerdi ABS'yi 1 Ocak'tan itibaren 125cc ve üzerine zorunlu yapmazlardı. Net !
  18. Keoma

Bmw G310R 2016

BMW G310 R 2016 Daralan ekonomiler sonucu günümüzde düşük cc li motosikletlere her geçen gün ilginin artmasından dolayı tüm motosiklet markaları silahları çekip bu alanda kendilerini geliştirip yeni modeller çıkarmaya başlamasından sonra BMW de bunun farkına varıp bambaşka bir şahaser...
  19. Keoma

Yamaha Yedek Parça Zammı Üzerine...

Başka sitelerde Yamaha Parça başına %100-%150 gibi zam yaptı haberleri dolaşıyor.Doğru mudur? Doğruysa hiç hoş olmaz Tam da 2016 r25 ABS alma hazırlığındayken ... ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ---------- Not:Eski fiyatları bilmediğimden...
  20. Keoma

Yzf r25 abs

Arkadaşlar r25'in abs'lisinin ne zaman geleceği ile ilgili bilgisi olan var mıdır? Yamaha Türkiye'ye mail attım cevap gelmedi.