Bmw Gs 310 obaaa

G310R ile piyasada kendine yer arayan BMW bu arayışında eksik bir şeylerin olduğuna karar vermiş olacak ki gelen haberlere göre GS versiyonuna soyunmuş! BMW Motorrad UK Müdürü Phil Horton’un ağzından kaçırdığına dair söylenenlere göre bu klasmanda bir GS hatta bir de GS Adventure modeli 2017 yılı içinde gelmesi yönünde çalışmalar yapılıyormuş. Genç kesime hitap eden bu hacimde ve her yola gelebilecek tarzda eksiklik olduğu aslında söylenebilir. Zira bu hacimdeki motosikletler genelde daha çok arazi odaklı üretiliyor. BMW bakalım bu arayışı ile güzel satış rakamları elde edebilecek mi?

Resim:
http://www.altinelbiseliadam.com/wp-content/uploads/2016/08/4-2.jpg

Haber link: http://www.altinelbiseliadam.com/yeni-modeller-bmw-kawasaki/

Çok yaşa Zongshen , götür nevaleyi tek'sin şuanda ,rx3'ile bi barnak attın dönya'nın eksenine , alem peşinden gelmeye çabalıyor ama geç kaldılar ^^.

Bu segmentte büyük açık var.Bütün firmalar bu segmentte motor çıkaracaklar.Ancak fiyat ve parça yönünden Bmw olunca düşük bütçeli kesime nasıl hitap eder orası ayrı bir ironi.

Adamın parası var neden gidip 300 cc alsın.Parası olmayan adam da nasıl Bmw alsın.Aldı diyelim servis ücreti, parça ücretini nasıl karşılayacak.

Bu segmentte bence turnayı gözünden vuracak motor Benelli Trk modeli olacak.500 cc çift silindir, Abs standart, düşük devir yüksek tork, led farlar tipte o biçim.21 22 bandında gelirse piyasayı sallar.2017 de kesin olarak gelecek bakalım nasıl olacak göreceğiz.

bizimki gibi ülkelerde çok pahalı motorlar olacakken bunlar, avrupalı-amerikalı 1-2 maaşıyla alabilecek. Esas ironi yaşadığı ülkenin farkında olmayıp hala markalara 'böyle fiyat olur mu' minvalinde sövenlerin olmasıdır.

Alllaaaaaahıııımm nolur 25-26 olsun da bu kuluna BMW :joker: kullanmayı nasip et yarabbimmm :queen::flower::thumleft:

Aslında bu mini Gs haberi nisan ayında açıklandı. O günden itibaren yakın takipteyim ancak şimdiye kadar ne hayali bi çizim ne de bi bilgi kırıntısına ulaşamamıştım. Tahminim Eicma fuarında beğenimize sunulacak. Çok umutlandım nolur 2017 yi beklemeden kasımda görelim. Eğer sele yüksekliği bana göre olursa mutlaka bir tane edinmek isterim. Kısmet tabi herşey. Uzun zamandır bir şeyi bu kadar çok istediğimi hatırlamıyorum. Sabırla bekliyorum. Sağlıcakla kalın.

Motor hacmi 250cc,jantlar tel olursa yok satar, bende alırım.

310cc olması, yaklaşık 10bin TL ÖTV eklenecek anlamına geliyor. Pek satmaz gibime gelior.

Hiç göstermiyorlar ama Honda CRF250R çıkacak bu önümüzdeki 1-2 ay içinde. Önü yüksek, tahminen tel jantlı. 2017 fuarı ile birlikte bize de gelir. İşte asıl ihtiyaca o cevap verecek gibi :)

Bakarsınız TVS aynı motorlu bir benzerini çıkarır. Ne de olsa G310R'yi onlar üretiyorlar, bunu da onlar üreteceklerdir. Bu arada motor bana çirkin gözüktü. Markası Zongshen olsa herkes çakma der. Ama yine bende de olsun isterim, canavar gibi motor. 100 km'de 3 litre ya yakar ya yakmaz.

Son düzenleme:
L7bNrD.jpg

FAx1rI.jpg

E4Ncru.jpg

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çamaşır makinasıyla çekilmiş seksi görüntüleri yukarıda.

Son düzenleme:

F54

Tel jant degil
Dam üstünde saksagan vur beline kazmayı:)

Renkler fotoğraf kalitesi yüzünden mi bu kadar kötü görünüyor ?

Kalitesiz makineyle çekekte gizli çekim olduğu belli olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar