"Yolların Anasını Ağlatan Motor"

Ben Demiyorum, Harleyin yeni çıkan motosikleti ile ilgili oluşturduğu slogan.:)
qbZvWV.png

slogan gıbı slogan ıste . yolların anasını aglatan , canını dotunden cekıp alan makına :)

penisi küçük müşteri kitlesi için harika bir reklam, çıkardığı sese bütün mahalleli küfredecek de denebilirdi.

Bu makina iyi gözüküyoda bisi dicem iron 883 sürdüm geçen hiç sevmedim be yaa

Hazırlığınızı yaptınız yola mı çıkacaksınız.Peki neyin üstüne oturacaksınız!
Yolların yeni babası!!!

Motor kullanırken ananız mı ağlıyor.Artık ananız ağlamayacak.Yeni harleyle yolların anası ağlasın!!
Harley Davidson ananıza geliyoruz!!!

Diğer sloganları "Ananızı, bacınızı saklayın çünkü Harley geliyor!" olmalı

İlginç olmuş. Türkiye sayfasını düzenleyen niye böyle bir çeviri yapmış bilinmez. Orijinalinde sloganı şu: "The All New Streetrod. There's a new kind of Harley shredding the street." - Yani; "Yeni Streetrod. Artık sokakları doğrayacak yeni bir çeşit Harley var."

Bkz: http://www.harley-davidson.com/en_US/Motorcycles/motorcycles.html

penisi küçük müşteri kitlesi için harika bir reklam, çıkardığı sese bütün mahalleli küfredecek de denebilirdi.

Stok egzost ile H-D'den herhangi bir ses çıkmıyor. Uzanamadığımız ciğere mundar demeyelim. Eğer Karizma R bir şeylerin boyutunu değiştirebiliyorsa hemen satayım benim motoru da 5 tane Karizma alayım.

İnsanları hor görmeyi bir kenara bırakmak lazım artık. Sadece hali vakti yerinde adamlar almıyor Harley-Davidson'ı. İlginç bir şekilde BMW, MV Agusta gibi pahalı markalara sahip olanlara pek çemkirilmiyor. Demek ki sorun maddi değil. Tamamen kafadaki "bizden olmayan yok olsun" art niyetinde. Ötekileştirmede. Zaten ülke insanının genel sorunu da bu.

Bu motosiklet diğerlerine nazaran daha ucuz olması ve alt kitleye hitap etmek için böyle bir slogan kullanılmış olabilir.

Yazılabilir ben yadırgamadım çok fazla.
Zaten Harleyin olayı da motosikletle beraber sert çocuk imajını satması değil mi:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar