Arama sonuçlarınız

1. UmutK37

Mondial Lavinia Pro alınır mı?

2.motor olarak kullanmıştım bir süre sele altına 3 tane orta boy pizza bile sığıyor grup halinde mangala giderken neredeyse bütün malzemeyi tek başına taşımışlığım var. Seleside oldukça büyük ve rahat ben 95kgyım 110kg bir arkadaşımla bindiğimizde bile rahat rahat seyahat etmiştik. Kalkışı...
  2. UmutK37

Mondial Lavinia Pro alınır mı?

Sym fiddle 4 125, hero dash 125, hero dash 110, tvs jupiter 125, tvs ntorq Bu motorları 2.elde çok uygun fiyata bulabilirsin her anlamda laviniadan üstün motorlardır.
  3. UmutK37

400kya 2025 r25 alınır mı?

3 yaşında tracer7 ye 450 verip vermemek arasında kararsızım millet nelere para bağlıyor
  4. UmutK37

Zincir ayar tutmuyor

Çin mallarında maalesef zincir aşırı kalitesiz oluyor hem ses yapıyor hemde hızlı aşınıyor. Motorunun kmsi 3000-4000km civarı ise dişlilerin durumu iyi olduğunu düşünerekten sadece zincir değişimi ile kurtarabilirsin ama km daha fazlaysa dişlilerin kontrol edilip yeni zincirine yeni dişli de...
  5. UmutK37

Scooter arka frene basınca titremesi

Servislere özellikle söylemezsen hiç bir şey yapmazlar motor yağını değiştirir gönderir kendin takip edip belirtmen gerekiyor ve evet 10.000kmde değişmesi gerekiyor hatta kitapçığına baktığımda 5.000kmde bir değişim öneriliyor.
  6. UmutK37

RS 200 lastik

https://enduromarket.com/ktm-duke-250-mitas-sport-force-takim-11070-17-14070-17-set Orijinal ölçülerine göre sadece 10mm daha geniş olacak ön ve arka hiç bir sorun teşkil etmez.
  7. UmutK37

Scooter arka frene basınca titremesi

1-Durur halde frene bastığında motordan kayış aracılığı ile arka kavramaya iletilen hareketi motorun tamamında hissedersin. 2-Düşük hızlarda debriyaj balataları tası tam yakalayamadığında (balataların aşınması, toz, debriyaj yayları gibi) kalkışta titreşimi hissedersin. Sadece frene bağlı...
  8. UmutK37

100.000 TL Bütce ile uzun yol yapmalık motor önerisi

Şu sıralar Giresundan Gürcistanın kuzey doğusuna mondial xtreme max ile giden birini takip ediyorum her motor ile her yere gidilir bir kez daha kanıtlamış oldu. İstanbul avrupadan 50cc stok çin scooterla 2 kişi yalovaya gidip gelende gördüm 125cc çin scooterla 2 kişi tek günde 600km yapanda...
  9. UmutK37

2025 Xmax 250 mi 2025 Forza 250 mi ?

Forzanın tek artısı bir tık daha konforlu olması hareketli ön camı vardı onunda ayarlanabilir halini xmax e getirdiler geriye pek bir şey kalmadı. Boy uzunsa ikisi de kurtarmıyor(+180cm). Artçılı kullanacaksan xmaxin süspansiyonları yük altında forza kıvamına geliyor. Kalkışı gidişi xmax daha...
  10. UmutK37

bagajda benzin taşımak

1 litreden fazlası gereksiz yük olur en azından acil durumlarda bir sonraki benzinliğe kadar götürse yeter.
  11. UmutK37

çin malı ile uzunyol

Uzun yol başlığını görünce 800-1000km civarı sandım kuryeler her gün 200-250km yapıyor o motorlarla bu kadar da abartmayın.
  12. UmutK37

günlük 45 km mesafe için 50 cc

Günlük 45km temden işe gidip geliyorum 125cc scooterım vardı yetmediği için sattım 250cc bile anca işimi görüyor.
  13. UmutK37

Cross motor

Boyun kısa ise dur kalklı sıkışık trafikte keşke scooter alsaydım diyebilirsin. Blackwolf sele yüksekliği 91cm.
  14. UmutK37

125cc Motor önerisi.

Saydıklarının arasında en temizini ve en akıllıca fiyatı bulma ihtimalin olan gsx-s 125 i tercih ederim. Ehliyetin a1 değilse ve tek amaç ulaşım değilse en azından 200-250cc modellere bakmanı öneririm 125cc ile alıştıktan kısa bir süre sonra cc yükseltme ihtiyacı duyabilirsin.
  15. UmutK37

İlk motor öneriniz ne olur ?

1-2 yaşında düşük km aksesuarlı dominar 400ug hayırlı olsun
  16. UmutK37

İlk Motor Kararsızlığı – Scooter mı Vitesli mi?

Scooterın benim için mantığı şehir içi pratik olsun sağa sola gideyim trafikte yormasındır yağmurdan çamurdan korur özellikle diz ve elcik örtüsü varsa araba konforu sunar. Amaç ulaşımsa scooter ama azda olsa arada keyif alayım dersen vitesliden asla vazgeçmem. Scooter tercih edersen sym jet x...
  17. UmutK37

Sıfır Motorun Radyatör Suyu ve Antifrizi Kaliteli Bir Marka İle Değiştirilir Mi ?

Antifriz değiştirmemek için japon almak lazımmış yeni bir bilgi
  18. UmutK37

Scooter kullanırken nelere dikkat etmeliyim?

Lastiği sadece viraj dönme odaklı düşünme gaz açmayı geçtim fren yaparken absyi saçma sapan çalıştırdığını bizzat deneyimledim. Cst nin tutması için lastiğin ısınması, asfaltın kuru olması, asfaltın kaliteli olması gibi gibi bir kaç olasılığın aynı anda olması lazım. Yola akan su bile büyük...
  19. UmutK37

Scooter kullanırken nelere dikkat etmeliyim?

Fotoğraflara baktığımda gördüğüm ilk şey lastiklerdeki kocaman cst yazısı oldu imkanın varsa direkt değiştirmen can ve mal güvenliği açısından yararı olacak. Bunun haricinde kymconun kaliteli olduğunu bilmeyen yoktur ama bu dtx modelini yolda görsem tanımam.
  20. UmutK37

250SR dan Voge 250RR geçmeye değer mi sizce ?

2-3 hp daha fazla , yedek parçası daha ucuz ve biraz daha kaliteli bir motorun olmuş olacak bunun haricinde 250cc tek silindirden 250cc tek silindire geçmek mantıksız. Yerinde olsam en azından voge 525rr alana kadar elimdekini değiştirmezdim.

Yeni mesajlar