2025 Xmax 250 mi 2025 Forza 250 mi ?

Arkadaşlar bu başlık daha önce açılmış olabilir. Ama insanların deneyimleri kullandıkla değişebilir. Bende güncel olarak terkar sormak istiyorum. Çünkü bu yaz ikisinden birini alacağım. Çoğunlukla artçılı kullanacağım. Ara sıra yakın şehirleri gezmeyi istiyorum. yaz kış kullanıyorum motoru arabam yok. Şuan nmax 155 sahibiyim. Hangisini önerirsiniz .

Konfor, performans, yol tutuş, amortisör vs.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İkiside güzel motor..
Xmax güçlü atik sportif görünümlü.. Kalkışı 1 tık daha iiyi.. Ama konfor ve sürüş keyfi az... Sağlam ve iyi makina...
Honda ona göre daha oturaklı , konforlu , kaliteli.. Ama performans olarak 1 tık düşük... Bunu da hareketli cam ve sürüş konforuyla tolere ediyor.. Daha orta yaşlı binicilere hitab ediyor...
Bu arada ben forza tercih ettim.. Gayet oturaklı ve konforlu..
Yaş 45 üzeri ise honda derim :)

Motosikleti
Cf Cl-x 250 / Tvs Jupiter125
  • Forzanın tek artısı bir tık daha konforlu olması hareketli ön camı vardı onunda ayarlanabilir halini xmax e getirdiler geriye pek bir şey kalmadı. Boy uzunsa ikisi de kurtarmıyor(+180cm).
  • Artçılı kullanacaksan xmaxin süspansiyonları yük altında forza kıvamına geliyor. Kalkışı gidişi xmax daha iyi üstüne hem yol tutuş hem sportif sürüşünden ödün vermeden artçılı kullanım imkanı sunuyor.
  • İki motorunda arka debriyajı 300cc olan versiyonlarda 5 yapraklı iken 250cc versiyonlarda 3 yapraklı geliyor bu da belirli bir km sonra kalkışta rahatsız edici titreme yaşatır. Debriyaj değişimi ile kurtulabilirsin.
İki modelde sevilen kaliteli motorlar forza biraz daha oturaklı xmax biraz daha genç işi ve kesinlikle daha yakışıklı tercih senin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar