- Konu Yazar
Arkadaşlar şuan en mantıklısı tvs raider 125 geliyor 0 almak istiyorum sizin bir önereiniz var mı scooter naked racing hiç fark etmez
Valla hocam raider var şehiriçinde çok güzel ama hava soğutma olması sebebiyle uzunyolda gözümü korkutuyor biraz. o sebeple 250 lik motor yada araba bakıyorum ben.Arkadaşlar şuan en mantıklısı tvs raider 125 geliyor 0 almak istiyorum sizin bir önereiniz var mı scooter naked racing hiç fark etmez
hocam 2. düşük km lisi 150-160k bütcem 100kAzami hız konusunda sorunlu olmakla birlikte, 125 yerine 200 cc 2. el düşük km x pulse ile uzun yol daha rahat yapılabilir.
Hocam 3 aylık yaz tstili için girdim ise 3 ay çalışıp anca biriktirebilicem parayı yani malesef ki 20-30 bulamam imkansiz benim için bide öyle motorlardan aman aman anlayan biri değilim kullanıyorum uzun bir suredir ama motorun sağlam olup olmadığını anlayabilecek kadar bilmiyorum dolandirilabilirim 2. Elde20 30 daha bul sym adx 125 al ıkıncı el temız bır tane,arkana yaslan ve yolculugun tadını çıkar.
Uzun yolda daha konforlusu,daha guvenlısı yok (bu cc lerde)
15 litre deposuyla tam bı uzun yol canavarıdır.
Anladım sıfır motorlarda var bu paralara mesela küba new city 125Hocam 3 aylık yaz tstili için girdim ise 3 ay çalışıp anca biriktirebilicem parayı yani malesef ki 20-30 bulamam imkansiz benim için bide öyle motorlardan aman aman anlayan biri değilim kullanıyorum uzun bir suredir ama motorun sağlam olup olmadığını anlayabilecek kadar bilmiyorum dolandirilabilirim 2. Elde
Hocam yukarda dediğim gibi 2. El motor bakmıyorum çok anlamıyorum çünkü2. El temiz bir Apache 200 yada xpulse al derim
Anladım hocam teşekkür ederimŞu sıralar Giresundan Gürcistanın kuzey doğusuna mondial xtreme max ile giden birini takip ediyorum her motor ile her yere gidilir bir kez daha kanıtlamış oldu. İstanbul avrupadan 50cc stok çin scooterla 2 kişi yalovaya gidip gelende gördüm 125cc çin scooterla 2 kişi tek günde 600km yapanda gördüm.
100bin liraya çok temiz rtr200 de bulursun hero xpluse da bulursun pulsarda bulursun daha geçen gün 12bin kmde dominar 250 105bin tlye satılmadı mesela.
İlla da sıfır olarak alacağım dersen Raider 125 de fena motor değildir titreşimi az konforu yeterli yakıtı çok düşük 90-100km hızlarla 7000-7500 devir bandında her yere götürür seni.
Gönül kimi severse güzel odur demişler. Boş ver milletin ne dediğini. Piyasada binbir çeşit motosiklet var hepsinin kendine göre de alıcısı var.Arkadaşlar şuan en mantıklısı tvs raider 125 geliyor 0 almak istiyorum sizin bir önereiniz var mı scooter naked racing hiç fark etmez
ismet amca simdiki motorunla kavuştuktan sonra inceleme videosu çektin ama kullanıcı deneyimi videosuda lazım yada neler hissettigini biraz anlatabilirmisin rica etsemGönül kimi severse güzel odur demişler. Boş ver milletin ne dediğini. Piyasada binbir çeşit motosiklet var hepsinin kendine göre de alıcısı var.
Şimdi herkes kendi kıblesini tarif edecek. Onun için bana kalırsa hangisini tavsiye edersiniz diye hiç sorma.