250SR dan Voge 250RR geçmeye değer mi sizce ?

Motosikleti
(yok)
Merhaba tüm forumdaki abilerim kardeşlerim, aklımda uzun zamandır böyle bir soru var hep 250rr almak istemiştim fakat kampanya vb sebeplerden ötürü 250sr sahibi oldum. Fakat genel olarak motorumdan memnun olmadığımdan voge 250rr bi göz kırpıyor bana başından beridir, bazı arkadaşlarım ise makyaj kasa cıbır 250r almamın daha mantıklı olcağını söylüyor, dediğim gibi pek bir durumum yok ve SR ı satıp üstüne eklediğimde bile totalde 170 180 tl hakkım oluyor siz ne yapardınız tavsiyeleriniz, fikirleriniz, tecrübeleriniz benim için çok kıymetli dinlemek isterim iyi akşamlar şimdiden :)

images

Merhaba tüm forumdaki abilerim kardeşlerim, aklımda uzun zamandır böyle bir soru var hep 250rr almak istemiştim fakat kampanya vb sebeplerden ötürü 250sr sahibi oldum. Fakat genel olarak motorumdan memnun olmadığımdan voge 250rr bi göz kırpıyor bana başından beridir, bazı arkadaşlarım ise makyaj kasa cıbır 250r almamın daha mantıklı olcağını söylüyor, dediğim gibi pek bir durumum yok ve SR ı satıp üstüne eklediğimde bile totalde 170 180 tl hakkım oluyor siz ne yapardınız tavsiyeleriniz, fikirleriniz, tecrübeleriniz benim için çok kıymetli dinlemek isterim iyi akşamlar şimdiden :)
Voge daha sorunsuz bir motor diye biliyorum ama onun dışında teknik olarak pek farkları yok. Elinizdeki motoru zararına satıp geçmeye ise asla değmez, öyle bir şey yapacaksanız ya Japona geçin ya deneyim kazanıp yüksek cc ye geçin. Bütçem bunlara yetersiz diyorsanız da bence şimdilik değişim işine girmeyin.

Motosikleti
Cf Cl-x 250 / Tvs Jupiter125
2-3 hp daha fazla , yedek parçası daha ucuz ve biraz daha kaliteli bir motorun olmuş olacak bunun haricinde 250cc tek silindirden 250cc tek silindire geçmek mantıksız. Yerinde olsam en azından voge 525rr alana kadar elimdekini değiştirmezdim.

Motosikleti
Yamaha XSR700
O da öbürünün laciverti. 400cc olanı alıcam desen neyse de, 250 çinli satıp 250 çinli almak mantıklı değil.

Motosikleti
Voge 250RR
Bende voge 250rr var yine seçim yapma şansım olsa yine seçerdim ama 250sr almak gibi bir hataya düşseydim zararına 250rr'a da geçmezdim. Evet kalite farkı var arkadaşımın 250sr'ını kullanmıştım bence açık ara voge 250rr önde ama hem satacaksın hem de üstüne para ekleyeceksin hiç değmez, elinde ihtimali varsa 525rr için para biriktirmeni öneririm en azından aklında kalmaz iyi ki mi geçtim kötü ki mi diye.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşta A2 kısıtı varsa 525 RR kullanamaz, çünkü o motor 55 Bg yani 35 kw üstü.

Motosikleti
Voge 250RR
Kanka konuyla alakasız sr kullanıcısı olduğun için sormak istiyorum. Şuan drift L kullanıyorum sıfır aldım ve 2k kilometreye geldi, birkaç ay sonra satıp 200-250 cc lik motora geçmeyi planlıyorum. Aklımda olan modellerden birisi de 250sr. Alsam çok sorun yaşar mıyım? Sen kullandığın süreçte herhangi bir sorun yaşadın mı? Arıza, yedek parça, bakım vs..

Motosikleti
(yok)
Kanka konuyla alakasız sr kullanıcısı olduğun için sormak istiyorum. Şuan drift L kullanıyorum sıfır aldım ve 2k kilometreye geldi, birkaç ay sonra satıp 200-250 cc lik motora geçmeyi planlıyorum. Aklımda olan modellerden birisi de 250sr. Alsam çok sorun yaşar mıyım? Sen kullandığın süreçte herhangi bir sorun yaşadın mı? Arıza, yedek parça, bakım vs..
Kısaca cevaplamak isterim sevgili arkadaşım sr almayın aldırtmayın :)

Motosiklet işi gönül işi, aklında kalacağına bırak paran gitsin.

Belki pişman olacaksın, değmezmiş diyeceksin ama hiç değilse aklında kalmayacak.

Para konusunda belki çok zorlanacaksın ama olsun.

Ben al diyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
RR525, bir sonraki motosikletim olacak. Ruhsatta 35kW :)
Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun. Ben Voge'yi diğer Çinlilerden ayrı tutuyorum. Prosofi'nin 525 RR ve 450 Sr karşılaştırma videosu vardı, muhtemelen sen de izlemişsindir.

Motosikleti
Voge 250RR
Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun. Ben Voge'yi diğer Çinlilerden ayrı tutuyorum. Prosofi'nin 525 RR ve 450 Sr karşılaştırma videosu vardı, muhtemelen sen de izlemişsindir.
Evet zaten A2 klasmanında alabileceğim en güçlü, en kaliteli motorlardan birisi. A ehliyetim olsa da muhtemelen onu alırdım, bir de üstüne A2 ile seçenekler kısıtlanınca kesin gözle bakıyorum. Zaten 250 rr'ı da aynı şekilde prosofiden görmüştüm videolarında bahsettiği servise gidiyorum bakımlar için. Voge markası özellikle de kaliteli bir servis bulduysanız verdiğiniz paranın kat kat fazlasının karşılığını veriyor size.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar