125cc Motor önerisi.

Merhabalar 125cc naked sınıfı bir başlangıç motoru almak istiyorum çok bilgili olmadığım için buraya danışmak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim. 150-160 civarı bir bütçem var cb125r gsx-s 125 ve mt125 arasında kaldım fakat km konusunda emin değilim en fazla kaç km olmalı alacağım motosiklet?

Motosikleti
D400
cb125r derim ben şahsen eğer uzun bolu ve kalıplı değilsen.

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Bana soracak olursan başlangıç için mt125, cb125 ,gsx-s 125 gibi motorlardansa uyguna az sorun çıkaracak kroniği az olan raider 125 , drift l falan gibi birşey alıp motoru iyice kavra tecrübe edin sonrasında yükselteceğin zaman elindeki imkanların en iyisi ile daha iyi bir motor al muhtemelen cc yükselteceğin için. :D

başlangıç motoru olarak alacağın motorda acemilikten ötürü düşme kalkma vs vs gibi durumlarda değer kaybetmen olmasın.
sana bişey olmadıktan sonra aman ne olacak diyip umursamazsında motoru.

Motosikleti
CB125F
CB125f aldım Kasım'da ihtiyacımı karşılıyor memnunum

sanırım şuan bayilerde sıfırı yok liste fiyatı 113 bin

Bana soracak olursan başlangıç için mt125, cb125 ,gsx-s 125 gibi motorlardansa uyguna az sorun çıkaracak kroniği az olan raider 125 , drift l falan gibi birşey alıp motoru iyice kavra tecrübe edin sonrasında yükselteceğin zaman elindeki imkanların en iyisi ile daha iyi bir motor al muhtemelen cc yükselteceğin için. :D

başlangıç motoru olarak alacağın motorda acemilikten ötürü düşme kalkma vs vs gibi durumlarda değer kaybetmen olmasın.
sana bişey olmadıktan sonra aman ne olacak diyip umursamazsında motoru.
Hocam ekonomik olarak çok mühim değil aldığım motor biraz yakışıklı olsun istiyorum ayrıca daha önce activia s kullandım 500km kadar çok yeterli değil tabikide ama az da olsa biliyorum dediğiniz gibi tvs mantikli aslında ama far tasarımı hiç hoşuma gitmiyor

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Hocam ekonomik olarak çok mühim değil aldığım motor biraz yakışıklı olsun istiyorum ayrıca daha önce activia s kullandım 500km kadar çok yeterli değil tabikide ama az da olsa biliyorum dediğiniz gibi tvs mantikli aslında ama far tasarımı hiç hoşuma gitmiyor
Tamamen sana kalmış bir tercih ama 125 cc kullandıktan belli bir süre sonra yükseltmeyi düşünüceksin bana sorarsan dediğim gibi motoru iyice pekiştirene kadar kırsanda etsende umrunda olmayacak bir motor alıp sonrasında alacağın motorda iyi bir tercih yap.

şahsi düşüncem küçümsemek amaçlı değil sakın yanlış anlama 125 cc için çok para harcamaya gerek yok.

Sx125 al 15 beygir kgsu da ağır degildi yanlış hatırlamıyorsam kronigi yoksa bence bakılabilir

Motosikleti
Cf Cl-x 250 / Tvs Jupiter125
Saydıklarının arasında en temizini ve en akıllıca fiyatı bulma ihtimalin olan gsx-s 125 i tercih ederim.

Ehliyetin a1 değilse ve tek amaç ulaşım değilse en azından 200-250cc modellere bakmanı öneririm 125cc ile alıştıktan kısa bir süre sonra cc yükseltme ihtiyacı duyabilirsin.

Saydıklarının arasında en temizini ve en akıllıca fiyatı bulma ihtimalin olan gsx-s 125 i tercih ederim.

Ehliyetin a1 değilse ve tek amaç ulaşım değilse en azından 200-250cc modellere bakmanı öneririm 125cc ile alıştıktan kısa bir süre sonra cc yükseltme ihtiyacı duyabilirsin.
Maalesef ehliyetim a1
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yakınlarımda gsxs olarak 2022 model 11bin kmde var veya cb125r olarak 14bin kmde 175bin tlye bir ilan var ikisinin arasında kaldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar