Arama sonuçlarınız

1. Romedon

cbr 500r ktm 390 nedne gitmiyor.

Arkadaşlar merhaba soru sormak istiyorum YZF r 25 191 topspeed yaparken cbr 500 cc olmasına ramen neden 187 topspeed? Yad aktm 390 cc olmasına rağme neden 171 max speeed?
  2. Romedon

BAJAJ PULSAR 200 RS BOYA SORUNU?

Arkadaşlar merhaba 1-2 aya bajaj puslar 200 rs alacağım fakat üzerlerindeki işaretli boyalı yerler pek dandik duruyor.Sticker mi bunlar? Sökülebiliyor mu?
  3. Romedon

MOTOSİKLETTEN ÖNCE EKİPMAN: NOLAN N64 KASK

Merhaba arkadaşlar,beni tanıyanlar tanır 19 yaşındayım en büyük hayallerimden biri motosiklet almak ondan önce hızlıca ekipman almak istedim .4 ay önce montumu alıp İXS Evans mont isimli konu açmıştım, Kısa öz bi inceleme.Şimdi ise Kaskımı aldım. Size bir kaç sorum olacak. Nolan n64 kullanan...
  4. Romedon

Çene açılır kasklar hakkında?

Merhaba çene açılır kasklar kaza sırasında tehlikeli mi? Çene açılır aksk almak mantıklı mı?
  5. Romedon

Hangisi daha mantıklı?

Merhaba arakdaşlar 8 bin tlm var 2 mtoosiklet arasında kaldım.Öncelikle amacım elimde fazla tutmak değil. Çünkü, üzerine para ekler elemez daha üstünü alacağım.Kolay satılabilecek fazla zarar ettiremeyecek olan Bajaj bulsar ı mı tercih edeyim.Yzf r125 i mi?Hangisi daha kolay satılır?
  6. Romedon

8000.-9500 arası nasıl motosiklet almalıyım.

Bugün annemle yemeğe çıktım asıl amaç motosiklet iknası idi. 15 bin liği anlaşma ile 8 binlik alabilirsin dedi.şimdi 8 bin 9.500 e çıkar. o fiyata cbr 250 r bulabilir miyim? 2. elde kaçkm ye kadar alınır motosiklet ? o fiyata ne önerirsiniz lütfen yorumlarınızı esitgemeyin.
  7. Romedon

Motorcular Müjde!! EHLİYETE IQ SINIRI GELİYOR...

ZSürücü adayları ve sürücülerde aranacak sağlık şartlarına dair yönetmelikte yapılan değişikliğe göre, zeka geriliği (IQ düzeyi 79 ve altı), bunama sorunu, duygu ve heyecanı düşünceyi bozan sürekli bir hastalığı olanlar sürücü belgesi alamayacak. "Sürücü Adayları ve Sürücülerde Aranacak Sağlık...
  8. Romedon

Gta 5 motosiklet çetesi kuruyorum

Merhaba arkadaşlar Playstore da gta 5 85 tl faturaya ek taksitle 14 tl 6 taksit.Online modda motosiklet çetesi kurup soygunlara görevlere gitmeyi düşünüyorum henüz 1 kişi bulabildim varmı gelebilecek?
  9. Romedon

Caberg Stunt kask nasıldır?

merhaba arakdaşlar 500 tlye kadar kask ararken Caber stunt kask çok hoşuma gitti sizce nasıldır kullananınız var mı? CABERG STUNT, İtalya'nın ünlü markası Caberg'in 2015 model yeni kapalı kask modeli. Dünyada çene açılır kaskı ilk yapan firma olarak ün kazanan Caberg kask, Duke modeli ile...
  10. Romedon

Motosikletten düşerken sevgilsini tutan motorcu.

Adam gibi adam! https://www.59saniye.com/kazada-kiz-arkadasi-ile-yerde-suruklenen-motorcu/
  11. Romedon

Size önerim cep sobası

Merhaba arkadaşlar kışın montla motosikletle üşüyorsanız size bir kaç önerm olacak. Piyasada cep sobası(hand warmer) adı altında onlarca çeşit ürün var.Bunları motosiklet montusunuzun iç cebine koyarak büyük oranda ısınabilirsiniz. Dereceleri 100 105 leri buluyor. Bir kaç incelemesini ayzacağım...
  12. Romedon

motosiklet için mantıkı birikim

Merhaba arkadaşlar daha önce buna benzer bi konu açmıştım.Ve cevapalrda en para mantıklı gelmişti fakat olmuyor :pale: Hesapta olan parayı isnanın harcıyası geliyor.Fiziki oalrak biirktirmek istiyorum.Ve direkt harcanabilen değilde onu dönüştürüp harcanabilen bir birim arıyorum.Bu yolda sizce...
  13. Romedon

aliexpress gp pro eldiven koruma alınır mı?

Merhaba arkadaşlar http://tr.aliexpress.com/item/2015-Free-shipping-Brand-New-Original-Genuine-Leather-Gloves-GP-PRO-Gloves-Motorcylce-Gloves-Driving-Racing/32302252533.html?ws_ab_test=searchweb201556_1_79_78_77_80_61,searchweb201644_0,searchweb201560_9 40 doalra şu koruma nasıldır alan kullanan...
  14. Romedon

Araç muayene ücretlerine ZAM...

Araç muayenesinde yeni ücretler ne kadar? Araç muayene ücretleri, 1 Ocak 2016'dan geçerli olmak üzere yeniden değerleme oranında artacak - Buna göre, araç muayene ücretleri yılbaşından itibaren 97,94 lira ile 258,42 lira arasında değişecek Araç muayene ücretleri, 1 Ocak 2016'dan geçerli...
  15. Romedon

Böyle sınavın da ehliyetin de Milli eğitiminde allah bin belasını versin!

Arkadaş olaya bak üniversite açık möğretim sınavı ile ehliyet sınavı aynı güne denk geliyor.Saatler bile aynı.Gerizekalı bir sistemdir yav bu?Birşey yapamadılar kaç aydır.12sinde 2 sınav getirilir mi ? Çok kişi mağdur olacak
  16. Romedon

Mont kuru temizlemede yıkanır mı?

Merhaba arkadaşlar,birşey sormak istiyorum motosikelt montu nasıl yıkanır kuru temizleme ye mi verilmeli oyksa 0 derecede makinEda mı? kontun üzerinde 30 dereccede yıkayın kuru temizleme yapmayın diyor. ne yapmalıyım.Bazı herlerde ısrarla kur temizleme yazıyor.
  17. Romedon

IXS Evans mont inceleme ve bellik öneri

Merhaba Mootisklet almadan önce ekipmanları alıyorum.3 aydır bir işyerinde çalışıyorum sırf motosiklet için.Azimle ilerliyorum.İlk maaşımla ehliyete yazıldım.2. ay kredi çekebilmek için kredi kartı çıkarttım 3 ay maaşımla mont aldım.3 taksit ile sonra ise kaskımı alacağım 3 taksitle, ay ay sonra...
  18. Romedon

Alışveriş merkezi kapalı otoparkı.

Merhaba evimin dibinde alışveriş merkezi var (Korupark/Bursa) otoparkı kapalı.Buralara motosikelt koaybiliyormuyuz? Yani şöyle bir şey duydum. Atıyorum gece 12 de koyabiliyorsun.Sabah 6 da alıyorsun.Arasında alamıyorsun.Bi ücret karşılığında aylık oraya koyulabilir mi?Birde evimin yanında açık...
  19. Romedon

IXS Evans mont

495 liraya hem tipi güzel hem fiyat klite olarak okuduğum yabancı sitelere göre yorumları iyi olan bi mont buldum bunu tercih edeeğim varmı kullananız? http://www.ixs-motorradbekleidung.de/a-2386/ixs-evans-motorradjacke
  20. Romedon

Mont altına koruma?

merhaba birşey sormak istiyorum motosiklet montu altına sırt korumalığı yada bel korumalığı giyiliyormu yoksa montun içinde varmı? Birde sırt ve bel korumalığı farklı şeylermi? Gördüğüm kadarıyla ikisi birbirine çok benziyor

Yeni mesajlar