Gta 5 motosiklet çetesi kuruyorum

Merhaba arkadaşlar Playstore da gta 5 85 tl faturaya ek taksitle 14 tl 6 taksit.Online modda motosiklet çetesi kurup soygunlara görevlere gitmeyi düşünüyorum henüz 1 kişi bulabildim varmı gelebilecek?

tumblr_inline_n83ojfRAvi1qg628a.jpg

190 liraya orjinal GTA5 aldım ağustostan beri ne online ne de offline oynatmıyor. Çıldıracağım ya, level 35'te kaldım online'da. Millet 100 leveli geçmiştir bu zamana kadar.

GTA5 TE: 301 LVL, 88 MİLYON DOLAR HERŞEYİ OLAN HESAP SATILIR. ( MODLU HESAP) :D

NEDENİ İSE ; MONT ALMAK İÇİN PS4 ÜMÜ SATTIM. HESAP BOŞTA KALDI :flower:

allah allah sorunu ne ki?
Launcher hata veriyo, Rockstar sunucularına bağlanamıyorum diyor. Güncelleme yapmaya kalkışıp yapamıyo sanırım. Oyunu silip tekrar yükleyeceğim. O şekilde de olmazsa DVD key'imi kopyaladılar heralde diyeceğim.

Super Moderator
Launcher hata veriyo, Rockstar sunucularına bağlanamıyorum diyor. Güncelleme yapmaya kalkışıp yapamıyo sanırım. Oyunu silip tekrar yükleyeceğim. O şekilde de olmazsa DVD key'imi kopyaladılar heralde diyeceğim.

DNS problemi olabilir mi :)

DKN

waay oynadığım tek oyun :flower: paraya kıyıp alamadım ama boş zamanlarda kuzenimi görmeye diye gidip saatlerce oynuyorum xbox'unda. oynadığınız zamanlarda videoya alın youtube üzerinden bizde izleyelim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oynayıp bitirdim sonra pcyi sattım. İçinde gta v dahil envai çeşit oyun olan hesap duruyor boşta. Satılır mı ki la bu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar