Hangisi daha mantıklı?

Merhaba arakdaşlar 8 bin tlm var 2 mtoosiklet arasında kaldım.Öncelikle amacım elimde fazla tutmak değil. Çünkü, üzerine para ekler elemez daha üstünü alacağım.Kolay satılabilecek fazla zarar ettiremeyecek olan Bajaj bulsar ı mı tercih edeyim.Yzf r125 i mi?Hangisi daha kolay satılır?

İkisi de bir CBF 150'ye veya bir YBR 125'e göre daha zor satılır. Ancak tercih bu ikisinden yanaysa Pulsar'ın piyasası R125'ten hareketlidir. R125 pek alan da yok artık. Ama ileri görüşlü davranıp R125 alabilirsiniz. Çünkü o zaman yeni ehliyet yasası gereğince 125 cc üstünü kullanamayacak genç arkadaşlar şeklinden ötürü bu motosiklete fazlaca yönelecektir.

İkisi de bir CBF 150'ye veya bir YBR 125'e göre daha zor satılır. Ancak tercih bu ikisinden yanaysa Pulsar'ın piyasası R125'ten hareketlidir. R125 pek alan da yok artık. Ama ileri görüşlü davranıp R125 alabilirsiniz. Çünkü o zaman yeni ehliyet yasası gereğince 125 cc üstünü kullanamayacak genç arkadaşlar şeklinden ötürü bu motosiklete fazlaca yönelecektir.
Piyasayı bilmiyorum pulsar mantıklı geliyor

Pulsar daha kolay satılır, zannımca daha da iyi gider. Çok çabuk elimden çıksın dersen bu daha mantıklı. Hem kilometresi de kısmen diğerlerine göre düşük olacak peynir ekmek gibi gider yaza doğru.

Ama yok ben 1-2 sene binerim dersen r125 de çok şık ve albenili bir makine. Şehir içi bineceksen de oldukça yeterli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar