Arama sonuçlarınız

1. Remzidemir41

Kaza yaptım / Cbf 150

Herkese merhaba. 30/07/17 Tarihin de hafif denmeyecek bir kaza geçirdim. Didimde arkadaşımın yanından dönüyordum. Yaklaşık 9km lik bir yol. Hakikaten düz asfaltin az bulunduğu bir yoldur. Heryer çukur ve yama dolu. Herneyse, 40-50km hizla giderken ,hafif virajli bir yolda , asfalttan yaklaşık...
  2. Remzidemir41

Tekerinize taş değmesin (yardım.)

Merhaba motosiklet.net üyeleri. Şu anda kışlık ceket araştırmasındayim ve sizlere de danışmak istedim. Ceketi yurtdışından almaya karar verdim ve modellere göz atarken birkaç marka- model gözüme takildi. Boyum 175 , kilom 66 . Bana beden olarak ne alpinestars'in small bedeni, ne de revit in...
  3. Remzidemir41

Yeni motor / Uzun yol ?

Öncelikle herkese merhaba. Hepinize iyi haftasonları ve hayırlı ramazanlar diliyorum :) Motosikletimi alalı 490km oldu ve yaklaşık 1 hafta sonra ailem ile uzun yola gidecegiz. Yaklaşık 600 km civarı bir yol. Ben yola çıkana kadar motosiklet 600 km olur fakat rodaj 1000km sürecegi için motoru...
  4. Remzidemir41

Ucuz yollu Alarmlı disk kilidi / Zincir tavsiyesi...

Uygun bütçeli alarlmı disk kilidi önerilerinize açıgım.
  5. Remzidemir41

Alırım bir Hayırlı Olsun...

Honda cbf150'mi almış oldum. Alırım bi h.o ...
  6. Remzidemir41

Nolan N64/ Hissiyat

Merhaba Beyler/Bayanlar dün gittigim bir magaza'dan nolan'ın merak ettigim , uygun bütçeli ve tasarımı güzel duran N64 modelini denedim. Şunları söyleyebilirim ; pedleri bana çok dandik geldi . Özellikle takıp-çıkarırken yerinden oynuyorlardı. Özellikle çıkartırken oynaması beni şüpheye düşürdü...
  7. Remzidemir41

İlk motosikletimi alıyorum...

Öncelikle herkese merhaba . Uzun süre boyunca araştırmalarım sonucunda ekipmanlarımı dizdim ve motosiklet arayışıma bir nokta koymaya karar verdim. Kararım konusunda ne diyeceksiniz az çok tahmin ediyorum fakat yine'de sormak istedim. Bu haftasonu Motoran'ın getirdigi 'spada anton 150' adlı...
  8. Remzidemir41

Nasıl anlarız ?

Aldığımız motosiklet ceketi'nin bize küçük yada büyük geldigini nasıl anlarız ? (Motosiklet fuarından alpinestars t-jaws ceket aldım , small beden vardı en küçük. Small olmasına ragmen %100 fit duruyor diyemem. Biraz bolluk var gibi...):silent:
  9. Remzidemir41

Tecrübeli Bay/Bayan' lar içeri lütfen...

5-6 Bin tl bütçem var. 2 Seneligine rahat rahat kullanabilecegim bir motosiklet arıyorum. Hertürlü önerinize açıgım. (Ekipmanlar neredeyse tam):flower: Edit: A1 ehliyetim var...
  10. Remzidemir41

Kocaeli/Motosiklet alıyorum...

Merhabalar. Kocaeli'nde 2.el motosiklet satan varsa özelden mesaj atabilir mi ? Max 11kw olmak şartıyla :) :) :queen:
  11. Remzidemir41

Randevu ?

Geçtigimiz haftasonu direksiyon sınavını geçtim , amma velakin internetten randevu alırken en erken haziran gözüküyordu , bende hazirana aldım. Ee şimdi noldu ? Hazirana kadar motosiklet süremeyecek miyim ? Nisan'da alasım vardı ybr'mi :D
  12. Remzidemir41

A1/NET CEVAP/TEŞEKKÜRLER

Gerek ehliyet kursun'dan gerek ise forumlardan elde ettigim bilgilere dayanarak , A1 ehliyet ile 125cc VEYA bknz: (VEYA) Gücü ve ağırlıgı oranı 1 i geçmeyen VEYA 15kw ı geçmeyen motorlar kullanılabiliyormuş. Yani şu demek oluyor ki a1 ile Ybr125 VEYA cbf150 kullanabiliryoruz.Saygılar...
  13. Remzidemir41

Yeni motosiklet modelleri... :pl:

Merhabalar... 2017 ' de piyasaya 125 lik yeni makineler gelecek mi ? (Boşu boşuna konu açmak degil maksadım ):queen:
  14. Remzidemir41

Ls2 Breeze- Revit gtr-air -Alpinestars viper air...

Alpinestars Viper Air Revit Gt-r Air Ls2 Breeze Bu ceketler arasında ki fiyat farkı , Tasarım'dan mı yoksa Koruma'dan mı kaynaklanıyor ? Hangisi daha iyi ?
  15. Remzidemir41

Cbr 125/Soruları/Yardım...

Merhabalar... Başlangıç için 2.el honda cbr125'lere bakıyordum. Fiyat aralığı 2012-2016 arasında 6.750-9.000 arası ortalama bir değerde seyiretmek te...Başlangıç motorum olacağı için yatıracağım veya düşeceğim korkusu olacak , düşecegimi zannetmiyorum ama bu ihtimali göz önünde...
  16. Remzidemir41

Alpinestars Neden daha pahalı ?

Aklımda bir soru var. Dainese-revit in fiyatları birbirine yakın iken , Alpinestars ın ürünleri neden daha pahalı arkadaşlar ? Özelliklerine bakıyorum öyle çok fark da yok açıkçası...
  17. Remzidemir41

Kocaeli de üzücü haber...

Dün öğlen saatlerinde iyi bir insan olan Mustafa Kurt'u motosiklet kazasında kaybettik.Allah ailesine ve dostlarına sabır versin.Mekanı cennet olsun...Bir dua yı eksit etmeyelim Sayın motosıklet.net üyeleri...
  18. Remzidemir41

Merak ettigim soru...

Bilindik çoğu marka nolan , agv , shark , caberg , bell neden polikarbonat kask satıyor ? Hatta shark ve agv de yüksek fiyatı termoplastik(polikarbonat bile degil) kask satılan modeller var.Çoğu eğitmenler ve vloger'lar neden polikarbonat a güvenilir değil diyor?Neden en az fiber bir malzemeden...
  19. Remzidemir41

Nolan N64 ws Ls2 FF396 ::alkiis::

Nolan N64 Polycarbonate Dış Yüzey Clima Comfort İç Astar Kolay takılıp çıkarılabilen Micro-Lock çene bağlantı kayışı Takılıp çıkarılabilen ve yıkanabilen yanak padleri ve iç astar Çene ve tepede havalandırma kanalları Arka hava çıkış kanalları Kolay takılıp çıkarılabilen ön vizör...
  20. Remzidemir41

Giyebilen var mı?

Aramızda 4 mevsim deri ceket giyebilen var mı????