Kaza yaptım / Cbf 150

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese merhaba.

30/07/17 Tarihin de hafif denmeyecek bir kaza geçirdim. Didimde arkadaşımın yanından dönüyordum. Yaklaşık 9km lik bir yol. Hakikaten düz asfaltin az bulunduğu bir yoldur. Heryer çukur ve yama dolu. Herneyse, 40-50km hizla giderken ,hafif virajli bir yolda , asfalttan yaklaşık 10-15 cmlik yuksekliginde logar kapağı varmış. Bende gece karanlığında logar kapağıni göremeyip on tekeri vurdum ve dengem kaybedip asfaltta sürüklendim.Ben bu kazayı yaptığım esnada arkamda bi otomobil olmadığı için çok şanslıyım. Çünkü orada dusecegim kimsenin aklına gelmezdi.

Şimdi kim hatalı taraf ? Kask ve eldivenim vardı. Ceketimi giymemistim...

Son düzenleme:
Geçmiş olsun.
Dizlik sanırım oda yokmuş.
Ekipman çok önemli sürekli giymeni tavsiye ederim.
Yavaş olmasan kırıkta olabilirmiş.
Acil şifalar.

geçmiş olsun , feci görünüyor . kısa mesafe şimdi giymekle uğraşmim bişey olmaz demeden lütfen ekipman kullanalım , en ucuz atlatılanı bile doku kaybı yapabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu arada benden önce de birkaç araba daha kaza yapmış kapak yüzünden. 1 i takla atmış...

Gündüz olsa görürdün o kapağı, hadi gece riske girdin yola cıktın, mont ve dizlik takmalıydın. Bot da şart!!!Geçmiş olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Maddiyat bir yere kadar elveriyor malesef... Haklısınız evet ceketi giyip çıksaydım şimdi birtek dizimde yaralanma olacaktı..

Geçmiş olsun.Orayı hiç kurcalama logar kapağına zarar verdin diye para bile isterler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Saolasin . Teşekkür ederim

geçmiş olsun, güneş görmesin yara yerlerin leke kalır, diyim sana

Geçmiş olsun.
Kim haklı diye sorsanız, siz haklısınız derim. Ama siz kim hatalı diye sormuşsunuz, ben siz hatalısınız derim.

En büyük hata tüm ekipmanları eksiksiz giymemektir. Kasktan bota kadar giymek gerekir. Benim botum yok mesela ve sürekli kafamı kurcalıyor. En kısa zamanda bir tane edineceğim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Haklı ve hatalı olmak...

Kusura bakmayin arkadasin iyiligi icin gecmis olsun demeyiniz, avaz avaz aniriyoruz eksik ekipman ile surmeyin diye...

Geçmiş olsun kardeşim, Barkın Bayoğlu her videosunda boşuna mı diyordu, "ülkemizin yampiri yumpiri yollari" diye.
Bu Ülkede hayatta kalma şansını arttırmak için full ekipman ile gezeceksin.

Bu arada bu kaza bize eklem korumalarının ne kadar önemli olduğunu birkez daha göstermiş.

Tekrar geçmiş olsun kardeşim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------

Kusura bakmayin arkadasin iyiligi icin gecmis olsun demeyiniz, avaz avaz aniriyoruz eksik ekipman ile surmeyin diye...

Sen geçmiş olsun deme.

Öncelikle geçmil olsun.Hafif denmeyecek demişsin ama sende ve motorda çokta ciddi bir sorun yok gibi duruyor.Ama kazanın içeriği evet hafif değil.Baya ağır kusur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Karanlıkta öyle gözüküyor. Evet motor yürüyor fakat grenajlarin çoğu değişecek gibi. En azinfan 1.5-2milyar hasar vardır...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------

Inanin üstündeki lastikler orjinal .IRC , genelde ölüm derler fakat sakin kullandığım için değiştirme gereği duymamıştım. Bu arada sürerken gidonu çok nazik tutuyordum. Acaba sıkı tutsaydim çukuru atlayıp devam etme olasiligim var miydi?

Öncelikle geçmiş olsun lakin ucuz atlatmışsın ufak yaralanmalı kazalar malesef hep aynı yerden eklem yerlerinden 1 ay önce bende kaza yaptım ve aynı bölgeler biraz uzun sürüyo ama ileşiyo şükür

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar